Συχνές ερωτήσεις υπηρεσιών ομορφιάς

Απαντάμε στις συνηθέστερες ερωτήσεις σας. Μην διστάσετε να τις μοιραστείτε μαζί μας!

Οι υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης στο Κέντρο Αισθητικής Chic and Beauty απευθύνονται μόνο σε γυναίκες;

Όλες οι υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης στο Κέντρο Αισθητικής Chic and Beauty απευθύνονται σε άντρες και γυναίκες. Η προσεγμένη εικόνα και η συνολική περιποίηση του σώματος, του προσώπου και των άκρων ανήκει και στα 2 φύλα.

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιείτε για τις θεραπείες είναι επικίνδυνα και επιβλαβή για τον οργανισμό μου;

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε για τις θεραπείες σώματος και προσώπου στο Κέντρο Αισθητικής Chic and Beauty, είναι ακίνδυνα και η χρήση τους ανώδυνη. Δεν προκαλούν παρενέργειες και προβλήματα, ενώ επιστρέφετε κανονικά στην καθημερινότητά σας αμέσως μετά την θεραπεία που πραγματοποιήθηκε. Όλα μας τα μηχανήματα ελέγχονται καθημερινά και συντηρούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα για την μέγιστη απόδοσή τους.

Μπορώ να συνδυάσω 2 ή περισσότερα πακέτα προσφορών;

Στο Κέντρο Αισθητικής Chic and Beauty, δημιουργούμε πακέτα προσφορών τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή συνδυαστικά με κάποιο άλλο πακέτο ομορφιάς.

Οι θεραπείες σώματος και προσώπου είναι επεμβατικές;

Οι θεραπείες σώματος και προσώπου είναι μη-επεμβατικές, δηλαδή πραγματοποιούνται χωρίς νυστέρι, αναίμακτα. Είναι εντελώς ανώδυνες και απευθύνονται σε άντρες και γυναίκες, χωρίς ηλικιακό περιορισμό.

Πόσες θεραπείες πρέπει να κάνω για να πετύχω το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σώμα μου;

Ανάλογα τις ανάγκες κάθε πελάτη (σύσφιξη, λιποδιάλυση, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας), την περιοχή που θα πραγματοποιηθεί η θεραπεία αλλά και την ένταση του «προβλήματος», αφού κάνει τον έλεγχο η έμπειρη αισθητικός μας, προτείνεται ένας αριθμός συνεδριών που θα χρειαστεί για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεν είμαι σίγουρη για το υλικό που θα ήθελα να γίνει εφαρμογή στα νύχια μου. Τι να κάνω;

Τα περιποιημένα άκρα, ακόμα στο φυσικό τους χρώμα είναι πάντα chic.
Εάν δεν είστε σίγουρες για το τι υλικό θέλετε να εφαρμοστεί στα νύχια σας, το μήκος ή ακόμα και το σχήμα, οι έμπειρες τεχνήτριες του Chic and Beauty θα σας κατατοπίσουν, ικανοποιώντας σας στο 100%.

Η αποτρίχωση μπορεί να γίνει σε όλα τα σημεία του σώματος;

Η αποτρίχωση μπορεί να γίνει σε όλο το σώμα, σε όλες τις περιοχές, χωρίς κάποιον περιορισμό.

Με τα σύγχρονα μηχανήματα του Κέντρου Αισθητικής Chic and Beauty η αποτρίχωση δεν θα καταναλώνει  καθημερινό προσωπικό χρόνο. Αφήστε την τριχοφυϊα μαζί με τα ξυραφάκια στο παρελθόν και απολαύστε λείο και απαλό δέρμα κάθε μέρα.