Σύσφιξη Σώματος

Οι θεραπείες για την σύσφιξη σώματος του Chic and Beauty απευθύνονται σε άντρες και γυναίκες που θέλουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα, μη επεμβατικά.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Αποτριχωση

Σύσφιξη σώματος

Chic and Beauty

Η επιδερμική χαλάρωση είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών και γυναικών. Η χαλάρωση της επιδερμίδας είναι συνδεδεμένη με την μεγάλη απώλεια κιλών, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως παράγοντες όπως φύλο και ηλικία δεν παίζουν σημαντικό ρόλο.

 

Αρκετοί μπερδεύουν την μυϊκή με την επιδερμική χαλάρωση και καταφεύγουν στα γυμναστήρια, θεωρώντας ότι με την ενδυνάμωση των μυών θα επαναφέρουν και την επιδερμική χαλάρωση.

υπηρεσίες ομορφιάς

Σύσφιξη σώματος με

Slim Effect

Η νέα επαναστατική μέθοδος Slim Effect αποτελεί μια καινοτόμο διαδικασία που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την μυϊκή σας μάζα και ταυτόχρονα να μειώσετε το λίπος.

Πλέον μπορείτε να αποκτήσετε ένα καλοσχηματισμένο σώμα, ανορθωμένους γλουτούς και γραμμωμένη κοιλιά με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

 

Πως λειτουργεί το Slim Effect;

Το Slim Effect αποτελεί ένα σύγχρονο μηχάνημα το οποίο λειτουργεί με προηγμένη τεχνολογία και συγκεκριμένα με εστιασμένο και υψηλό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο διεγείρει τους νευρώνες ώστε να ενδυναμώσει τους μύες και ταυτόχρονα να μειώσει τα ποσοστά λίπους.

Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα σύγχρονο μηχάνημα το οποίο με δυνατές μυϊκές συσπάσεις, προσφέρει μια εξαιρετική εκγύμναση του σώματος και συμβάλει στην αύξηση του μεταβολισμού και κατ’ επέκταση στην μείωση λίπους.

ανόρθωση γλουτών

Τα πλεονεκτήματα του Slim Effect

 • Μείωση λίπους έως 20% και αύξηση μυϊκής μάζα και γράμμωση 18%.
 • Σε 30 λεπτά είναι σαν να έχετε κάνει 30.000 επαναλήψεις στο γυμναστήριο.
 • Πρόκειται για μα ανώδυνη, μη επεμβατική μέθοδο.
 • Άνετη και εύκολη διαδικασία.
 • Το μηχάνημα δεν εκπέμπει ακτινοβολία ή ηλεκτρισμό.
 • Εξαιρετικά αποτελέσματα στην σύσφιξη σώματος.
 • Κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και γυναίκες.
 • Μειώνει τον πόνο στις αρθρώσεις και τους μύες.
 • Βοηθά στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης και στην πρόληψη του διαβήτη.
 

Μάλιστα, τα σημαντικά αποτελέσματα που προσφέρει η συγκεκριμένη επαναστατική μέθοδος είναι εμφανή από τον πρώτο κιόλας μήνα. Αποκτήστε λοιπόν και εσείς το σώμα που ονειρεύεστε χωρίς να ξοδεύετε ώρες ατελείωτες στο γυμναστήριο.

Body Firming Treatments

Σύσφιξη σώματος με τη μέθοδο RF

μέθοδος RF είναι ακόμα μία μη επεμβατική μέθοδος για σμίλευση του χαλαρού και ζαρωμένου σώματος. Με την εκπομπή των ραδιοσυχνοτήτων μεταφέρεται ενέργεια στο βάθος του δέρματος. Η ενέργεια αυτή, έχει ευεργετική επίδραση σε αυτό και στο λιπώδη ιστό.

 

Η θεραπεία σύσφιξης RF είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία.

Το τετραπολικό RF συνδυάζει μονοπολικές και τριπολικές ραδιοσυχνότητες, η δράση των οποίων φτάνει μέσα στο δέρμα με εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιξης και ανόρθωσης από την πρώτη συνεδρία, βαθύτερα από οποιαδήποτε άλλη συσκευή τέτοιου τύπου.

Οι ραδιοσυχνότητες διεγείρουν τους ινοβλάστες και βοηθούν:

 • Στην παραγωγή κολλαγόνου
 • Στην παραγωγή ελαστίνης
 • Στη σύσφιξη του συνδετικού ιστού (με αποτέλεσμα ίδιο του χειρουργικού lifting).

Το RF προκαλεί θέρμανση των ιστών του χορίου και των λιποκυττάρων. Η θερμότητα αυτή ενεργοποιεί τους ινοβλάστες ώστε αυτοί να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη και να  επιτευχθεί αποκατάσταση του εσωτερικού περιβάλλοντος των κυττάρων, με συνέπεια  την άμεση σύσφιξη του δέρματος.

Οι θεραπείες με εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων χρησιμοποιούνται για :

 
 • Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
 • Σύσφιξη σώματος
 • Μείωση πόντων
 • Αναδόμηση κολλαγόνου
 
 • Μείωση τοπικού πάχους
 • Λιπόλυση
 • Βελτίωση λεμφικής κυκλοφορίας

Φτάνουμε λοιπόν σε ένα αποτέλεσμα αισθητά ορατό για ένα δέρμα:

 • Λείο
 • Λαμπερό
 • Φωτεινό

Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη ενώ βλέπετε το σώμα σας να αλλάζει.

Σύσφιξη με Κρυοθεραπεία

Σύσφιξη με Κρυοθεραπεία

Η θεραπεία της κρυοθεραπείας είναι μία μέθοδος σύσφιξης κατά την οποία υποβάλλεται το σώμα μας σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας αυξάνεται ο μεταβολικός μας ρυθμός, όπου το σώμα μας αρχίζει να καταναλώνει περισσότερες θερμίδες.

Η κρυοθεραπεία καταπολεμά την κυτταρίτιδα προκαλεί σύσφιξη του δέρματος και επιταχύνει την απώλεια και τον έλεγχο βάρους.

Επιπλέον ενισχύεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα ενώ σημειώνεται σημαντική μείωση του άγχους και της κούρασης.

Λιποδιάλυση και Κυτταρίτιδα

Power Plus

Η ηλεκτροθεραπεία power plus αποτελεί μία μη επεμβατική θεραπεία για την τοπική συγκέντρωση λίπους, την χαλάρωση, και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

 
Συχνές ερωτήσεις για λέιζερ στο μπικίνι

Xilia Stim

Το Xilia Stim αποτελείται από νέας γενιάς μικροεπεξεργαστές. Συνδυαζόμενοι μεταξύ τους δίνουν τη λύση για οποιοδήποτε τοπικό πρόβλημα υπάρχει. Η συνεχής χρήση του μηχανήματος προσφέρει ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Η λιποδιάλυση, γνωστή και ως λιποαναρρόφηση, είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική τεχνική για τη μείωση του λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος ειδικά στους γλουτούς και την κοιλιακή χώρα.

3D Ultherapy HIFU

Το Chic & Beauty Med Spa είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα 3D Ultherapy HIFU, το καλύτερο σύστημα για θεραπείες αντιγήρανσης, σύσφιξης και ανόρθωσης προσώπου και σώματος, εξοπλισμένο με επτά διαφορετικές κεφαλές βασισμένο στην δοκιμασμένη τεχνολογία High Intensity Focused Ultrasound (ΗΙFU) ή τεχνολογία Εστιασμένων Υπερήχων Υψηλής Έντασης.

 

Ultherapy – Τι είναι;

Το Ultherapy είναι μία πρόσφατη, μη χειρουργική μέθοδος για την ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Αποτελεί την μοναδική κοσμητική θεραπεία που έχει λάβει πιστοποίηση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ότι δρα ως φυσικό λίφτινγκ.

Το Ultherapy πραγματοποιείται με την χρήση υπερήχων και επιτυγχάνει να εξουδετερώνει την επίδραση του χρόνου και της βαρύτητας από το δέρμα.

Ως διαδικασία είναι αναίμακτη και ανώδυνη. Χρησιμοποιεί τις αναγεννητικές δυνάμεις του ίδιου του οργανισμού για την καταπολέμηση της χαλάρωσης και την ήπια και σταδιακή ανύψωση του δέρματος.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, με μεγάλη διάρκεια ενώ το κόστος του αρκετά προσιτό. Αποκτήστε το σώμα που ονειρεύεστε, ανώδυνα, χωρίς νυστέρι και χωρίς παρενέργειες.

Αισθητική θεραπεία BTL EXILIS

Body & Face Elite Machine

Η διαδικασία ανήκει στις μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες η οποία χρησιμοποιείται στο σώμα με το μηχάνημα Body & Face Elite Machine.

Με τον συνδυασμό ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων (3.4Mhz μέχρι 120 Watts) και υπέρηχου, παρέχεται μια πλήρως ελεγχόμενη θέρμανση στην περιοχή εφαρμογής.

Σκοπός της θέρμανσης της περιοχής εφαρμογής είναι η αντιμετώπιση:

 • Της χαλάρωσης του δέρματος
 • Των βαθύτερων στρωμάτων του λιπώδους ιστού

Η θερμοκρασία ελέγχεται σε πραγματικό χρόνο καθώς υπάρχει θερμόμετρο στην κεφαλή της συσκευής.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας, η θερμοκρασία αυξάνεται στους 40-42° C σχεδόν για 5 λεπτά βοηθώντας την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου.

Αποτέλεσμα της αύξησης θερμοκρασίας είναι η σύσφιξη του δέρματος και η μείωση του λιπώδους ιστού.

Η χρήση της συσκευής είναι κατάλληλη για άτομα με ήπια έως αρκετά δύσκολα προβλήματα λιπώδους ιστού. Μάλιστα, τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης θεραπείας είναι τα παρακάτω:

 1. Αναίμακτη θεραπεία
 2. Δεν προκαλείται πόνος
 3. Επιστρέφετε στην καθημερινότητά σας άμεσα
 4. Ασφαλής θεραπεία, χωρίς παρενέργειες

Ωστόσο, ανάλογα πάντοτε με την περίπτωση και το βαθμό δυσκολίας, είναι πιθανόν να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες. Το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας με το Body & Face Elite Machine ολοκληρώνεται μετά την πάροδο 2-3 μηνών, αφού τα αποτελέσματα της θεραπείας συνεχίζουν να δρουν στο σώμα για περίπου 2-3 μήνες ακόμη και μετά τη λήξη της.