κ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου με ατμό και υψίσυχνα.

Μόνο 35€

Η προσφορά ισχύει για λίγες ημέρες ακόμα.

 
 

Τοποθέτηση ατμού για εξαγωγή σμήγματος

Μια διαδικασία την οποία οι έμπειροι επαγγελματίες μας θα ολοκληρώσουν με τον πλέον κατάλληλο τρόπο. Αποτέλεσμα αυτού είναι η αφαίρεση του σμήγματος χωρίς πρόκληση ερεθισμών στο δέρμα.

Αφού ολοκληρωθεί το ντεμακιγιάζ και το Peeling, το επόμενο στάδιο του καθαρισμού προσώπου είναι η τοποθέτηση ατμού για εξαγωγή σμήγματος. Μέσω ειδικής συσκευής Vaper, διοχετεύεται ζεστός ατμός στην περιοχή του προσώπου προκειμένου να διασταλθούν οι πόροι. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και την διαστολή των πόρων, θα εξαρτηθεί και η χρονική διάρκεια παραμονής του ατμού.

Αφού διασταλούν οι πόροι, ακολουθεί και ο σημαντικός καθαρισμός προσώπου ο οποίος φυσικά αφορά την εξαγωγή του σμήγματος από φλύκταινες και μαύρα στίγματα.

Υψίσυχνα για αντισηψία

Τα υψίσυχνα εφαρμόζονται σε μεγάλο βαθμό στην αντιμετώπιση της ακμής, αφού θα καυτηριάσουν τοπικά τα σπυράκια της ακμής οδηγώντας στην εξαφάνισή τους.

Μέσω ειδικής τεχνολογίας, δημιουργούνται σπινθήρες από την επαφή εξ’ αποστάσεως με την επιδερμίδα, που θα οδηγήσουν στην σταδιακή αντιμετώπιση της ακμής.

Χάρη στην παραγωγή όζοντος, δημιουργείται ένα φιλμ αντισηψίας το οποίο θα προστατεύσει αποτελεσματικά την περιοχή του προσώπου από μικρόβια.

Πάρτε τώρα την Προσφορά

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ Βαθύς Καθαρισμός Μόνο 35€