fbpx

Αποτρίχωση με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, λίγο πριν το καλοκαίρι!

Αποτριχωση

Οι καλοκαιρινοί μήνες πλησιάζουν και ένα από τα βασικότερα θέματα που απασχολούν μία γυναίκα είναι αυτό της αποτρίχωσης. Αν θέλετε να είστε έτοιμη για το καλοκαίρι και να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς να ανησυχείτε για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, τότε η απόφαση να επισκεφθείτε το Chic and Beauty είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

 

Στο Chic and Beauty, προσφέρουμε εξειδικευμένες και σύγχρονες υπηρεσίες αποτρίχωσης που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την επιθυμητή λεία επιδερμίδα σε όλο το σώμα σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικές τεχνικές αποτρίχωσης και απολαύστε ένα ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης που θα σας βοηθήσει να είστε έτοιμη για τις καλοκαιρινές σας δραστηριότητες.

 

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με εμπειρία στην αποτρίχωση, που θα φροντίσουν για την άνεσή σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε μόνο ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα, προσφέροντας σας μια αποτελεσματική και ασφαλή λύση για την αποτρίχωση του σώματός σας.

 

Μέθοδοι αποτρίχωσης που χρησιμοποιούμε:

3 Wave Length

Η πιο προηγμένη μέθοδος αποτρίχωσης είναι πλέον διαθέσιμη στο κέντρο αισθητικής Chic & Beauty και σας υπόσχεται μόνιμα αποτελέσματα με τον πιο αξιόπιστος τρόπο. Μια μέθοδος laser που συνδυάζει 3 μήκη κύματος και συγκεκριμένα:

laser αλεξανδρίτη

ndyaq-laser

diode-laser

Γιατί να επιλέξετε την αποτρίχωση 3 Wave Length;

Η συγκεκριμένη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και για όλων των ειδών τρίχες. Είναι κλινικά ελεγμένο και προσφέρει μόνιμα και εγγυημένα αποτελέσματα.

Αποτρίχωση με Διοδικό Laser

 

Το Διοδικό laser εκπέμπει ενισχυμένη μονοχρωματική ακτίνα φωτός μήκους κύματος 810 nm, μεγαλύτερο δηλαδή από όσο εκπέμπει ο Αλεξανδρίτης (755 nm). Αποτέλεσμα αυτού είναι η βαθύτερη διείσδυση στο δέρμα χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί. Παράλληλα όμως αποφεύγεται η μελανίνη. Ο τρόπος που είναι σχεδιασμένη αυτή η τεχνολογία επιτρέπει να ανταποκρίνεται καλά σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις περιοχές του σώματος όπως πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, πλάτη, ποδιά, στήθος , μπικίνι.

 

Φωτοαποτρίχωση IPL Laser

 

Η Φωτοαποτρίχωση IPL laser, είναι μία μέθοδος αποτρίχωσης κατά την οποία χρησιμοποιείται έντονο πολυχρωματικό παλμικό φως για να καταστρέψει τον θύλακα της τρίχας. Είναι μία μακράς διάρκειας, ανώδυνη αποτρίχωση. Η τεχνολογία του I.P.L. (Intense Pulsed Light ) αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης που βασίζεται στην αποδόμηση του θύλακα τις τρίχας, δηλαδή αποδομούνται τα κύτταρα εκείνα που παράγουν την τρίχα.

Αποτρίχωση SHR Laser

Το SHR Laser αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας καθώς ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα τριών τεχνολογιών. Eίναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το SHR είναι απόλυτα ασφαλές κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά γρήγορη η εφαρμογή του. Συγκριτικά με τα άλλα συστήματα αποτρίχωσης διαφέρει, γιατί είναι εντελώς ανώδυνο, γρήγορο, άνετο και άκρως αποτελεσματικό σε λιγότερες συνεδρίες από ποτέ.

Αποτρίχωση με ηλεκτρόλυση

Η ηλεκτρόλυση ενδείκνυται για, σκόρπιες και επίμονες τρίχες, λευκές ή ξανθιές τρίχες. Η ηλεκτρική αποτρίχωση καταστρέφει μόνιμα τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας που είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξή της, χάρη στην εισαγωγή μιας πολύ λεπτής αποστειρωμένης βελόνας στο θύλακα της τρίχας και της διοχέτευσης ρεύματος σε αυτόν.

Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί αποτελεί μία μέθοδο αποδυνάμωσης της τρίχας και κατά συνέπεια της έντονης τριχοφυΐας. Το αποτέλεσμα διαρκεί από έναν έως ενάμιση μήνα αφήνοντας το δέρμα απαλό και λείο. Η αποτρίχωση με κερί εφαρμόζεται τόσο σε πρόσωπο όσο και σε σώμα και ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος.

 

Αποτρίχωση με κερί wax (κόκκοι)

Η αποτρίχωση με κερί (κόκκους) αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν αποτρίχωσης, το οποίο εφαρμόζεται κυρίως στις ευαίσθητες περιοχές. Το κερί είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά αφήνοντας αίσθημα απαλότητας ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά ανώδυνο. Σε αυτού του είδους την αποτρίχωση, δεν χρησιμοποιείται ταινία αποτρίχωσης

 

*Ανακαλύψτε τα πακέτα αποτρίχωσης που έχουμε σχεδιάσει για εσάς και δείτε τη διαφορά στην εμφάνισή σας και στην αυτοπεποίθησή σας. Μην ξεχνάτε να κλείσετε το ραντεβού σας εγκαίρως, για να διασφαλίσετε τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας.

 

Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα στο Chic and Beauty και να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε την επιθυμητή επιδερμίδα και να απολαύσετε ένα καλοκαίρι χωρίς ανησυχίες. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία χρειαστείτε.