fbpx

Θεραπείες Σύσφιξης Σώματος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές!

Body Firming Treatments

Καλοκαίρι σημαίνει ηλιοθεραπεία, θάλασσα, ξεγνοιασιά αλλά και πολλές λιχουδιές. Κι ενώ οι καλοκαιρινές διακοπές μπορεί να αφήσουν τις γυναίκες ανανεωμένες, αφήνουν και σημάδια στο σώμα μιας και είναι μία περίοδος που ως επί το πλείστον χαλαρώνουμε και σταματάμε να προσέχουμε το σώμα μας και την όψη της επιδερμίδας μας. Το φθινόπωρο είναι μία εποχή ιδανική για να φροντίσουμε το σώμα και την επιδερμίδα μας. Στο Chic and Beauty, κατανοούμε τη σημασία της συνεχούς περιποίησης του σώματος και σας σύγχρονες θεραπείες σύσφιξης οι οποίες απαραίτητες μετά το καλοκαίρι.

Στο Chic and Beauty, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να είναι μια θεραπεία σύσφιξης σώματος. Αναζητώντας την ιδανική θεραπεία σώματος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, αναζητήστε μια προσέγγιση που συνδυάζει την εξειδικευμένη γνώση με την τεχνολογία αλλά και της προσωπικής σας ανάγκης. Στο κέντρο αισθητικής Chic and beauty στο Περιστέρι, χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες τεχνικές με σύγχρονο εξοπλισμό, και οι ειδικοί μας είναι εκεί για να σας προσφέρουν τις καλύτερες συμβουλές και υπηρεσίες.

 

Διατήρηση της Επιδερμίδας: Η έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει κατακράτηση υγρών και απώλεια ελαστικότητας του δέρματος. Οι θεραπείες σύσφιξης βοηθούν στην αποκατάσταση της επιδερμίδας με άμεσα αποτελέσματα.

 

Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας: Η κυτταρίτιδα είναι μια συνηθισμένη πρόκληση μετά το καλοκαίρι μιας και κατά τη διάρκεια των διακοπών όλοι χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε απολαυστικές λιχουδιές που προκαλούν τον φλοιό  πορτοκαλιού στο δέρμα. Οι ειδικές θεραπείες μπορούν να βοηθήσουν στην ελάττωσή της της κυτταρίτιδας.

 

Ενίσχυση της Αυτοπεποίθησης: Η φροντίδα του σώματος σας μετά τις διακοπές σας βοηθά να αισθάνεστε και να δείχνετε γεμάτες αυτοπεποίθηση.

 

Συνέχεια της Αγάπης προς τον Εαυτό σας: Η φροντίδα του σώματός σας είναι ένας τρόπος να δείξετε αγάπη και φροντίδα προς τον εαυτό σας, και αυτό δεν θα πρέπει να σταματά μετά τις διακοπές.

 

Στο Chic and Beauty, προσφέρουμε προσαρμοσμένες θεραπείες σύσφιξης σώματος που σας βοηθούν να διατηρήσετε την αισθητική και την αυτοπεποίθησή σας μετά το καλοκαίρι. Μην αφήνετε τον χρόνο να κυλά εναντίον του σώματός σας. Επενδύστε στη φροντίδα του όλο το χρόνο.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φροντίσετε τον εαυτό σας και να αισθανθείτε όμορφες, εσωτερικά και εξωτερικά.

 

Ενδεικτικά κάποιες από τις θεραπείες που χρησιμοποιούμε:

 

Ηλεκτροθεραπεία – MEDISLIM

Η ηλεκτροθεραπεία αποτελεί μία μη επεμβατική θεραπεία για τοπικό πάχος, την χαλάρωση στήθους και γλουτών αλλά και την εξάλειψη της κυτταρίτιδα. Η αλληλουχία των παλμών που στέλνονται μέσω του medislim στους μυς προκαλούν την σύσπασή τους, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν της φυσικής άσκησης. Έτσι βελτιώνεται η ροή του αίματος στους μυς καθώς και στους παρακείμενους ιστούς και αυξάνεται η πρόσληψη του οξυγόνου. Με την μέθοδο της ηλεκτροθεραπείας επιτυγχάνεται, η απώλεια πόντων και κιλών, λιποδιάλυση, η καταπολέμηση κυτταρίτιδας, η αποβολή τοξινών ουσιών κ.ά.

 

Σύσφιξη και αδυνάτισμα με ULTRATONE

Το ultratone είναι ένα μηχάνημα παθητικής γυμναστικής το οποίο με την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος συγκεκριμένης συχνότητας έχει σκοπό το αδυνάτισμα και την σύσφιξη. Η εφαρμογή του σε συγκεκριμένα σημεία βοηθάει στην βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και ταυτόχρονα στην μείωση του όγκου των λιποκυττάρων ώστε να υπάρχει ομοιόμορφο χάσιμο πόντων στις «προβληματικές περιοχές». Είναι ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας με ευχάριστο αίσθημα κατά την εφαρμογή του ξεκούραστο και αποτελεσματικό. Βοηθάει στην μείωση πόντων χωρίς να χαλαρώνει η επιδερμίδα από την απώλεια των κιλών.

3D Ultherapy HIFU

Το Chic & Beauty Med Spa είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα 3D Ultherapy HIFU, το καλύτερο σύστημα για θεραπείες αντιγήρανσης, σύσφιξης και ανόρθωσης προσώπου και σώματος, εξοπλισμένο με επτά διαφορετικές κεφαλές βασισμένο στην δοκιμασμένη τεχνολογία High Intensity Focused Ultrasound (ΗΙFU) ή τεχνολογία Εστιασμένων Υπερήχων Υψηλής Έντασης.

 

 

Body & Face Elite Machine

Η διαδικασία ανήκει στις μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες η οποία χρησιμοποιείται στο σώμα με το μηχάνημα Body & Face Elite Machine. Με τον συνδυασμό ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων (3.4Mhz μέχρι 120 Watts) και υπέρηχου, παρέχεται μια πλήρως ελεγχόμενη θέρμανση στην περιοχή εφαρμογής. Σκοπός της θέρμανσης της περιοχής εφαρμογής είναι η αντιμετώπιση: Της χαλάρωσης του δέρματος, των βαθύτερων στρωμάτων του λιπώδους ιστού.