fbpx

Αποτρίχωση προσώπου με λέιζερ: Πως θα αποκτήσετε ένα αψεγάδιαστο δέρμα

αποτρίχωση προσώπου με λέιζερ

Ας μιλήσουμε για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και την αποτρίχωση προσώπου με λέιζερ. Όλοι έχουμε τρίχες στο σώμα μας που θα θέλαμε να μην είχαμε σε επίμονες περιοχές όπως τα πόδια μας και το πρόσωπό μας μέχρι τις μασχάλες μας, ξοδεύοντας ώρες της ζωής μας ξυρίζοντας, αποτριχώνοντας και αφαιρώντας τις.

Υπάρχει όμως και καλύτερος, πιο εύκολος δρόμος.

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Εάν έχετε βαρεθεί το ξύρισμα και την αποτρίχωση με κερί, αλλά δεν είστε σίγουροι αν είστε έτοιμοι για θεραπεία με λέιζερ, συνεχίστε να διαβάζετε.

Υπάρχουν ποικίλες μέθοδοι αποτρίχωσης προσώπου. Η αποτρίχωση προσώπου με λέιζερ, ίσως αποτελεί την πιο αποτελεσματική και ασφαλή λύση για το θέμα της επίμονης τριχοφυΐας, ειδικότερα στην περιοχή του προσώπου.

Η επιλογή αποτρίχωσης με κρέμες, ξυραφάκια, αλλά και κερί, μπορεί να αποτελέσει επιβλαβής απόφαση για το πρόσωπο, καθώς οι μέθοδοι δεν ενδείκνυνται για την διασφάλιση της επιδερμίδας και τη διατήρησή της.

Τι είναι η αποτρίχωση με λέιζερ;

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια απλή διαδικασία, αρκεί να εκτελείται από εξουσιοδοτημένο και πιστοποιημένο αισθητικό ή ιατρό, εφαρμόζοντας λέιζερ στην περιοχή της ανεπιθύμητης τρίχας. Οι παλμοί φωτός που εκπέμπονται από το λέιζερ επιτίθενται στην τρίχα και στο θύλακα, καταστρέφοντας την τρίχα στη ρίζα και εμποδίζοντάς την να αναπτυχθεί ξανά.

Οι τρίχες μεγαλώνουν σε τρεις διαφορετικές φάσεις και για να καταστρέψει αποτελεσματικά το λέιζερ τη ρίζα, η τρίχα πρέπει να βρίσκεται στη φάση της ανάπτυξης. Για αυτόν τον λόγο απαιτούνται πολλαπλές θεραπείες. Για να αιχμαλωτίσετε κάθε τρίχα σε αυτή τη φάση ανάπτυξης, θα χρειαστεί να κάνετε πολλές συνεδρίες σε απόσταση περίπου τεσσάρων εβδομάδων.

Γιατί η αποτρίχωση με λέιζερ είναι η καλύτερη μέθοδος

 • Είναι γρήγορη
  Εάν είναι μια γρήγορη λύση που αναζητάτε, η αποτρίχωση με λέιζερ είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τρίχα. Θα χρειαστεί να κάνετε πολλές συνεδρίες θεραπείας, αλλά όσο μικρότερη είναι η περιοχή θεραπείας, τόσο λιγότερο χρόνο θα χρειαστεί να περάσετε κάτω από το λέιζερ.
 • Είναι λιγότερο επώδυνο από άλλες μεθόδους αποτρίχωσης
  Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι πολύ λιγότερο επώδυνη από ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι.  Ανάλογα με το όριο για τον πόνο σας, μπορεί να σας φαίνεται ελαφρώς άβολο, αλλά οι συνεδρίες είναι τόσο γρήγορες που οι περισσότεροι άνθρωποι το βρίσκουν εύκολο ώστε να το υπομείνουν.
 • Είναι ακριβές
  Η τεχνολογία λέιζερ είναι απίστευτα ακριβής, καθιστώντας την αποτρίχωση με λέιζερ ιδανική για άτομα που θέλουν να στοχεύσουν και να αφαιρέσουν μερικές συγκεκριμένες τρίχες. Αυτό το καθιστά εξαιρετική επιλογή, σε περιπτώσεις τρίχας γύρω από τα φρύδια , το άνω χείλος, τη μύτη , τη γραμμή μπικίνι ή τη γραμμή των μαλλιών.
 • Μπορεί να αφαιρέσει τρίχες από οποιοδήποτε μέρος του σώματος
  Με εξαίρεση τις βλεφαρίδες, η αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος.
 • Αποτρέπει τις τρίχες που μεγαλώνουν προς τα μέσα
  Το ξύρισμα, η αποτρίχωση με κερί και άλλες μέθοδοι αποτρίχωσης μπορεί να προκαλέσουν τριχοφυΐες . Εάν είστε επιρρεπείς σε τρίχες που μεγαλώνουν προς τα μέσα, η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια εξαιρετική επιλογή. Καταστρέφοντας τις τρίχες στη ρίζα, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για αυτές τις ενοχλητικές τρίχες που ξαναφυτρώνουν ή γυρίζουν πίσω στο σώμα και μεγαλώνουν προς τα μέσα.
 • Σας γλιτώνει από την αναμονή αναγέννησης της τρίχας
  Ορισμένες μέθοδοι, όπως η αποτρίχωση με κερί και το μάδημα με τριμπιδάκι, απαιτούν να υπομείνετε λίγη αναμονή μεταξύ των συνεδριών. Με την αποτρίχωση με λέιζερ, μπορείτε να απολαμβάνετε λείο δέρμα χωρίς τρίχες ανά πάσα στιγμή.
 • Αποτελεί μια μακροπρόθεσμη λύση
  Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν μόνιμα, διαρκή αποτελέσματα με την αποτρίχωση με λέιζερ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστείτε μια ανανέωση λίγους μήνες ή χρόνια αργότερα, αλλά παραμένει μια από τις καλύτερες μακροπρόθεσμες διαθέσιμες λύσεις. Τουλάχιστον, θα δείτε μια μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας που γίνεται πιο εύκολο να διατηρηθεί με την πάροδο του χρόνου.

Κατά τη διάρκεια της ζωής σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες ευρώ, καθώς δεν θα χρειαστείτε μηνιαία έξοδα για κεριά ή ανταλλακτικά ξυραφιών και άλλους δαπανηρούς εξοπλισμούς αποτρίχως.

Αποκτήστε πρόσωπο λείο και απαλό, κάθε μέρα, για μια ζωή!