fbpx

Περιποίηση προσώπου: Η σημαντικότητα για την ευεξία μας

περιποίηση προσώπου

Η ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου και τα οφέλη ενός καθαρισμού δεν αφορούν μόνο το δέρμα αλλά και την ψυχολογία μας σε βαθύτερο επίπεδο.

Αυτό συμβαίνει διότι πολλά νεύρα του προσώπου συνδέονται με όλο το σώμα. Έτσι, μια φαινομενικά απλή περιποίηση προσώπου αφορά καθολικά τον οργανισμό μας.

Μειώστε το στρες και ανακουφίστε από την ψυχολογική δυσφορία

Σύμφωνα με μια επιστημονική μελέτη, το μασάζ προσώπου ενεργοποιεί το νευρικό σας σύστημα. Αυτό μειώνει τα επίπεδα άγχους σας και ανεβάζει τη διάθεσή σας.

Υπάρχουν εκατοντάδες σημεία πίεσης στο πρόσωπό σας που συνδέονται με διάφορα συστήματα του σώματός σας. Όταν κάνετε μασάζ σε αυτά τα σημεία πίεσης, το σώμα σας ανταποκρίνεται σε αυτό. Ένα καλό μασάζ προσώπου όχι μόνο διατηρεί το δέρμα σας λαμπερό , αλλά επηρεάζει επίσης τη λειτουργία των άλλων οργάνων. Αυτό είναι ένα είδος άσκησης για το πρόσωπό σας. Και επειδή δεν είναι δυνατό να γνωρίζετε όλα τα σημεία πίεσης, πρέπει να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία για να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό.

Καθαρίστε το δέρμα σας

Μια εξαιρετική περιποίηση προσώπου θα καθαρίσει το πρόσωπό σας σε βάθος, κάτι που δεν είναι δυνατό στο σπίτι. Ο ‘’προσωποθεραπευτής’’ κατανοεί τον τύπο του δέρματός σας και γνωρίζει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Μην αμελείτε την περιποίηση προσώπου, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες!

Πρόληψη της γήρανσης

Έχετε μόνο ένα πρόσωπο, πρέπει να το φροντίζετε σωστά. Τα τακτικά μασάζ προσώπου, όπως και οι θεραπείες δέρματος για ενυδάτωση και σύσφιξη, ενισχύουν την αναγέννηση των κυττάρων και προάγουν την ανάπτυξη κολλαγόνου. Αυτοί είναι οι σύμμαχοί σας για νεανικό δέρμα.

Ανανεώστε το δέρμα σας

Με την ηλικία, το δέρμα σας χάνει τη λάμψη του. Αυτό είναι φυσικό εξαιτίας του τρόπου ζωής και της ρύπανσης, η διατήρηση της λάμψης καθίσταται δύσκολη. Η περιποίηση προσώπου μπορεί να βοηθήσει στην αναζωογόνηση του δέρματος. Οι θεραπείες προσώπου, όχι μόνο διορθώνουν το «πέρασμα του χρόνου» από την επιδερμίδα αλλά πολλές φορές το προλαμβάνουν:

Στα Chic and Beauty μπορείτε να απολαύσετε διάφορες μεθόδους, προϊόντα και θεραπείες που βοηθούν στη βελτίωση της υφής του δέρματός σας:

  • Μεσοθεραπεία
  • RF Προσώπου
  • 3D Ultherapy HIFU
  • Θεραπεία Micro Needling
  • Δερμοαπόξεση με διαμάντι
  • Καταπραϋντική και αναπλαστική μάσκα προσώπου
  • Θεραπεία με Υψίσυχνα
  • Sunekos Peeling

Και πλήθος άλλων θεραπειών που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Αντιμετωπίστε την ακμή και τα σημάδια

Όταν πιέζετε ένα σπυράκι διατρέχετε τον κίνδυνο να δημιουργήσετε ουλές. Τα σημάδια ακμής μπορεί να είναι επίμονα, αλλά οι περιποιήσεις προσώπου μπορούν να σας βοηθήσουν στη θεραπεία τους. Οι αισθητικοί συχνά χρησιμοποιούν προϊόντα που περιέχουν σαλικυλικό οξύ για τη θεραπεία της ακμής. Μια μελέτη δείχνει ότι τα peeling με σαλικυλικό οξύ συμβάλλουν στη μείωση της ακμής και των ουλών που προκύπτουν.

Εξαφανίστε τα μαύρα στίγματα

Η εξαγωγή είναι ένα κρίσιμο μέρος του προσώπου. Ένα έμπειρο άτομο χρησιμοποιεί το εργαλείο εξαγωγής για να εξαγάγει όλα τα μαύρα στίγματα χωρίς να βλάψει το δέρμα σας. Αυτό δεν είναι δυνατό στο σπίτι. Τα μαύρα στίγματα φράζουν τους πόρους και κάνουν το δέρμα σας θαμπό. Έτσι, αν το δέρμα σας φαίνεται λίγο ανώμαλο, ήρθε η ώρα να κάνετε μια περιποίηση προσώπου.

Απολέπιση δέρματος

Η απολέπιση είναι η διαδικασία όπου τα νεκρά κύτταρα του δέρματος απομακρύνονται απαλά από την επιφάνεια του δέρματός σας. Τα κύτταρα πεθαίνουν και τείνουν να συσσωρεύονται στην επιφάνεια (αν δεν αφαιρεθούν), κάνοντας το δέρμα σας τραχύ και ξηρό. Ενώ μπορείτε να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας χρησιμοποιώντας ένα scrub στο σπίτι, αν θέλετε να αφαιρέσετε σωστά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, η καλύτερη επιλογή είναι να κάνετε μια περιποίηση προσώπου. Περιλαμβάνει τη χρήση χημικών peeling που καθαρίζουν σχολαστικά την επιφάνεια του δέρματος, αποκαλύπτοντας ένα υγιές στρώμα δέρματος από κάτω.

Σύσφιξη επιδερμίδας

Με την ηλικία, το δέρμα σας χάνει την ελαστικότητά του καθώς μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου. Κατά τη διάρκεια των θεραπειών προσώπου, οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν χημικά πίλινγκ, μάσκες, λοσιόν και κρέμες που είναι εμπλουτισμένες με βοτανικά εκχυλίσματα που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνουν τα σημάδια γήρανσης.

Πείτε αντίο στις σακούλες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους

Το δέρμα κάτω από τα μάτια σας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι πολύ πιο λεπτό από το δέρμα στο υπόλοιπο πρόσωπο. Και όταν δεν το αντιμετωπίζετε με τον σωστό τρόπο, εμφανίζονται σακούλες κάτω από τα μάτια, μαύροι κύκλοι και το λεγόμενο ‘’πόδι της χήνας’’.

Οι αισθητικοί γνωρίζουν πώς να περιποιούνται την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια. Οι κρέμες ματιών που χρησιμοποιούν είναι ειδικά παρασκευασμένες για τη θεραπεία του ευαίσθητου δέρματος

Η γήρανση, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και οι ορμονικές αλλαγές μπορεί να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στο δέρμα και την ομοιομορφία του. Μετατρέψτε τον χρόνο στον καλύτερο σύμμαχό σας, με τη συμβολή των θεραπειών στα Chic and Beauty! Με τις θεραπείες ενυδάτωσης και καθαρισμού, σύσφιξης και γενικής περιποίησης μπορείτε να προλάβετε την επιρροή του χρόνου στο δέρμα σας και να αντιμετωπίσετε άμεσα και αποτελεσματικά τις επιπτώσεις των υπεριωδών ακτινοβολιών.