ΜΑΣΑΖ

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Το λεμφικό μασάζ καλυτερεύει την κυκλοφορία του  αίματος  με αποτέλεσμα να τρέφονται και να οξυγονώνονται όλοι οι ιστοί και τα κύτταρα καθώς  βοηθάει στην κατακράτηση των υγρών, απομακρύνοντάς τα κάτι  το οποίο επιτυγχάνεται δια της ενεργοποιήσεως της μικροκυκλοφορίας ανοίγοντας τα τριχοειδή αγγεία. Βοηθάει στην απομάκρυνση της λιμνάζουσας λέμφου από τους ιστούς, που είναι γεμάτοι τοξίνες και διάφορες άλλες βλαβερές ουσίες, καθιστώντας το δέρμα πιο λείο, ελαστικό και ανανεωμένο.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Το χαλαρωτικό μασάζ  προσφέρει απόλυτη χαλάρωση των κουρασμένων μυών και επαναφέρει την ελαστικότητά τους.

Επιτρέπει στο σώμα να αποβάλλει ένα μεγάλο ποσό έντασης, ηρεμεί, αναζωογονεί, ξεκουράζει και ανανεώνει την ενέργεια άμεσα και  αποτελεσματικά.

Τονώνει το δέρμα και τους μύες, επαναφέρει το φυσιολογικό καρδιακό παλμό, βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος καθώς μειώνει το στρες και τις παθήσεις οι οποίες έχουν αιτία στο άγχος όπως τα διάφορα είδη των πονοκεφάλων, πόνους στη πλάτη, δυσκολία, κατάθλιψη.HOT STONES

Το Chic & Beauty Med Spa είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα 2D Ultherapy HIFU , το καλύτερο σύστημα για θεραπείες αντιγήρανσης, σύσφιξης και ανόρθωσης προσώπου και σώματος, εξοπλισμένο με επτά διαφορετικές κεφαλές βασισμένο στην δοκιμασμένη τεχνολογία High Intensity Focused Ultrasound (ΗΙFU) ή τεχνολογία Εστιασμένων Υπερήχων Υψηλής Έντασης.

ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η σοκολατοθεραπεία είναι μια θεραπεία σώματος άκρως απολαυστική που βοηθά στο αδυνάτισμα, τη σύσφιξη της επιδερμίδας καθώς και στη βαθειά ενυδάτωση του σώματος, με χαρακτηριστικό σαγηνευτικό άρωμα σοκολάτας. Η βάση της είναι το φυσικό κακάο που αποδεδειγμένα έχει αντικυτταριδική δράση και  σε συνδυασμό με τα άλλα συστατικά της, ενδεδειγμένα για τη φροντίδα του σώματος, χαρίζει μια ορατά πιο σφριγηλή και τονωμένη επιδερμίδα.

Sports massage. Therapist doing shoulder massage

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Το αθλητικό μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή των λεμφικών υγρών, μειώνει τους καρδιακούς παλμούς και την πίεση, βοηθά την αποβολή των άχρηστων μεταβολικών προϊόντων και του γαλακτικού οξέος, διεγείρει τις νευρικές απολήξεις, αυξάνει ή μειώνει ανάλογα το μυϊκό τόνο, επαναδομεί τους τραυματισμένους ιστούς και βοηθά την ψυχολογική προετοιμασία του αθλητή.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ – GOLDEN THERAPY

Η θεραπεία χρυσού (Golden) είναι μια πολυτελής θεραπεία που συσφίγγει, τονώνει και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Ο χρυσός 23 καρατίων που περιέχει καθώς και τα υπόλοιπα υποαλλεργικά συστατικά της, όπως το τζίντζερ και το μετάξι, έχουν άμεσα αντικυτταριδικά και αδυνατιστικά αποτελέσματα και αφήνουν το δέρμα λείο και μεταξένιο. Σε συνδυασμό με το μασάζ που γίνεται στα πλαίσια της θεραπείας  αποκτάτε ένα αίσθημα ευφορίας, ευεξίας και βαθειάς ενυδάτωσης.

Κλείστε τώρα ραντεβού!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ζητήστε μας να σας καλέσουμε!

Close Menu