fbpx

Σύσφιξη επιδερμίδας λίγο πριν το καλοκαίρι

Σύσφιξη επιδερμίδας

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι περισσότερες γυναίκες περιποιούνται το σώμα τους περισσότερο από ποτέ. Η σύσφιξη του σώματος είναι μια διαδικασία που απασχολεί το γυναικείο φύλο, και μπορεί να επιτευχθεί μέσω διάφορων τεχνικών και μεθόδων που προσφέρονται από ινστιτούτα αισθητικής.

Αν είστε μια γυναίκα που αναζητά τρόπους για να συσφίξετε το σώμα σας, τότε τα chicandbeauty είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς για να σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτό το στόχο. Με τη χρήση τεχνολογικών εξελίξεων και εξειδικευμένων επαγγελματιών μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη ενός σφιχτού και αδύνατου σώματος.

 

Η σύσφιξη σώματος είναι μια διαδικασία που στοχεύει στην απώλεια λίπους και την ανάπτυξη μυών, με σκοπό τη βελτίωση της σωματικής σας εμφάνισης και της υγείας σας γενικότερα. Μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, όπως η διατροφή, η άσκηση και η χρήση συμπληρωμάτων αλλά και με σύγχρονες ασφαλείς μεθόδους από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου.

 

Η κυτταρίτιδα είναι μια από τις κυριότερες προκλήσεις για τις γυναίκες που επιθυμούν να συσφίξουν το σώμα τους. Αλλά μην απελπίζεστε – υπάρχουν τρόποι για να την καταπολεμήσετε. Στα chicandbeauty, προσφέρουμε τεχνολογικές λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε την κυτταρίτιδα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις υπηρεσίες για τη σύσφιξη της επιδερμίδας που χρησιμοποιούνται στα Chic and Beauty

 

Slim Effect

Η νέα επαναστατική, ανώδυνη μέθοδος Slim Effect αποτελεί μια καινοτόμο διαδικασία που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την μυϊκή σας μάζα και ταυτόχρονα να μειώσετε το λίπος. Το Slim Effect αποτελεί ένα σύγχρονο μηχάνημα το οποίο με δυνατές μυϊκές συσπάσεις, προσφέρει μια εξαιρετική εκγύμναση του σώματος και συμβάλει στην αύξηση του μεταβολισμού και κατ’ επέκταση στην μείωση λίπους. Ακόμη, μειώνει τον πόνο στις αρθρώσεις και τους μύες και βοηθά στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης και στην πρόληψη του διαβήτη.

Σύσφιξη σώματος με τη μέθοδο RF

H μέθοδος RF είναι ακόμα μία μη επεμβατική μέθοδος για σμίλευση του χαλαρού και ζαρωμένου σώματος. Με την εκπομπή των ραδιοσυχνοτήτων μεταφέρεται ενέργεια στο βάθος του δέρματος. Η ενέργεια αυτή, έχει ευεργετική επίδραση σε αυτό και στο λιπώδη ιστό. Η θεραπεία σύσφιξης RF είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία. Οι ραδιοσυχνότητες διεγείρουν τους ινοβλάστες και βοηθούν, στην παραγωγή κολλαγόνου, στην παραγωγή ελαστίνης, στη σύσφιξη του συνδετικού ιστού (με αποτέλεσμα ίδιο του χειρουργικού lifting). Έτσι, προσφέρει, μείωση κυτταρίτιδας και πόντων, σύσφιξη σώματος αλλά και λείο και λαμπερό δέρμα.

Κρυοθεραπεία

Η θεραπεία της κρυοθεραπείας είναι μία μέθοδος σύσφιξης κατά την οποία υποβάλλεται το σώμα μας σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Κατά την διάρκεια της θεραπείας αυξάνεται ο μεταβολικός μας ρυθμός, όπου το σώμα μας αρχίζει να καταναλώνει περισσότερες θερμίδες. Η κρυοθεραπεία καταπολεμά την κυτταρίτιδα προκαλεί σύσφιξη του δέρματος και επιταχύνει την απώλεια και τον έλεγχο βάρους. Επιπλέον ενισχύεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα ενώ σημειώνεται σημαντική μείωση του άγχους και της κούρασης.

 

Ηλεκτροθεραπεία – MEDISLIM

Η ηλεκτροθεραπεία αποτελεί μία μη επεμβατική θεραπεία για τοπικό πάχος, την χαλάρωση στήθους και γλουτών αλλά και την εξάλειψη της κυτταρίτιδα. Η αλληλουχία των παλμών που στέλνονται μέσω του medislim στους μυς προκαλούν την σύσπασή τους, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν της φυσικής άσκησης. Με την μέθοδο της ηλεκτροθεραπείας επιτυγχάνεται απώλεια πόντων και κιλών, λιποδιάλυση, καταπολέμηση κυτταρίτιδας, βαθιά τόνωση και σύσφιξη μυών κ.ά.

 

Σύσφιξη και αδυνάτισμα με ULTRATONE

Το ultratone είναι ένα μηχάνημα παθητικής γυμναστικής το οποίο με την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος συγκεκριμένης συχνότητας έχει σκοπό το αδυνάτισμα και την σύσφιξη. Η εφαρμογή του σε συγκεκριμένα σημεία βοηθάει στην βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και ταυτόχρονα στην μείωση του όγκου των λιποκυττάρων ώστε να υπάρχει ομοιόμορφο χάσιμο πόντων στις «προβληματικές περιοχές».

3D Ultherapy HIFU

Τα Chic & Beauty Med Spa είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα 3D Ultherapy HIFU, το καλύτερο σύστημα για θεραπείες αντιγήρανσης, σύσφιξης και ανόρθωσης προσώπου και σώματος, εξοπλισμένο με επτά διαφορετικές κεφαλές βασισμένο στην δοκιμασμένη τεχνολογία High Intensity Focused Ultrasound (ΗΙFU) ή τεχνολογία Εστιασμένων Υπερήχων Υψηλής Έντασης. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, με μεγάλη διάρκεια ενώ το κόστος του αρκετά προσιτό. Αποκτήστε το σώμα που ονειρεύεστε, ανώδυνα, χωρίς νυστέρι και χωρίς παρενέργειες.

 

Body & Face Elite Machine

Η διαδικασία ανήκει στις μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες η οποία χρησιμοποιείται στο σώμα με το μηχάνημα Body & Face Elite Machine. Με τον συνδυασμό ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων (3.4Mhz μέχρι 120 Watts) και υπέρηχου, παρέχεται μια πλήρως ελεγχόμενη θέρμανση στην περιοχή εφαρμογής. Σκοπός της θέρμανσης της περιοχής εφαρμογής είναι η αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, των βαθύτερων στρωμάτων του λιπώδους ιστού.