συσφιξη για ανδρες

RF Σώματος

H μέθοδος RF είναι ακόμα μία μη επεμβατική μέθοδος ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες laser. Το τετραπολικό RF συνδυάζει μονοπολικές και τριπολικές  ραδιοσυχνότητες, η δράση των οποίων φτάνει μέσα στο δέρμα με εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιξης και ανόρθωσης από την πρώτη συνεδρία, βαθύτερα από οποιαδήποτε άλλη συσκευή τέτοιου τύπου.

Young handsome sports man stretching hands before run
Closeup of a black person's muscular arm

Οι ραδιοσυχνότητες διεγείρουν τους ινοβλάστες και βοηθούν:

 • Στην παραγωγή κολλαγόνου
 • Στην παραγωγή ελαστίνης
 • Στη σύσφιξη του συνδετικού ιστού (με αποτέλεσμα ίδιο του χειρουργικού lifting).

Το RF προκαλεί θέρμανση των ιστών του χορίου και των λιποκυττάρων. Η θερμότητα αυτή ενεργοποιεί τους ινοβλάστες ώστε αυτοί να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη και να  επιτευχθεί αποκατάσταση του εσωτερικού περιβάλλοντος των κυττάρων, με συνέπεια  την άμεση σύσφιξη του δέρματος.

Φτάνουμε λοιπόν σε ένα αποτέλεσμα αισθητά ορατό, για ένα δέρμα:

 • Λείο
 • Λαμπερό
 • Φωτεινό και
 • Μια εμφάνιση πιο νεανική.

Κρυοθεραπεία

Η χαλάρωση της επιδερμίδας είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών και γυναικών. Πολλοί μπερδεύουν την μυϊκή με την επιδερμική χαλάρωση και καταφεύγουν στα γυμναστήρια, πιστεύοντας ότι με την ενδυνάμωση των μυών θα επαναφέρουν και την χαλάρωση της επιδερμίδας.

Ηλεκτροθεραπεία - MEDISLIM

Ανώδυνη, ευχάριστη, μη επεμβατική θεραπεία για τοπικό πάχος, μυϊκή ατονία, χαλάρωση στήθους και γλουτών, κυτταρίτιδα. Η αλληλουχία των παλμών που στέλνονται μέσω του medi slim στους μυς προκαλούν την σύσπασή τους, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν της φυσικής άσκησης. Έτσι βελτιώνεται η ροή του αίματος στους μυς καθώς και στους παρακείμενους ιστούς και αυξάνεται η πρόσληψη του οξυγόνου. Η ηλεκτροθεραπεία χρησιμοποιείται για την εκγύμναση:

 • Των γλουτών
 • Του στήθους
 • Του στομάχου
 • Των μηρών
 • Της κοιλιακής περιοχής
 • Του προσώπου για ανόρθωση του οβάλ
 • Αύξηση της μυϊκής τόνωσης.

ULTRATONE

Το ultratone είναι ένα μηχάνημα παθητικής  γυμναστικής το οποίο με την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος συγκεκριμένης συχνότητας έχει σκοπό το αδυνάτισμα και την σύσφιξη.

Η εφαρμογή του σε συγκεκριμένα σημεία βοηθάει στην βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και ταυτόχρονα στην μείωση του όγκου των λιποκυττάρων ώστε να  υπάρχει ομοιόμορφο χάσιμο πόντων στις  «προβληματικές περιοχές».

Είναι ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας με ευχάριστο αίσθημα κατά την  εφαρμογή του ξεκούραστο και αποτελεσματικό.

Βοηθάει να χάσουμε πόντους χωρίς να χαλαρώνει η επιδερμίδα από την απώλεια των κιλών .

3D Ultherapy HIFU

Το Chic & Beauty Med Spa είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα 3D Ultherapy HIFU, το καλύτερο σύστημα για θεραπείες αντιγήρανσης, σύσφιξης και ανόρθωσης προσώπου και σώματος, εξοπλισμένο με επτά διαφορετικές κεφαλές βασισμένο στην δοκιμασμένη τεχνολογία High Intensity Focused Ultrasound (ΗΙFU) ή τεχνολογία Εστιασμένων Υπερήχων Υψηλής Έντασης.

Ultherapy– Τι είναι;
Το Ultherapy είναι μία πρόσφατη, μη χειρουργική μέθοδος για την ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Αποτελεί την μοναδική κοσμητική θεραπεία που έχει λάβει πιστοποίηση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ότι δρα ως φυσικό λίφτινγκ.

Το Ultherapy πραγματοποιείται με την χρήση υπερήχων και επιτυγχάνει να εξουδετερώνει την επίδραση του χρόνου και της βαρύτητας από το δέρμα. Ως διαδικασία είναι αναίμακτη και ανώδυνη. Χρησιμοποιεί τις αναγεννητικές δυνάμεις του ίδιου του οργανισμού για την καταπολέμηση της χαλάρωσης και την ήπια και σταδιακή ανύψωση του δέρματος.

Παράλληλα εξασφαλίζει την μείωση των ρυτίδων και των γραμμών. Τα αισθητικά αποτελέσματα του Ultherapy είναι ένα φυσικά ανανεωμένο και σφιχτό πρόσωπο και σώμα. Κατά τη θεραπεία, η περιοχή θερμαίνεται μεταξύ 65ο C και 75o C, με την υψηλή έντασης εστιασμένη δέσμη υπερήχων, να προκαλεί ζώνες θερμικής συρρίκνωσης σε βάθος 1,5mm, 3mm, 4.5mm ( για πρόσωπο ) και 8, 10, 13mm ( για σώμα ) (Μίκρο-Εστιασμός Υπερύθρων Υψηλής Έντασης).

Σημεία Εφαρμογής:

Η θεραπεία με τη συσκευή BTL Exilis μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, προσφέροντας αρκετά οφέλη.

Οφέλη:

 • Βοηθά στην αντιμετώπιση των γραμμών και των ρυτίδων σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα.
 • Χαρίζει ένα σφιχτό και λείο δέρμα.
 • Συμβάλει στη μείωση του λιπώδους ιστού.
 • Χαρίζει νεανική όψη.

BTL EXILIS

Η νέα πρωτοποριακή θεραπεία για το σώμα και το πρόσωπο ακούει στο όνομα BTL Exilis. Με την χρήση ενός συνδυασμού ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων (3.4Mhz μέχρι 120 Watts), και υπέρηχου, η συσκευή Exilis παρέχει μια πλήρως ελεγχόμενη θέρμανση προκειμένου να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση του δέρματος, τις έντονες ρυτίδες καθώς και τα βαθύτερα στρώματα του λιπώδους ιστού.

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ελέγχει τη θερμοκρασία σε πραγματικό χρόνο μέσω του θερμομέτρου που υπάρχει στην κεφαλή της συσκευής. Η αύξηση της θερμοκρασίας στους 40-42° C για περίπου 5 λεπτά βοηθάει την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου με αποτέλεσμα τη λείανση της επιδερμίδας, την μείωση των ρυτίδων και των γραμμών ενώ συμβάλει και στην σύσφιξη του δέρματος.

Η χρήση της συσκευής είναι κατάλληλη για άτομα με ήπια έως αρκετά δύσκολα προβλήματα λιπώδους ιστού. Μάλιστα, τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας χρήση της συσκευής. Ωστόσο, ανάλογα πάντοτε με την περίπτωση και το βαθμό δυσκολίας, είναι πιθανόν να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες. Το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας ολοκληρώνεται μετά την πάροδο 2-3 μηνών, αφού τα αποτελέσματα της συσκευής BTL Exilis συνεχίζουν να δρουν στο σώμα για περίπου 2-3 μήνες ακόμη και μετά τη λήξη της θεραπείας.

Η συσκευή Exilis αποτελεί μια πλήρως ασφαλή και ενδεδειγμένη μέθοδο αφού διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Ειδικότερα:

 • European CE Mark Certification 2011
 • Πιστοποίηση από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Φαρμάκων και συσκευών για την αποτελεσματικότητα του, U.S. FDA
Close Menu