fbpx

Χαλάρωση στα μπράτσα τρόποι αντιμετώπισης

Χαλάρωση στα μπράτσα

Τα όμορφα μπράτσα είναι ιδιαίτερα ελκυστικά! Με την πάροδο του χρόνου και ανάλογα με τις συνήθεις και τα γονίδια του καθενός, πολλές φορές παρατηρείται χαλάρωση στα μπράτσα, μαζί και περίσσιο λίπος.

Σύσφιξη για χαλαρά μπράτσα με τη μέθοδο RF

Οι ραδιοσυχνότητες RF είναι μια δημοφιλής, μη-επεμβατική θεραπεία που βελτιώνει τη σύσφιξη για χαλαρά μπράτσα και μειώνει το τοπικό πάχος. Προσφέρει ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η μέθοδος RF (radio frequency) αντιμετωπίζει άμεσα και ανώδυνα τη χαλάρωση στα μπράτσα και ενδείκνυται για γυναίκες και άντρες και για κάθε τύπο δέρματος. Η θεραπεία έχει την αίσθηση ενός ζεστού μασάζ και δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας RF, χρησιμοποιείται μια ειδική συσκευή που εκπέμπει μονοπολικές και τριπολικές συχνότητες αυξάνοντας σταδιακά τη θερμοκρασία εσωτερικά. Είναι απόλυτα ασφαλής και η επιδερμίδα προστατεύεται χάρη στον ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης.

Η θέρμανση διεισδύει στο δέρμα μέχρι τους ιστούς του χορίου και τα λιποκύτταρα. Οι ινοβλάστες ενεργοποιούνται και ξεκινούν να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Επιτυγχάνεται έτσι η αποκατάσταση του εσωτερικού περιβάλλοντος των κυττάρων και η σύσφιξη του συνδετικού ιστού, με αποτέλεσμα την άμεση σύσφιξη του δέρματος.

Συγχρόνως γίνεται και ελαφριά λιποδιάλυση στο τοπικό πάχος που συχνά συσσωρεύεται στην περιοχή των μπράτσων. Οι ραδιοσυχνότητες RF που δρουν στον λιπώδη ιστό, διαλύουν τα λιποκύτταρα και ρευστοποιούν το λίπος διεγείροντας την αποβολή του από τον οργανισμό.

Η κάθε θεραπεία διαρκεί έως 40 λεπτά και μπορεί να επαναληφθεί κάθε 10-15 ημέρες. Συνήθως χρειάζονται 8-10 θεραπείες για να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα κατά της χαλάρωσης των μπράτσων, που διαρκούν για καιρό, ακόμα και για χρόνια. Αμέσως μετά την κάθε θεραπεία RF, το δέρμα στα μπράτσα  είναι πιο λείο και σφιχτό.

Οι τρόποι αντιμετώπισης για τη χαλάρωση στα μπράτσα είναι πλέον ιδιαίτερα εξελιγμένοι. Στο κέντρο αισθητικής Chic and Beauty χρησιμοποιούμε τετραπολικό RF που συνδυάζει μονοπολικές και τριπολικές ραδιοσυχνότητες και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιξης μπράτσων, βαθύτερα από οποιαδήποτε άλλη συσκευή τέτοιου τύπου.

Σύσφιξη για χαλαρά μπράτσα με άσκηση

Η γυμναστική είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε όλο το σώμα σε φόρμα. Για να πετύχετε σύσφιξη για χαλαρά μπράτσα με άσκηση, μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητα σας κάποιες γρήγορες ασκήσεις που θα φέρουν μακροχρόνια αποτελέσματα.

Τα γνωστά σε όλους μας push ups είναι η τέλεια γυμναστική για τους τρικέφαλους μύες των χεριών. Μπορείτε να κάνετε διάφορες παραλλαγές στα push ups, έτσι ώστε να γυμνάζονται οι τρικέφαλοι από όλες τις πλευρές.

Οι δικέφαλοι μύες στα γυναικεία μπράτσα γυμνάζονται εύκολα με ελαφριά βαράκια ή εναλλακτικά, ένα μικρό μπουκάλι νερού. Οι άντρες χρειάζονται κατά κανόνα περισσότερο βάρος. Με επαναλαμβανόμενα lifts στα βαράκια, θα αποκτήσετε τέλεια τόνωση στους δικέφαλους των χεριών.

Μακροπρόθεσμα, η κατάλληλη γυμναστική σε καθημερινή βάση προσφέρει μια όμορφη σύσφιξη για χαλαρά μπράτσα με λίγη μόνο άσκηση! Εάν σας αρέσουν οι δραστηριότητες, μπορείτε να ξεκινήσετε γιόγκα ή να επιδοθείτε σε κάποιο άθλημα όπως το κολύμπι.

Σύσφιξη για χαλαρά μπράτσα με επέμβαση

Με την πλαστική χειρουργική μπορούμε να έχουμε σύσφιξη για χαλαρά μπράτσα με επέμβαση, ιδίως όταν υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα στην συγκεκριμένη περιοχή. Η επέμβαση περιλαμβάνει λιποαναρρόφηση που γίνεται μέσω μικρής τομής και αφαίρεση περίσσιου δέρματος με μια μικρή τομή κάτω από τη μασχάλη.

Όταν η χαλάρωση του δέρματος είναι μεγάλη, τότε η τομή μπορεί να φτάσει και μέχρι τον αγκώνα στο εσωτερικό μέρος του μπράτσου. Η επέμβαση αυτή γίνεται με τοπική μέθη και τα αποτελέσματα φαίνονται ολοκληρωτικά μετά από 6 μήνες.

Σε περιπτώσεις που η χαλάρωση των μπράτσων είναι σχετικά μικρή, οι πλαστικοί χειρούργοι προσφέρουν και πιο ήπιες τεχνικές ανόρθωσης χεριών που δεν αφήνουν ουλές.

Στη σύγχρονη τεχνολογία υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι αντιμετώπισης για τη χαλάρωση στα μπράτσα, τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες. Σε συνδυασμό με φυσική άσκηση, όλοι έχουν πλέον την ευκαιρία να αποκτήσουν καλλίγραμμα χέρια.