fbpx

RF Προσώπου: Η θεραπεία για άμεση σύσφιξη του δέρματος

σύσφιξη του δέρματος

Με τον καιρό, η σύσφιξη του δέρματος αρχίζει και χάνεται, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Είναι φυσικό: Το δέρμα χαλαρώνει επειδή αρχίζει να χάνει πρωτεΐνες που ονομάζονται κολλαγόνο και ελαστίνη, τις ουσίες που διατηρούν το δέρμα σφριγηλό . Το αποτέλεσμα είναι ρυτίδες , χαλάρωση και έντονη εμφάνιση ρυτίδων στα χέρια, το λαιμό και το πρόσωπό σας.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θεραπείες αντιγήρανσης για να αποκαταστήσετε το ηλικιωμένο δέρμα. Τα δερματικά πληρωτικά μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση των ρυτίδων για αρκετούς μήνες. Η πλαστική χειρουργική είναι μια επιλογή, αλλά είναι δαπανηρή και η ανάρρωση μπορεί να διαρκέσει πολύ.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο άμεσο και αναίμακτο θα επιλέξετε τη σύσφιξη του δέρματος με έναν τύπο ενέργειας που ονομάζεται ραδιοκύματα (RF).

Τι είναι το RF

Η τεχνολογία τριπολικών ραδιοσυχνοτοτήτων RF είναι μία μη επεμβατική μέθοδος αναδόμησης, σύσφιξης του δέρματος και διαμόρφωσης περιγράμματος του προσώπου, αλλά και λαιμού και του ντεκολτέ.

Η διαδικασία γήρανσης προκαλεί τροποποιήσεις στο κολλαγόνο που αλλάζει σε ποσότητα και ποιότητα. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που στέλνει το RF στη δερμίδα ενεργοποιούν το μηχανισμό μετουσίωσης του κολλαγόνου. Η μετουσίωση του κολλαγόνου είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει πολύ γρήγορα, λίγα μόλις λεπτά μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, όπου και παρατηρείται μια δράση σύσφιξης και αύξηση στη διόγκωση του ιστού.

Όσον αφορά το πρόσωπο, η υπερσύγχρονη τεχνολογία τριπολικών RF βοηθά στην αποκατάσταση των βαθιών ρυτίδων και λεπτών γραμμών σε περιοχές του προσώπου όπως:

  • Του μετώπου
  • Του μεσόφρυου
  • Τα ζυγωματικά
  • Τις παρειές
  • Το πόδι της χήνας
  • Τις σακούλες ματιών
  • Το ρινοχειλικό αύλακα
  • Το λαιμό
  • Το ντεκολτέ
  • Επαναφορά οβάλ προσώπου
Bonus

Επιπλέον οι ραδιοσυχνότητες RF βελτιώνουν το περίγραμμα του προσώπου, μειώνοντας το διπλοσάγονο και επιτυγχάνοντας σύσφιξη του δέρματος.

Η διάρκεια μιας θεραπευτικής εφαρμογής διαφέρει γεγονός που εξαρτάται από το σημείο εφαρμογής και προτείνεται 1 επανάληψη ανά εβδομάδα (4-6 φορές).

Τα αποτελέσματα των RF Ραδιοσυχνοτήτων είναι άμεσα ορατά. Η διάρκεια τους με σωστή σσυντήρηση, μπορεί να πλησιάσουν και τα 3 χρόνια. Ωστόσο, όσον αφορά την διάρκεια του αποτελέσματος σημαντικό ρόλο παίζουν παράγοντες όπως η ηλικία του ασθενή και ο τρόπος ζωής του.

3D Ultherapy HIFU

Τα Chic & Beauty Med Spa είναι εξοπλισμένα με το νέο σύστημα 3D Ultherapy HIFU, γνωστό και ως Lifting χωρίς νυστέρι.

Το 3D Ultherapy HIFU θεωρείται το καλύτερο σύστημα για θεραπείες αντιγήρανσης, σύσφιξης και ανόρθωσης προσώπου και σώματος, εξοπλισμένο με επτά διαφορετικές κεφαλές βασισμένο στην δοκιμασμένη τεχνολογία High Intensity Focused Ultrasound (ΗΙFU) ή τεχνολογία Εστιασμένων Υπερήχων Υψηλής Έντασης.

Ultherapy – Τι είναι;

Το Ultherapy είναι μία πρόσφατη, μη χειρουργική μέθοδος για την ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Αποτελεί την μοναδική κοσμητική θεραπεία που έχει λάβει πιστοποίηση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ότι δρα ως φυσικό λίφτινγκ.

Το ultherapy πραγματοποιείται με την χρήση υπερήχων και επιτυγχάνει να εξουδετερώνει την επίδραση του χρόνου και της βαρύτητας από το δέρμα.

Ως διαδικασία είναι αναίμακτη και ανώδυνη. Χρησιμοποιεί τις αναγεννητικές δυνάμεις του ίδιου του οργανισμού για την καταπολέμηση της χαλάρωσης και την ήπια και σταδιακή ανύψωση του δέρματος. Παράλληλα εξασφαλίζει την μείωση των ρυτίδων και των γραμμών.

Περιοχές εφαρμογής είναι το περίγραμμα του προσώπου, το πηγούνι, ο λαιμός, η περιοχή των ματιών και των βλεφάρων και το ντεκολτέ.

Τα αισθητικά αποτελέσματα του ultherapy είναι ένα φυσικά ανανεωμένο και σφιχτό πρόσωπο και σώμα. Κατά τη θεραπεία, η περιοχή θερμαίνεται μεταξύ 65ο C και 75ο C, με την υψηλή έντασης εστιασμένη δέσμη υπερήχων, να προκαλεί ζώνες θερμικής συρρίκνωσης σε βάθος 1.5 mm, 3 mm και 4.5 mm (Μίκρο-Εστιασμός Υπερύθρων Υψηλής Έντασης).

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, με μεγάλη διάρκεια ενώ το κόστος του αρκετά προσιτό. Αποκτήστε το πρόσωπο που ονειρεύεστε, ανώδυνα, χωρίς νυστέρι και χωρίς παρενέργειες.