fbpx

Συμβουλές ανδρικής περιποίησης για το καλοκαίρι

Συμβουλές ανδρικής περιποίησης για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι όλοι θέλουμε να φαινόμαστε στα καλύτερα μας. Η ανεμελιά, η ζέστη και η θάλασσα, μας ωθούν να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση.

Η καλοκαιρινή περιποίηση προσώπου και σώματος είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους άνδρες που φροντίζουν τον εαυτό τους. Διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές ανδρικής περιποίησης για το καλοκαίρι.

Περιποίηση προσώπου για άνδρες το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα στην καθημερινή ανδρική περιποίηση προσώπου. Επίσης, συστήνονται επαγγελματικές θεραπείες για θωράκιση της επιδερμίδας από τον δυνατό ήλιο και το θαλασσόνερο.

Καθημερινή περιποίηση προσώπου για άνδρες το καλοκαίρι

Τα βήματα καθημερινής φροντίδας προσώπου για άνδρες το καλοκαίρι, περιλαμβάνουν:

  • Σχολαστικό καθαρισμό προσώπου πρωί, βράδυ και μετά τη θάλασσα.
  • Εφαρμογή δυνατής αντηλιακής κρέμας σε κάθε πρωινή έξοδο.
  • Ξύρισμα το βράδυ και εφαρμογή ενυδατικού aftershave.
  • Χρήση ενυδατικής κρέμας κάθε βράδυ.

Έτσι προσφέρετε στο δέρμα σας την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζεται το καλοκαίρι.

Θεραπείες προσώπου για άνδρες το καλοκαίρι

Για φρέσκια εμφάνιση στις καλοκαιρινές διακοπές, προτίνονται ειδικές θεραπείες και επαγγελματικός καθαρισμός προσώπου. Έτσι, θα έχετε όμορφο, λείο δέρμα, μειώνοντας τις αρνητικές επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο.

Για την καλοκαιρινή περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας προτείνουμε τις παρακάτω θεραπείες:

Βαθύς καθαρισμός προσώπου για άνδρες

Η διαδικασία ξεκινάει με peeling και συνεχίζει με καθαρισμό προσώπου με ατμό για διασταλή πόρων και να αφαίρεση σμήγματος. Εφαρμόζεται έπειτα μια αναπλαστική μάσκα προσώπου και τέλος, αντηλιακή και ενυδατική κρέμα για λείο και λαμπερό δέρμα.

Θεραπεία αντιγήρανσης για άνδρες

Ανάλογα με τον τύπο δέρματος, την ηλικία και τις καθημερινές σας συνήθειες, υπάρχουν διάφορες θεραπείες για την περιποίηση προσώπου για άνδρες. Η Cryo Skin Project προρφέρει σύσφιξη, λείανση των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων, μαζί με βαθιά ενυδάτωση.

Βιοανάπλαση επιδερμίδας για άνδρες

Για αντιμετώπιση της γήρανσης και για ουλές στο πρόσωπο η θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου PRX έχει ιδιαίτερα ευεργετικά αποτελέσματα. Χαρίζει σφριγηλότητα και ανάπλαση νέων ιστων, μαλακώνονατς τις ουλές που συχνά απασχολούν τους άνδρες.

Περιποίηση σώματος για άνδρες το καλοκαίρι

Οι περισσότεροι θέλουμε να βγαίνουν στην παραλία με ένα σφριγηλό σώμα χωρίς ατέλειες. Γι αυτό, πριν το καλοκαίρι, πολλοί άνδρες προβαίνουν σε ειδικές θεραπείες σώματος.

Πριν την εξόρμηση στις παραλίες, σας προτείνουμε:

Λιποδιάλυση για άνδρες

Η μέθοδος Cavitation είναι ιδανική για απώλεια πόντων εκεί όπου συχνά παρουσιάζεται τοπικό λίπος στους άνδρες, όπως χέρια, κοιλιά και μηροί. Είναι μια θεραπεία λιποδιάλυσης που εργεί επάνω στον λιπώδη ιστό. Σε κάθε συνεδρία επιτυγχάνεται η μείωση έως και 2 εκατοστά.

Σύσφιξη για άνδρες

Ένα σφιχτό σώμα κάνει κάθε άνδρα να νιώθει ωραία στην παραλία. Για να τονώσετε τις γραμμώσεις σας, το Chic and Beauty προσφέρει αποτελεσματικές μεθόδους σύσφιξης σώματος. Το πρωτοποριακό μηχάνημα Slim Effect προσφέρει αύξηση μυϊκής μάζας, μείωση λίπους και τόνωση των γραμμώσεων.

Αισθητική σώματος και περιποίηση άκρων για άντρες

Το περιποιημένο σώμα είναι πολύ θελκτικό. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα αισθητικής που αντιμετωπίζουν οι άνδρες είναι η έντονη τριχοφυΐα στο σώμα και η σκληρότητα των άκρων.

Αποτρίχωση για άνδρες

Η αποτρίχωση για άνδρες είναι ένας τομέας όπου έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία στο Chic and Beauty. Προσφέρουμε υπηρεσίες μόνιμης αποτρίχωσης με χρήση laser και άλλων τεχνολογιών. Οι περισσότεροι πελάτες μας κάνουν αποτρίχωση στην πλάτη, το στήθος και τις μασχάλες. Για προστασία του δέρματος, η αποτρίχωση με laser γίνεται τουλάχιστον 1 μήνα πριν το καλοκαίρι.

Ανδρικό πεντικιούρ

Τα ανδρικά νύχια και το δέρμα γύρω από αυτά είναι αρκετά σκληρά. Το πεντικιούρ για άνδρες το καλοκαίρι είναι απαραίτητο, μιας για να φοράμε σανδάλια και σαγιονάρες με άνεση. Τα ανδρικά πόδια επίσης, τείνουν να μυρίζουν περισσότερο, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με τον έντονο ιδρώτα. Το ανδρικό πεντικιούρ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα μειώνοντας την κακοσμία. Για περιπτώσεις όπου εμφανίζονται ιδιαίτερα δερματολογικά προβλήματα στα νύχια και τα πόδια, το Chic and Beauty προσφέρει υπηρεσία θεραπευτικού πεντικιούρ για βέλτιστη υγεία των κάτω άκρων.

Στο Chic and Beauty προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανδρικής περιποίησης για το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα.