Ο καθαρισμός προσώπου αποτελεί μια από τις απαραίτητες ενέργειες για άτομα κάθε φύλλου και ηλικίας. Με τον καθαρισμό του προσώπου τα αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν είναι τεράστια, τόσο από θέμα υγείας της επιδερμίδας όσο και αισθητικής.

Μάλιστα, προκειμένου να εφαρμοστεί οποιαδήποτε αισθητική φροντίδα του προσώπου, ο καθαρισμός πρέπει πάντοτε να προηγείται.

Εμπιστευτείτε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού προσώπου που σας προσφέρει το κέντρο αισθητικής μας και εξασφαλίστε τα καλύτερα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ντεμακιγιαζ

Ντεμακιγιάζ

Το ντεμακιγιάζ αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να παραβλέπεται. Η σωστή αφαίρεση του μακιγιάζ με ενδεδειγμένα προϊόντα θα βοηθήσει την επιδερμίδα σας να διατηρήσει την λάμψη της ενώ ταυτόχρονα θα εμποδίσει τους ερεθισμούς και την πρόωρη γήρανση.

Ένας ολοκληρωμένος καθαρισμός προσώπου θα πρέπει πάντοτε να ξεκινάει με το σωστό ντεμακιγιάζ, ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι εξειδικευμένοι μας επαγγελματίες χαρακτηρίζονται για την άριστη ποιότητα και τα καλύτερα αποτελέσματα. Τα ειδικά γαλακτώματα που θα εφαρμοστούν θα χαρίσουν έναν εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας.

peeling προσώπου

Peeling

Το peeling αποτελεί μια από της αποτελεσματικότερες διαδικασίες στην αφαίρεση νεκρών κυττάρων με στόχο την ανανέωση του δέρματος.  Είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος της επιδερμίδας ο οποίος θα σας βοηθήσει στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων, όπως η ακμή και οι ρυτίδες.

Η βασικότερη λειτουργία του δέρματος είναι να ανανεώνεται. Η ανανέωση αυτή, με το πέρασμα του χρόνου και τις διάφορες διαταραχές όπως η ξηρότητα και η φραγή των πόρων, οδηγεί στην συσσώρευση μεγάλου αριθμού νεκρών κυττάρων.

Το peeling αποτελεί την πλέον αποτελεσματική λύση η οποία θα προσδώσει μια ιδιαίτερη απαλότητα στην επιδερμίδα και θα την προετοιμάσει να δεχθεί αποτελεσματικά τις διάφορες διαδικασίες περιποίησης.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το πίλινγκ αποτελεί και ένα βασικό μέρος σε κάθε καθαρισμό προσώπου.

Καθαρισμός προσώπου με ατμό

Τοποθέτηση ατμού για εξαγωγή σμήγματος

Μια διαδικασία την οποία οι έμπειροι επαγγελματίες μας θα ολοκληρώσουν με τον πλέον κατάλληλο τρόπο. Αποτέλεσμα αυτού είναι η αφαίρεση του σμήγματος χωρίς πρόκληση ερεθισμών στο δέρμα.

Αφού ολοκληρωθεί το ντεμακιγιάζ και το Peeling, το επόμενο στάδιο του καθαρισμού προσώπου είναι η τοποθέτηση ατμού για εξαγωγή σμήγματος. Μέσω ειδικής συσκευής Vaper, διοχετεύεται ζεστός ατμός στην περιοχή του προσώπου προκειμένου να διασταλθούν οι πόροι. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και την διαστολή των πόρων, θα εξαρτηθεί και η χρονική διάρκεια παραμονής του ατμού.

Αφού διασταλούν οι πόροι, ακολουθεί και ο σημαντικός καθαρισμός προσώπου ο οποίος φυσικά αφορά την εξαγωγή του σμήγματος από φλύκταινες και μαύρα στίγματα.

beauty secrets

Υψίσυχνα για αντισηψία

Τα υψίσυχνα εφαρμόζονται σε μεγάλο βαθμό στην αντιμετώπιση της ακμής, αφού θα καυτηριάσουν τοπικά τα σπυράκια της ακμής οδηγώντας στην εξαφάνισή τους.

Μέσω ειδικής τεχνολογίας, δημιουργούνται σπινθήρες από την επαφή εξ’ αποστάσεως με την επιδερμίδα, που θα οδηγήσουν στην σταδιακή αντιμετώπιση της ακμής.

Χάρη στην παραγωγή όζοντος, δημιουργείται ένα φιλμ αντισηψίας το οποίο θα προστατεύσει αποτελεσματικά την περιοχή του προσώπου από μικρόβια.

Καταπραϋντική και αναπλαστική μάσκα προσώπου

Καταπραϋντική και αναπλαστική μάσκα προσώπου

Μια διαδικασία που ενδείκνυται για κάθε τύπο επιδερμίδας και ενώ η χρησιμότητά της σε ευαίσθητες επιδερμίδες είναι τεράστια.

Στη συνέχεια, ο καθαρισμός προσώπου που σας προσφέρει το κέντρο αισθητικής Chic and Beauty περιλαμβάνει την τοποθέτηση καταπραϋντικής και αναπλαστικής μάσκας προσώπου η οποία θα βοηθήσει την ερεθισμένη επιδερμίδα να ηρεμίσει και παράλληλα θα την ενυδατώσει ώστε να επανέλθει η φυσική υγρασία και ελαστικότητα.

Αντηλιακή κρέμα ημέρας

Αντηλιακή κρέμα ημέρας

Η τοποθέτηση αντηλιακής κρέμας ημέρας αποτελεί ένα επίσης σημαντικό στάδιο της διαδικασίας καθαρισμού προσώπου, αφού τα οφέλη που θα προσφέρει στο δέρμα σας είναι τεράστια.

Ειδικότερα, το προσωπικό μας θα προβεί στην τοποθέτηση αντηλιακής κρέμας ημέρας η οποία θα συμβάλει στην προστασία του δέρματος από ξηρότητα και ερεθισμούς.

Φυσικά, τα οφέλη μιας αντηλιακής κρέμας είναι πολύ περισσότερα, μεταξύ αυτών την μείωση εμφάνισης πανάδων και κηλίδων και ρυτίδων καθώς και προστασία από πρόωρη γήρανση και καρκίνο του δέρματος.

Καταπραϋντική και αναπλαστική μάσκα προσώπου

Κρέμα ενυδάτωσης

Τέλος, ο ολοκληρωμένος καθαρισμός προσώπου που σας προσφέρουμε περιλαμβάνει την τοποθέτηση κρέμας ενυδάτωσης η οποία έρχεται να ολοκληρώσει ένα υπέροχο αποτέλεσμα για το δέρμα σας.

Άλλωστε η σωστή ενυδάτωση με την χρήση των κατάλληλων προϊόντων είναι απαραίτητο στοιχείο για την εξασφάλιση μιας υγιής και λαμπερής επιδερμίδας.

Εάν λοιπόν και εσείς αναζητάτε για επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού προσώπου, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους ειδικούς.