fbpx

Endospheres: Κυτταρίτιδα, χαλάρωση & γήρανση της επιδερμίδας τέλος!

endospheres therapy

Η κυτταρίτιδα, η χαλάρωση και η γήρανση της επιδερμίδας του προσώπου αποτελούν για όλους ένα από τα πιο συχνά επιδερμίδα προβλήματα. Ωστόσο, για εμάς στο Chic and Beauty, δεν είναι μόνιμα προβλήματα καθώς με τη σύγχρονη θεραπεία Endospheres σε λίγες μόνο συνεδρίες αποτελούν παρελθόν καθώς αντιμετωπίζονται άμεσα και σε βάθος!

Το Endospheres είναι μια αναγνωρισμένη παγκοσμίως μέθοδος θεραπείας για το πρόσωπο και το σώμα. Χάρη στις επαναστατικές μεθόδους της θεραπείας, μπορεί να αντιμετωπίσει ατέλειες στο σώμα και το πρόσωπο όπως είναι η κυτταρίτιδα, η γήρανση του δέρματος, η εξομάλυνση της όψης και της υφής του δέρματος.

 

Το Endospheres είναι μια σύγχρονη μέθοδος κατά την οποία χρησιμοποιείται ένα καινοτόμο σύστημα Συμπιεστικής Μικροκραδασμών. Μια θεραπεία η οποία, μέσω μιας συσκευής κυλίνδρου που αποτελείται από 55 σιλικόνης σφαίρες, δημιουργεί χαμηλής συχνότητας μηχανικές δονήσεις. Αυτό δρα στα κύρια αίτια της κυτταρίτιδας: λεμφική συστολή, πρόσκρουση υγρών και αύξηση των λιποκυττάρων. Η θεραπεία ακολουθεί ένα ακριβές πρωτόκολλο που αναπτύχθηκε από μία Επιστημονική Επιτροπή και εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα και το πρόσωπο. Φυσικά, είναι πιο δημοφιλής στις περιοχές όπως τους μηρούς, τους γλουτούς και τα άνω άκρα, καθώς εκεί συναντάται συχνότερα το πρόβλημα.

 

Πολλά αξιόπιστα πανεπιστήμια και ιατρικά ινστιτούτα έχουν επιδείξει σημαντικά, εγγυημένα και μακροχρόνια αποτελέσματα από κλινικές δοκιμές της θεραπείας αυτής. Έχει αποδειχθεί, μάλιστα, ότι σφίγγει και τονώνει τους μύες και τα ιστούς, εξομαλύνει το δέρμα, βελτιώνει τη δομή και διαμορφώνει το πρόσωπο και το σώμα. Υπάρχει μείωση της κυτταρίτιδας, εξάλειψη των ρυτίδων και μείωση των περιφερειακών μέτρων μέσης και μηρών. Χάρη στη θεραπεία Endospheres, επιτυγχάνεται άψογη σιλουέτα αλλά και λαμπερό και νεανικό πρόσωπο.

Το Endospheres προσφέρει οφέλη από πέντε διαφορετικές δράσεις σε μία μόνο θεραπεία. Η θεραπεία αυτή καλύπτει τις ανάγκες του σώματος και του προσώπου, καθώς παρέχει εξειδικευμένη φροντίδα στις διάφορες περιοχές.

Το Endospheres παράγει μια συνδυασμένη δόνηση και πίεση που πραγματοποιεί αυτό που περιγράφουμε ως «αγγειακή γυμναστική» στο σώμα. Αυτή η «προπόνηση» δημιουργεί την αποστράγγιση των υγρών, την επανασύσφιξη των ιστών του δέρματος, την κατάργηση της κυτταρίτιδας. Επίσης, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, μειώνει το φλεγμονώδες και τον πόνο και βελτιώνει την τονίστητα των μυών.

 

Το Endospheres δρα στους ιστούς του προσώπου. Εργαζόμενο απευθείας στο δέρμα και διευκολύνοντας την αύξηση της αγγειοπλαστικότητας, το οποίο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυξάνει την οξυγόνωση για να θρέψει και να φωτίσει τον ιστό από μέσα. Η θεραπεία είναι ικανή να τονίσει τους μύες του προσώπου για να εξαφανίσει την εμφάνιση των ρυτίδων έκφρασης, να καταπολεμήσει την χαλάρωση των ιστών και γενικά να ανασηκώσει την επιδερμίδα και τη δομή του προσώπου.

 

Συνοψίζοντας, το Endospheres αποτελεί μια ασφαλή και κλινικά δοκιμασμένη θεραπεία, που παράγει μακροχρόνια και εγγυημένα αποτελέσματα. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία του, παρέχει λύσεις σε προβλήματα κυτταρίτιδας, γήρανσης δέρματος και τόνωσης μυών, και προσφέρει εξατομικευμένη φροντίδα και αναζωογόνηση του προσώπου και του σώματος. Αποτελεί μια επιλογή που έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην ανάπτυξη της ομορφιάς και της ευεξίας. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τη θεραπεία μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπο της Endospheres.

 

Στο κέντρο αισθητικής μας Chic and Beauty στο Περιστέρι, το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει να εφαρμόσει αυτή τη νέα και αποτελεσματική μέθοδο για να δείτε άμεσα το σώμα σας σφριγιλό και λείο και το πρόσωπό σας να παίρνει λάμψη και νεανική όψη.

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Scroll to Top