ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

3D Ultherapy HIFU

Το Chic & Beauty Med Spa είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα 3D Ultherapy HIFU, το καλύτερο σύστημα για θεραπείες αντιγήρανσης, σύσφιξης και ανόρθωσης προσώπου και σώματος, εξοπλισμένο με επτά διαφορετικές κεφαλές βασισμένο στην δοκιμασμένη τεχνολογία High Intensity Focused Ultrasound (ΗΙFU) ή τεχνολογία Εστιασμένων Υπερήχων Υψηλής Έντασης.

Ultherapy– Τι είναι;
Το Ultherapy είναι μία πρόσφατη, μη χειρουργική μέθοδος για την ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Αποτελεί την μοναδική κοσμητική θεραπεία που έχει λάβει πιστοποίηση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ότι δρα ως φυσικό λίφτινγκ.

Το Ultherapy πραγματοποιείται με την χρήση υπερήχων και επιτυγχάνει να εξουδετερώνει την επίδραση του χρόνου και της βαρύτητας από το δέρμα. Ως διαδικασία είναι αναίμακτη και ανώδυνη. Χρησιμοποιεί τις αναγεννητικές δυνάμεις του ίδιου του οργανισμού για την καταπολέμηση της χαλάρωσης και την ήπια και σταδιακή ανύψωση του δέρματος.

Παράλληλα εξασφαλίζει την μείωση των ρυτίδων και των γραμμών. Τα αισθητικά αποτελέσματα του Ultherapy είναι ένα φυσικά ανανεωμένο και σφιχτό πρόσωπο και σώμα. Κατά τη θεραπεία, η περιοχή θερμαίνεται μεταξύ 65ο C και 75o C, με την υψηλή έντασης εστιασμένη δέσμη υπερήχων, να προκαλεί ζώνες θερμικής συρρίκνωσης σε βάθος 1,5mm, 3mm, 4.5mm ( για πρόσωπο ) και 8, 10, 13mm ( για σώμα ) (Μίκρο-Εστιασμός Υπερύθρων Υψηλής Έντασης).

Cavitation

Υπερσύγχρονη τεχνολογία άμεσης, μόνιμης λιποδιάλυσης. Η μέθοδος cavitation ενεργεί πάνω στο λιπώδη ιστό δημιουργώντας μικρές περιοχές υποπίεσης στο εσωτερικό των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα να διαρρηγνύεται η κυτταρική τους μεμβράνη. Έτσι επιτυγχάνεται λιπόλυση με έναν γρήγορο και ανώδυνο τρόπο. Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα, αφού με το πέρας κάθε συνεδρίας έχουμε μείωση έως και 2 εκατοστών, από την περιοχή του σώματος όπου εφαρμόζεται η θεραπεία.

Ενδείκνυται για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το λίπος:

 • στους γλουτούς
 • στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος των μηρών
 • στην κοιλιά
 • στους γοφούς ή ακόμα να διορθώσουν πιθανές ασυμμετρίες μετά από λιποαναρρόφηση.

Η σπηλαίωση είναι μια μέθοδος αναίμακτη, μη επεμβατική, ασφαλής, μακράς διαρκείας που στοχεύει στη λιπογλυπτική του σώματος.

Man Measuring Belly And Waist With Yellow Tape

Thermoslim

Χρησιμοποιείται θερμότητα για να δημιουργηθεί υπεραιμία, με βασικό στόχο τη διάσπαση των λιποκυττάρων, την αύξηση της αιματικής ροής και την οξυγόνωση των ιστών, που οδηγούν στην απώλεια βάρους και πόντων. Οι θερμοθεραπείες, επίσης, συντελούν σημαντικά στην αύξηση του μεταβολισμού. Έχει υπολογιστεί ότι για κάθε ένα βαθμό Κελσίου που ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματός μας αυξάνεται κατά 14% ο βασικός μεταβολισμός. Οι θερμοθεραπείες εφαρμόζονται ολικά ή τοπικά ανάλογα με το που εντοπίζεται το πρόβλημα.

Μέσω του Thermoslim αναπτύσσεται θερμότητα η οποία μεταφέρεται βαθειά στο δέρμα και προκαλείται:

 • αύξηση της θερμοκρασίας που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του μεταβολισμού
 • αποτελεσματική καύση του λίπους
 • σύσφιξη του συνδετικού ιστού

Κρυολιπόλυση

Μη επεμβατική μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό πάχος.

Η κρυολιπολυση αρχικά προκαλεί υπερθερμανσητων των λιποκυτταρων και στη συνεχεία τα παγώνει με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωση τους. εφαρμόζεται με ειδικό μηχάνημα που διαθέτει μία κεφαλή που πραγματοποιεί έντονη ψύξει έως -15o C. Στην αρχή είναι έντονη η αίσθηση της ψύξεις, άλλα μετά από λίγο υποχωρεί.

Η κρυολιπολυση μπορεί να εφαρμοστεί στη κοιλία-μηροί-γλουτοί – γόνατα – χέρια. Απαιτούνται 1 έως 3 συνεδρίες σε κάθε σημείο ανάλογα με την έκταση του προβλήματος  Η μέθοδος είναι ανώδυνη και ακίνδυνη και μπορεί να συνδυαστεί με σωματική άσκηση άλλα και άλλες θεραπείες που θα επιλέγουν από τον ειδικό. Το αποτέλεσμα της μεθόδου είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου:

 • Μη επεμβατική μέθοδος
 • Δεν εκχύνονται τοξίνες στον οργανισμό από την καταστροφή των λιποκυτταρων
 • Οριστικό αποτέλεσμα

ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Απομάκρυνση τοξινών, κάψιμο λίπους!
Η υπέρυθρη θερμότητα προκαλεί την απομάκρυνση τοξικών ουσιών από το σώμα και την καύση λίπους, γεγονός, που υποστηρίζει θετικά μια κούρα αδυνατίσματος.

VACUUM

Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία αναρρόφησης που βοηθά στο λεμφικό μασάζ έτσι ώστε να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος αλλά και να αποβάλει όλες τις περιττές τοξίνες από τον οργανισμό που δημιουργούν οιδήματα – κατακρατήσεις – κυτταρίτιδα.

Handsome muscular man on the beach.

Με το vacuum επιτυγχάνουμε:

 • επαναδιαμόρφωση της επιφάνειας της επιδερμίδας
 • αύξηση του μεταβολισμού στο λιπώδη ιστό
 • μείωση του όγκου των λιποαποθηκών

Μετά την εφαρμογή του:

 • βλέπουμε την επιδερμίδα λεία, χωρίς την έντονη όψη φλοιού πορτοκαλιού
 • νιώθουμε τα άκρα μας ανάλαφρα χωρίς κόπωση και πόνo
 • βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία και αυξάνεται τοπικά ο μεταβολισμός μέσω της μεγαλύτερης οξυγόνωσης των κυττάρων
 • συρρικνώνεται το μέγεθος των λιποκυττάρων και παράλληλα δραστηριοποιείται η παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου, βελτιώνοντας εντυπωσιακά τη δομή των ιστών προσφέροντας ταυτόχρονα τέλειο συσφικτικό αποτέλεσμα.

Ιδανικό για μηρούς, γόνατα, κοιλιακή συσσώρευση πάχους.

LIPOLASER

Το LIPOLASER είναι μία καινοτόμος μη επεμβατική μέθοδος για το αδυνάτισμα, το περιττό τοπικό λίπος και τη βελτίωση του σώματος.

Xρησιμοποιεί μία προχωρημένη ιατρική τεχνολογία εκπομπής χαμηλής ενέργειας διοδικου laser η οποία διεισδύει στο δέρμα και στοχεύει τα λιποκυτταρα με τη βοήθεια των laser pads. Eπιτυγχάνεται η διάσπαση της κυτταρικής μεμβράνης μέσω μίας βιοχημικής αντίδρασης και αποβάλλεται το περιττό λίπος μέσω της λέμφου. H διαδικασία είναι απολυτά ασφαλής και δεν υπάρχουν παρενέργειες. Tα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 3-4 συνεδρίες οι οποίες διαρκούν περίπου 30’. Eφαρμόζεται σε περιοχές που είναι συσσωρευμένο περιττό λίπος όπως κοιλία, κάτω πλάτη (πλαϊνά μέσης), χέρια, ποδιά, γλουτοί και προγούλι. Mπορούν να γίνουν 2 συνεδρίες την εβδομάδα και έως 10-12 το μήνα.

Σημεία Εφαρμογής:

Η θεραπεία με τη συσκευή BTL Exilis μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, προσφέροντας αρκετά οφέλη.

Οφέλη:

 • Βοηθά στην αντιμετώπιση των γραμμών και των ρυτίδων σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα.
 • Χαρίζει ένα σφιχτό και λείο δέρμα.
 • Συμβάλει στη μείωση του λιπώδους ιστού.
 • Χαρίζει νεανική όψη.

BTL EXILIS

Η νέα πρωτοποριακή θεραπεία για το σώμα και το πρόσωπο ακούει στο όνομα BTL Exilis. Με την χρήση ενός συνδυασμού ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων (3.4Mhz μέχρι 120 Watts), και υπέρηχου, η συσκευή Exilis παρέχει μια πλήρως ελεγχόμενη θέρμανση προκειμένου να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση του δέρματος, τις έντονες ρυτίδες καθώς και τα βαθύτερα στρώματα του λιπώδους ιστού.

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ελέγχει τη θερμοκρασία σε πραγματικό χρόνο μέσω του θερμομέτρου που υπάρχει στην κεφαλή της συσκευής. Η αύξηση της θερμοκρασίας στους 40-42° C για περίπου 5 λεπτά βοηθάει την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου με αποτέλεσμα τη λείανση της επιδερμίδας, την μείωση των ρυτίδων και των γραμμών ενώ συμβάλει και στην σύσφιξη του δέρματος.

Η χρήση της συσκευής είναι κατάλληλη για άτομα με ήπια έως αρκετά δύσκολα προβλήματα λιπώδους ιστού. Μάλιστα, τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας χρήση της συσκευής. Ωστόσο, ανάλογα πάντοτε με την περίπτωση και το βαθμό δυσκολίας, είναι πιθανόν να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες. Το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας ολοκληρώνεται μετά την πάροδο 2-3 μηνών, αφού τα αποτελέσματα της συσκευής BTL Exilis συνεχίζουν να δρουν στο σώμα για περίπου 2-3 μήνες ακόμη και μετά τη λήξη της θεραπείας.

Η συσκευή Exilis αποτελεί μια πλήρως ασφαλή και ενδεδειγμένη μέθοδο αφού διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Ειδικότερα:

 • European CE Mark Certification 2011
 • Πιστοποίηση από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Φαρμάκων και συσκευών για την αποτελεσματικότητα του, U.S. FDA
Close Menu