Αποτρίχωση

Η παρουσία της τριχοφυϊας, έντονης ή μη, ενοχλεί τόσο άντρες όσο και γυναίκες.
Οι γυναίκες ανέκαθεν πρόσεχαν την εμφάνιση τους, προκειμένου να νιώθουν οι ίδιες καλά αλλά και για να είναι πιο ελκυστικές.

Οι άντρες ξεκινώντας συντηρητικά την αποτρίχωση, σε ορισμένα σημεία του σώματος του, πλέον δεν διστάζουν να κάνουν σε κάθε σημείο που δεν τους αρέσει ή τους ενοχλεί.

Η αποτρίχωση πλέον ανήκει και στα δύο φύλα, άντρες και γυναίκες!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Αποτρίχωση 3 Wave Length

Η πιο προηγμένη μέθοδος αποτρίχωσης είναι πλέον διαθέσιμη στο κέντρο αισθητικής Chic & Beauty και σας υπόσχεται μόνιμα αποτελέσματα με τον πιο αξιόπιστος τρόπο.

Μια μέθοδος laser που συνδυάζει 3 μήκη κύματος.

laser αλεξανδρίτη
ndyaq-laser
diode-laser

Γιατί να επιλέξετε την αποτρίχωση 3 Wave Length;

Η συγκεκριμένη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και για όλων των ειδών τρίχες. Είναι κλινικά ελεγμένο και προσφέρει μόνιμα και εγγυημένα αποτελέσματα. Η χρήση της μεθόδου μπορεί να εφαρμοστεί καθ’ όλη την διάρκεια του έτους και τα οφέλη που σας προσφέρει είναι τεράστια.

 • Πιο σύντομη συνεδρία σε σχέση με τις περισσότερες μεθόδους αποτρίχωσης.
 • Ανώδυνος και πλήρης ασφαλής τρόπος.
 • Εγγυημένα αποτελέσματα που διαρκούν.
 • Έχει λάβει την έγκριση από τον FDA.
Αποτρίχωση

Πως λειτουργεί η μέθοδος 3 Wave Length;

Η μέθοδος αποτρίχωσης 3 Wave Length θα σας απαλλάξει μόνιμα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με  τον πιο άμεσο και ανώδυνο τρόπο.

 Με την χρήση ήπιων παλμών laser, η επαναστατική αυτή μέθοδος στοχεύει στον θύλακα της τρίχας, σχεδόν σε κάθε σημείο του σώματος. Ο θύλακας θερμαίνεται με τρόπο ώστε να μην επιτραπεί η εκ νέου ανάπτυξη τρίχας. Μάλιστα, σύμφωνα με αρκετές έρευνες και μελέτες, έχει αποδειχθεί ότι πρόκειται για την πιο ανώδυνη μέθοδο αποτρίχωσης με τα πιο σύντομα αποτελέσματα.

Εάν λοιπόν θέλετε και εσείς να απαλλαγείτε μια και καλή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, η μέθοδος 3 Wave Length αποτελεί την πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση.

Αποτρίχωση με Διοδικό Laser

Το Διοδικό laser εκπέμπει ενισχυμένη μονοχρωματική ακτίνα φωτός μήκους κύματος 810 nm, μεγαλύτερο δηλαδή από όσο εκπέμπει ο Αλεξανδρίτης (755 nm). Αποτέλεσμα αυτού είναι η βαθύτερη διείσδυση στο δέρμα χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί ενώ παράλληλα αποφεύγεται η μελανίνη.

αποτρίχωση με λέιζερ

Ο τρόπος που είναι σχεδιασμένη αυτή η τεχνολογία επιτρέπει να ανταποκρίνεται καλά σε όλους τους τύπους δέρματος (ακόμη και σε μαυρισμένο από τον ήλιο η σκουρόχρωμο μεσογειακό δέρμα) σε λεπτές και χοντρές τρίχες καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος όπως πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, πλάτη, ποδιά, στήθος , μπικίνι.

Το διοδικό laser θεωρείται κατάλληλο για αποτρίχωση:

 • Σε άτομα κάθε ηλικίας και φύλου
 • Για τρίχες με μεγαλύτερο όγκο (π.χ. ανδρικές), επιπλέον το Diode Laser δεν εκπέμπει ραδιενεργό ακτινοβολία

Με την χρήση διοδικού laser επιτυγχάνεται:

 • Μικρότερος αριθμός εφαρμογών, άρα ταχύτερα αποτελέσματα.
 • Λιγότερη αίσθηση ενόχλησης σε σύγκριση με κάποια άλλη μέθοδο αποτρίχωσης.

Επιπλέον προστατεύουν την επιδερμίδα χρησιμοποιώντας κρύο ατμοσφαιρικό αέρα.

Ταχύτατα και απίστευτα αποτελέσματα και μάλιστα σε μεγάλες επιφάνειες του σώματος (όπως πόδια ή πλάτη) είναι τα βασικά θετικά του στοιχεία. Αρκεί μόλις μισή ώρα για να επιτύχουμε πλήρη αποτρίχωση.

Φωτοαποτρίχωση IPL Laser

Η Φωτοαποτρίχωση IPL laser, είναι μία μέθοδος αποτρίχωσης κατά την οποία χρησιμοποιείται έντονο πολυχρωματικό παλμικό φως για να καταστρέψει τον θύλακα της τρίχας.

διοδικό laser

Μία μακράς διάρκειας, ανώδυνη αποτρίχωση.

Η τεχνολογία του I.P.L. (Intense Pulsed Light ) αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης που βασίζεται στην αποδόμηση του θύλακα τις τρίχας, δηλαδή αποδομούνται τα κύτταρα εκείνα που παράγουν την τρίχα.

Αυτό επιτυγχάνεται διοχετεύοντας παλμική ενέργεια με τη μορφή φιλτραρισμένης φωτεινής ενέργειας που απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας, μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια και δια μέσω αυτής φθάνει στο θύλακα και τον αποδομεί οριστικά.

Το μηχάνημα διαθέτει ψυχόμενη κεφαλή η οποία προστατεύει απόλυτα το δέρμα.

H φωτοαποτρίχωσης I.P.L. 6ης γενιάς δίνει τη δυνατότητα να δείτε αποτελέσματα:

 • Θεαματικά
 • Γρήγορα
 • Απόλυτα ανώδυνα
 • Μακράς διάρκειας και ταυτόχρονα εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.
αποτρίχωση στην κοιλιά

Αποτρίχωση SHR Laser

Το SHR Laser αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας καθώς ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα τριών τεχνολογιών.

 

Eίναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το SHR είναι απόλυτα ασφαλές κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά γρήγορη η εφαρμογή του.

Είναι ένα advanced IPL και ενσωματώνει φωτολυση προηγμένο τύπου με παλμικό φως με υψηλή ταχύτητα σάρωσης και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό!

Συγκριτικά με τα άλλα συστήματα αποτρίχωσης διαφέρει, γιατί είναι εντελώς ανώδυνο, γρήγορο, άνετο και άκρως αποτελεσματικό σε λιγότερες συνεδρίες από ποτέ.

Με την χρήση του ψυκτικού μηχανισμού του συστήματος SHR, μπορείτε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ακόμα στις πιο ευαίσθητες περιοχές χωρίς την ταλαιπωρία που ενδεχομένως να έχετε υποστεί με άλλες τεχνικές αποτρίχωσης.

Χρησιμοποιώντας μια τεχνική σάρωσης με κάθετα και οριζόντια περάσματα, οι συνεδρίες σας θα γίνουν πιο σύντομες, πιο άνετες και κυρίως με καλύτερα αποτελέσματα.

Το S.H.R. έχει λάβει πιστοποίηση από τον FDA (τον οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων της Αμερικής). Η θεραπεία αποτρίχωσης με το σύστημα SHR είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου και του μαυρισμένου από τον ήλιο δέρματος.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Το SHR είναι ασφαλές και αποτελεσματικό καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου – ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες μετά από την έκθεση σας στον ήλιο.

Πλεονεκτήματα αποτρίχωσης SHR Laser

100% Ριζική αποτρίχωση με ηλεκτρόλυση

Η ηλεκτρική αποτρίχωση (ηλεκτρόλυση και θερμόλυση) είναι μια κλασσική δοκιμασμένη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης, η οποία εφαρμόζεται με επιτυχία.

Η καταστροφή της ρίζας της τρίχας μέσω της διοχέτευσης ειδικά διαμορφωμένου ρεύματος, την καθιστά όχι μόνο αξιόπιστη αλλά και αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης.

Η εφαρμογή ενός αριθμού επαναλαμβανόμενων συνεδριών, μπορεί να επιφέρει μόνιμη απομάκρυνση των τριχών.

Ακόμη και σήμερα αποτελεί μια μέθοδο που μπορεί να εγγυηθεί 100% ριζική αποτρίχωση για κάθε είδους ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ανεξαρτήτως χρώματος (ιδιαίτερα για λευκές τρίχες) και τραχύτητας της τρίχας ή χρώματος του δέρματος, σε μικρές περιοχές του προσώπου.

Η ηλεκτρόλυση ενδείκνυται για:
 

Η ηλεκτρική αποτρίχωση καταστρέφει μόνιμα τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας που είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξή της, χάρη στην εισαγωγή μιας πολύ λεπτής αποστειρωμένης βελόνας στο θύλακα της τρίχας και της διοχέτευσης ρεύματος σε αυτόν.

Κατά την διάρκεια της ηλεκτρικής αποτρίχωσης χρησιμοποιούνται εξειδικευμένες βελόνες μιας χρήσης ενώ ο χρόνος επούλωσης είναι μικρός. Ίσως εμφανιστεί ερυθρότητα ή ήπιο οίδημα, τα οποία δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσουν αφού αποτελούν φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού.

Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί αποτελεί μία μέθοδο αποδυνάμωσης της τρίχας και κατά συνέπεια της έντονης τριχοφυΐας.

Αποτρίχωση με κερί με την χρήση κεριέρας

Η αποτρίχωση γίνεται με ζεστό κερί, όπου η θερμοκρασία του κεριού ελέγχεται από θερμοστάτη ακριβείας προκειμένου να αποφευχθούν εγκαύματα και ερεθισμοί του δέρματος.

Το αποτέλεσμα διαρκεί από έναν έως ενάμιση μήνα αφήνοντας το δέρμα απαλό και λείο.

Η αποτρίχωση με κερί εφαρμόζεται τόσο σε πρόσωπο όσο και σε σώμα και ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος.

Αποτρίχωση με κερί wax (κόκκοι)

Η αποτρίχωση με κερί (κόκκους) αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν αποτρίχωσης, το οποίο εφαρμόζεται κυρίως στις ευαίσθητες περιοχές.

Το κερί είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά αφήνοντας αίσθημα απαλότητας ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά ανώδυνο.

Σε αυτού του είδους την αποτρίχωση, δεν χρησιμοποιείται ταινία αποτρίχωσης.