fbpx

Περιποίηση Άκρων - Μανικιούρ – Πεντικιούρ

Η περιποίηση άκρων, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία της κάθε γυναίκας όπως και στην συνολική της εικόνα.

Σχεδόν όλες οι γυναίκες, όταν επισκέπτονται κάποιο ινστιτούτο αισθητικής άκρων ανανεώνονται αμέσως, επηρεάζοντας θετικά την αυτοπεποίθησή τους. Σε αρκετά επαγγέλματα μάλιστα, η προσεγμένη εμφάνιση και τα περιποιημένα άκρα είναι τμήμα του dress code, όπως είναι γνωστό.

Περιποίηση Άκρων

Η περιποίηση όμως των άκρων (άνω και κάτω) είναι εξίσου απαραίτητη για εμάς, όσον αφορά την υγεία.

Περιποίηση Άκρων

Για παράδειγμα, η ύπαρξη κάλλων, σκληρύνσεων και άλλων παθήσεων κυρίως στο πέλμα, επηρεάζουν την διάθεση καθώς δυσκολεύουν την βάδιση και αρκετές φορές προκαλούν πόνο.

Επίσης, πολλές ασθένειες κάνουν φανερή την παρουσία τους στα νύχια ή συνολικότερα στα άκρα με σημάδια που πολλές φορές αμελούμε.

Μία τεχνήτρια που θα έρθει σε επαφή με αυτά, θα παραπέμψει τον εκάστοτε πελάτη σε γιατρό αφού η ίδια δεν είναι αρμόδια να κάνει την διάγνωση, δεν είναι γιατρός ακόμα και αν γνωρίζει την πάθηση.

Στο Chic & Beauty στο Περιστέρι, θα βρείτε ένα φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών περιποίησης άκρων.

Η ομάδα των έμπειρων και εξειδικευμένων τεχνητριών μας αναλαμβάνει καθημερινά ήπιες και δύσκολες περιπτώσεις άνω και κάτω άκρων, νυχιών με ονυχοφαγία, με το αποτέλεσμα να σας συναρπάζει.

Απλό μανικιούρ - πεντικιούρ

 • Σχηματισμός Νυχιών: Το σχήμα των νυχιών είναι το πρώτο και απαραίτητο βήμα του manicure. Πάντα ξεκινάμε δίνοντας σχήμα και μήκος στο νύχι
 • Καθαρισμός – Περιποίηση νυχιών και επωνυχίων: Για να στρώσουμε ομοιόμορφα το βερνίκι θα πρέπει να έχουμε καθαρίσει και προετοιμάσει την ονυχιαία πλάκα όπως ακριβώς και τα επωνύχια.
 • Βάψιμο νυχιών με απλό βερνίκι: Βαφή νυχιών (base, colour, top coat) με απλό βερνίκι.
Ημιμόνιμο Μανικιούρ
Ημιμόνιμο Μανικιούρ

Ημιμόνιμο Μανικιούρ – Πεντικιούρ

 • Σχηματισμός Νυχιών: Το σχήμα των νυχιών είναι το πρώτο και απαραίτητο βήμα του manicure. Πάντα ξεκινάμε δίνοντας σχήμα και μήκος στο νύχι
 • Καθαρισμός – Περιποίηση νυχιών και επωνυχίων: Για να στρώσουμε ομοιόμορφα το βερνίκι θα πρέπει να έχουμε καθαρίσει και προετοιμάσει την ονυχιαία πλάκα όπως ακριβώς και τα επωνύχια.
 • Βάψιμο νυχιών με απλό βερνίκι: Βαφή νυχιών (base, colour, top coat) με απλό βερνίκι.

Τεχνητά νύχια

Τα τεχνητά νύχια αποτελούν την αγαπημένη επιλογή των περισσότερων γυναικών. Οι εφαρμογές και τα είδη τεχνητών νυχιών διαφέρουν. Κάθε εφαρμογή τεχνητών νυχιών απαιτεί εκτός από γνώση και εμπειρία.

Οι εξειδικευμένες τεχνήτριες μας στο chicandbeauty σας εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα λατρέψετε.

τεχνιτά νύχια

Αποκτήστε νύχια δυνατά, ανθεκτικά, που δεν σπάνε, με μεγάλη διάρκεια.

Φυσική ενίσχυση

Ενισχύουμε – χτίζουμε πάνω στο φυσικό νύχι. Σε αυτή την εφαρμογή δεν γίνεται χρήση φόρμας, αφού το υλικό μας εφαρμόζεται ακριβώς επάνω στο φυσικό νύχι.

Φόρμα

Με την βοήθεια της φόρμας χτίζουμε το νύχι, δίνοντας μήκος στο ελεύθερο άκρο του νυχιού με την χρήση των υλικών των τεχνητών νυχιών (gel, ακρυλικό)

Επιλογή μήκους και σχήματος

Επιλέξτε το κατάλληλο μήκος και σχήμα που θα ανταποκρίνεται στα θέλω και τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα το τετράγωνο νύχι θεωρείται πως είναι το κατάλληλο για μία γυναίκα που δουλεύει σε γραφείο. Αυτό φυσικά δεν αποκλείει την επιλογή ενός οβάλ ή ενός αμυγδαλωτού νυχιού. Άλλωστε τα νύχια μας τα περιποιούμαστε πρώτα για εμάς.

Gel, ακρυλικό

Επιλέξτε ανάμεσα σε gel και ακρυλικό. Αν και τα δύο υλικά ανήκουν στην κατηγορία των τεχνητών νυχιών, σε κάθε γυναίκα ταιριάζει καλύτερα κάποιο έναντι κάποιου άλλου.

τεχνιτά νύχια Αθήνα
Τεχνιτά νύχια chicandbeauty

Συντήρηση τεχνητών νυχιών

Με την πάροδο του χρόνου, όπως είναι φυσικό το νύχι μακραίνει και το τεχνητό νύχι κατεβαίνει. Για τον λόγο αυτό σχεδόν κάθε 20 μέρες, συνήθως γίνεται η συντήρηση των τεχνητών νυχιών όπου αφού καθαρίσουμε την ονυχιαία πλάκα και τα επωνύχια, συμπληρώνουμε με υλικό (το αντίστοιχο που χρησιμοποιήσαμε για να χτίσουμε τα νύχια) την περιοχή που δεν υπάρχει (αφού όπως είπαμε το νύχι έχει κατέβει)

SPA Manicure

Απολαυστική θεραπεία χεριών που περιλαμβάνει:

 • Σχηματισμός νυχιών: Οι τεχνήτριες μας δίνουν σχήμα και μήκος στα νύχια των άνω άκρων.
 • Περιποίηση επωνυχίων: Στην συνέχεια γίνεται καθαρισμός και περιποίηση των επωνυχίων.
 • Καθάρισμα και γυάλισμα της επιφάνειας των νυχιών: Αφού καθαριστεί επαρκώς η ονυχιαία πλάκα, γυαλίζεται.
 • Μασάζ και μάσκα: Μόλις ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο περιποίησης νυχιών, γίνεται μάλαξη στα άνω άκρα και στην συνέχεια τοποθετείται μάσκα για βαθύτερη ενυδάτωση.
 • Βάψιμο απλό ή γαλλικό: Τέλος επιλέγεται απλό βερνίκι από την πελάτισσα για την βαφή των νυχιών.

Θεραπευτικό Πεντικιούρ

Εξειδικευόμαστε στην αντιμετώπιση προβληματικών πελμάτων και νυχιών.

 • Αντιμετώπιση σκληρύνσεων: (υπερκεράτωση)
 • Αντιμετώπιση κάλλων: Η έμπειρη ομάδα του Chic & Beauty αναλαμβάνει την αφαίρεση σκληρών κάλλων, μαλακών κάλλων, αγγειακών και νευραγγειακών κάλλων, πελματιαίων κάλλων και σφαιρικών κάλλων με κεφαλή
 • Αντιμετώπιση σκασμένων φτερνών – Ξηροδερμία – Ραγάδες πέλματος:
  Γίνεται απομάκρυνση του νεκρού δέρματος. Με τον τρόπο αυτό γίνεται καλύτερη απορρόφηση των ενυδατικών προϊόντων για τον άκρο πόδα ενώ παράλληλα το πέλμα είναι απαλό
 • Αντιμετώπιση νυχιών που αναπτύσσονται μέσα στο δέρμα (ονυχοκρύπτωση – είσφρυση): Γίνεται καθαρισμός της ονυχιαίας αύλακας και απομακρύνεται το νύχι που αναπτύσσεται μέσα στο δέρμα
 • Κερατολυτική λοσιόν: Εφαρμόζουμε κερατολυτική λοσιόν σε βαμβάκι σε προβληματικά σημεία εφόσον ενδείκνυται.

SPA Pedicure

Απολαυστική θεραπεία ποδιών που περιλαμβάνει:

 • Σχηματισμό νυχιών: Οι τεχνήτριες μας δίνουν σχήμα στα νύχια των κάτω άκρων.
 • Περιποίηση επωνυχίων: Αφού δοθεί το σχήμα γίνεται καθαρισμός και περιποίηση των επωνυχίων.
 • Καθάρισμα και γυάλισμα της επιφάνειας των νυχιών: Αφού καθαριστεί πλήρως η ονυχιαία πλάκα, γυαλίζεται.
 • Περιποίηση κάλλων – σκληρύνσεων: Στην συνέχεια, γίνεται έλεγχος σε όλη την επιφάνεια του πέλματος και μεσοδακτύλια για σκληρύνσεις και κάλλους. Μόλις εντοπιστούν, με την χρήση εξειδικευμένων εργαλείων αφαιρούνται.
 • Μασάζ και μάσκα: Μόλις ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο περιποίησης νυχιών και αφαίρεσης σκληρύνσεων και κάλλων, γίνεται μάλαξη στα κάτω άκρα και στην συνέχεια τοποθετείται μάσκα για βαθύτερη ενυδάτωση.
 • Βάψιμο απλό ή γαλλικό: Τέλος επιλέγεται απλό βερνίκι από την πελάτισσα για την βαφή των νυχιών.
SPA Pedicure
SPA Pedicure

Μανικιούρ - Πεντικιούρ - Chic and Beauty

Η περιποίηση άκρων δεν είναι μία απλή διαδικασία και στο Chic & Beauty το γνωρίζουμε καλά.

Χρειάζεται εξειδίκευση, γνώση, επαγγελματισμός και εμπειρία για ώστε το αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό.

Για τον λόγο αυτό, αν και το κέντρο Αισθητικής και Περιποίησης Άκρων βρίσκεται στο Περιστέρι, μας εμπιστεύονται γυναίκες για την περιποίηση των νυχιών τους, από όλη την Αθήνα.

Προτεραιότητά μας είναι τα υγιή και περιποιημένα άκρα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Scroll to Top