fbpx

Χάστε τα κιλά των διακοπών!

slimming

Οι διακοπές είναι μια ευχάριστη περίοδος γεμάτη ξεγνοιασιά, ωραίο φαγητό, δροσερά ποτά και αρκετές ατασθαλίες. Αυτή η περίοδος συνοδεύεται από υπερβολική κατανάλωση λιχουδιών και η αύξηση του βάρους είναι σχεδόν δεδομένη. Ωστόσο, μην ανησυχείτε! Υπάρχει λύση για να επαναφέρετε το σώμα σας στην επιθυμητή φόρμα: οι θεραπείες συσφιξης και λιποδιάλυσης που προσφέρονται στο εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής Chic and beauty στο Περιστέρι.

Η συσφικτική θεραπεία για να χάσετε πόντους και κιλά άμεσα συνιστά μια αποτελεσματική μέθοδο για την ανόρθωση της επιδερμίδας και την μείωση της χαλάρωσης που μπορεί να προκύψει μετά από μια περίοδο έντονης κατανάλωσης. Στο Chic and beauty χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους για την απώλεια πόντων οι οποίες συσφίγγουν το δέρμα και αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου, βοηθώντας σας να αποκτήσετε ένα πιο νεανικό και σφριγηλό περίγραμμα.

Για εκείνους που επιδιώκουν τη μείωση του λίπους, οι σύγχρονες θεραπείες λιποδιάλυσης είναι το κλειδί για να επιτύχετε τους στόχους σας. Οι έμπειροι επαγγελματίες που εργάζονται στο κέντρο αισθητικής μας θα προσαρμόσουν τις θεραπείες ανάλογα με τις ατομικές σας ανάγκες, εξασφαλίζοντας ασφαλή και αποτελεσματική τη διαδικασία απώλειας λίπους, πόντων και κιλών.

Θυμηθείτε, ακόμη πως ο στόχος δεν είναι μόνο η απώλεια κιλών, αλλά και η επίτευξη του στόχου σας μέσω μιας υγιούς διαδικασίας. Με τη σωστή προσέγγιση, το κατάλληλο κέντρο αισθητικής και εξειδικευμένο προσωπικό όπως αυτό του κέντρου αισθητικής Chic and beauty στο Περιστέρι, μπορείτε να επιτύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε και να αισθανθείτε καλά με τον εαυτό σας σε κάθε φάση του ταξιδιού σας για την απώλεια των κιλών των διακοπών. Θυμηθείτε ότι η αυτοπεποίθηση πηγάζει από την εσωτερική ευεξία και την αγάπη για τον εαυτό σας. Ο στόχος είναι να αισθανθείτε ευχαριστημένοι με την πρόοδο που κάνετε και να απολαύσετε τη διαδικασία προσπάθειας για μια υγιή και λαμπερή εμφάνιση.

Κάποιες από τις θεραπείες που χρησιμοποιούμε στο Chic and beauty:

Thermoslim

Η θεραπεία λιποδιάλυσης Thermolism, όπως δηλώνει και το όνομά της, χρησιμοποιεί την θερμότητα για να δημιουργήσει υπεραιμία στην περιοχή που εφαρμόζεται. Βασικός της στόχος είναι η διάσπαση των λιποκυττάρων, η αύξηση της αιματικής ροής και η οξυγόνωση των ιστών, που οδηγούν στην απώλεια βάρους και πόντων.

Vacuum

Το vacuum είναι μια μη επεμβατική θεραπεία ρυθμικής αναρρόφησης, που συμβάλλει ενεργά στο λεμφικό μασάζ, έτσι ώστε να επιτευχθεί διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος αλλά και να αποβληθούν όλες οι περιττές τοξίνες από τον οργανισμό που δημιουργούν οιδήματα, κατακρατήσεις και κυτταρίτιδα.

Με την εφαρμογή της θεραπείας vacuum επιτυγχάνουμε:

  • επαναδιαμόρφωση της επιφάνειας της επιδερμίδας
  • αύξηση του μεταβολισμού στο λιπώδη ιστό
  • μείωση του όγκου των λιποαποθηκών
  • τοπική λιποδιάλυση
  • επιδερμική σύσφιξη

Κρυοθεραπεία

Η θεραπεία της κρυοθεραπείας είναι μία μέθοδος σύσφιξης κατά την οποία υποβάλλεται το σώμα μας σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας αυξάνεται ο μεταβολικός μας ρυθμός, όπου το σώμα μας αρχίζει να καταναλώνει περισσότερες θερμίδες.

Η κρυοθεραπεία καταπολεμά την κυτταρίτιδα προκαλεί σύσφιξη του δέρματος και επιταχύνει την απώλεια και τον έλεγχο βάρους.

Σύσφιξη και αδυνάτισμα με ULTRATONE

Το ultratone είναι ένα μηχάνημα παθητικής γυμναστικής το οποίο με την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος συγκεκριμένης συχνότητας έχει σκοπό το αδυνάτισμα και την σύσφιξη. Η εφαρμογή του σε συγκεκριμένα σημεία βοηθάει στην βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και ταυτόχρονα στην μείωση του όγκου των λιποκυττάρων ώστε να υπάρχει ομοιόμορφο χάσιμο πόντων στις «προβληματικές περιοχές». Είναι ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας με ευχάριστο αίσθημα κατά την εφαρμογή του ξεκούραστο και αποτελεσματικό. Βοηθάει στην μείωση πόντων χωρίς να χαλαρώνει η επιδερμίδα από την απώλεια των κιλών.