fbpx

Τι είναι το Massage με Hot Stones και ποια τα οφέλη του

Massage με Hot Stones

Το μασάζ είναι μια απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σας. Μια ώρα αφιερωμένη στην ευεξία και την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους που θα σας ωφελήσει ψυχικά, συναισθηματικά και σωματικά.

Υπάρχουν διάφορα είδη για χαλαρωτικό μασάζ που καλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε γούστο. Ένα από αυτά είναι το Massage με Hot Stones με πολλά οφέλη για σώμα και πνεύμα.

Γιατί να κάνετε Massage με Hot Stones στα Chic and Beauty

Το Massage με Hot Stones στα Chic and Beauty είναι μία συνδυαστική θεραπεία μασάζ και ζεστών πετρών, μαζί με λάδια και αιθέρια έλαια που έχουν θεραπευτικές ιδιότητες.

Κατά τη διάρκεια ενός Massage με Hot Stones, ζεστά, λεία και επίπεδα βότσαλα τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός σας, όπως κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, στο στομάχι, το στήθος, το πρόσωπο, τις παλάμες και το κάτω μέρος του ποδιού.

Οι καλά εκπαιδευμένοι massage practitioners του Chic and Beauty διαμορφώνουν την κάθε συνεδρία μασάζ στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Πολλές φορές μπορεί να κάνουν μαλάξεις με τεχνικές Σουηδικού μασάζ κρατώντας τα βότσαλα στα χέρια, για για πιο δραστικό αποτέλεσμα.

Πού βοηθάει το Massage με Hot Stones;

Το Massage με Hot Stones βοηθάει στη ρύθμιση ζωτικών συστημάτων, στην ανακούφιση και στη χαλάρωση νεύρων και μυών και στη βελτίωση της ψυχικής κατάστασης. Πιο συγκεκριμένα:

Προσφέρει βαθιά χαλάρωση

Καθώς οι ζεστές πέτρες ακουμπάνε στο σώμα, σας βοηθάνε να μπείτε σε μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Χάρη στη θερμότητα και την ελαφριά πίεση, η ένταση αποβάλλεται, οι μύες ανακουφίζονται, μαλακώνουν και ανταποκρίνονται πιο καλά στις μαλάξεις.

Βελτιώνει την κυκλοφορία αίματος και οξυγόνου

Η κακή κυκλοφορία του αίματος προκαλεί σφίξιμο στους μύες αλλά και γενικότερη κούραση. Τοποθετώντας ζεστές πέτρες σε σημεία εξισορρόπησης του σώματος, όπως τα σημεία chakra, η θερμότητα διαπερνά τους μύες και ανοίγει τα αιμοφόρα αγγεία. Έτσι, το αίμα κυλάει πιο ελεύθερα στο σώμα.

Καθώς η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται, τονώνεται και η κυκλοφορία του οξυγόνου. Η μύες λαμβάνουν περισσότερο οξυγόνο που βοηθάει στη μείωση μυϊκής έντασης και πόνου.

Καταπολεμά το άγχος

Το ανθρώπινο άγγιγμα, οι μαλάξεις και η θερμότητα συντελούν σε μια κατάσταση ηρεμίας. Καθώς είστε ξαπλωμένοι και δέχεστε μαλάξεις και ζεστασιά με το Massage με Hot Stones, το στρες εξανεμίζεται και η συναισθηματική φόρτιση απαλύνει.

Μειώνει μυϊκούς πόνους και πιασίματα

Τα γνωστά σε όλους μας πιασίματα στο σβέρκο και την πλάτη που οφείλονται σε κακή στάση του σώματος, προέρχονται από μύες που είναι τόσο σφιγμένοι σε βαθμό που προκαλούν πόνο. Η θερμότητα σε συνδυασμό με επαγγελματικό μασάζ είναι πολύ ευεργετική σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ιδιαίτερα όταν αισθάνεστε πόνο βαθιά μέσα στους μύες και τις αρθρώσεις, η ζέστη βοηθά τον massage practitioner να δουλέψει πολύ πιο βαθιά στους ιστούς και να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη χαλάρωση.

Τονώνει το ανοσοποιητικό

Ο συνδυασμός μαλάξεων και θερμότητας του hot stone massage βοηθάει τον οργανισμό να αποβάλλει τοξίνες και μπορεί να ενισχύσει τα κύτταρα του σώματος που καταπολεμούν τις λοιμώξεις, συμβάλλοντας σε ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

Ποια τα οφέλη του Massage με Hot Stones

Σύμφωνα με έρευνες το Massage με Hot Stones βοηθάει σημαντικά στη μείωση ή εξάλειψη σωματικών πόνων και την ενίσχυση ζωτικών οργανικών λειτουργιών. Επίσης ενδέχεται να είναι ευεργετικό σε διάφορες χρόνιες ασθένειες.

Το Massage με Hot Stones έχει επίσης ιδιαίτερα ευεργετικά αποτελέσματα στην ψυχολογία και την πνευματική ευεξία. Η ελαφριά πίεση από τις θερμές πέτρες μοιάζει σαν μια ζεστή αγκαλιά σε ένα ασφαλές μέρος. Αλλά και το ανθρώπινο άγγιγμα από μόνο του προσφέρει μια αίσθηση σύνδεσης και ασφάλειας.

Στο τέλος της συνεδρίας Massage με Hot Stones τα οφέλη που θα έχετε λάβει θα σας κάνουν να νιώθετε ιδιαίτερα χαρούμενοι και χαλαροί. Σας περιμένουμε στο κέντρο αισθητικής Chic and Beauty για να σας προσφέρουμε μια τέλεια εμπειρία μασάζ.