fbpx

Οι διακοπές τελειώνουν, ώρα για περιποίηση προσώπου!

καθαρισμός προσώπου

Οι διακοπές μάς χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης, αλλά συχνά αφήνουν το πρόσωπό μας αντιμέτωπο με μια πρόκληση. Ο ήλιος, η θάλασσα και ο αέρας αφήνουν το δέρμα μας ξηρό, αφυδατωμένο και ευαίσθητο. Ακόμη, η μετάβαση από τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες στον φθινοπωρινό χειμώνα αποτελεί πρόκληση για το δέρμα μας. Η αλλαγή των κλιματικών συνθηκών επηρεάζει την ελαστικότητα και την υγρασία του δέρματος, προκαλώντας ξηρότητα, αφυδάτωση και ακόμα και ερεθισμούς.

Εδώ στο κέντρο αισθητικής Chic and Beauty στο Περιστέρι, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να παρέχουμε στο πρόσωπό μας τη φροντίδα που του αξίζει μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η επαναφορά της υγείας και λάμψης του δέρματος μας και κυρίως του προσώπου μας απαιτεί προσεκτική περιποίηση και εξειδικευμένα προϊόντα και θεραπείες.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Chic and Beauty σας προσφέρει εξατομικευμένες θεραπείες προσώπου που αναζωογονούν, ενυδατώνουν και επαναφέρουν τη φυσική ομορφιά σας. Με τη χρήση προηγμένων τεχνικών και προϊόντων, αναζωογονούμε το δέρμα σας, απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και ενισχύουμε την κυκλοφορία για μια υγιή, λαμπερή επιδερμίδα.

 

Αφήστε πίσω σας τα σημάδια της καλοκαιρινής εξόρμησης και υποδεχθείτε το φθινόπωρο με μια αναζωογονημένη εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση που προσφέρει μια φροντίδα προσώπου στο Chic and Beauty.

 

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική στιγμή για να επενδύσετε στην ευεξία και την ομορφιά σας και στην περιποίηση προσώπου.

Επισκεφθείτε μας στο κέντρο αισθητικής Chic and Beauty στο Περιστέρι και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών μας, για να αναζωογονήσετε το πρόσωπό σας μετά από μια έντονη περίοδο που άφησε το δέρμα σας ταλαιπωρημένο. Καλωσορίστε τη νέα εποχή με αυτοπεποίθηση και ακτινοβολία, επενδύοντας στη φροντίδα που το πρόσωπό σας αξίζει.

Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποιες από τις θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε λάμψη και νεανική επιδερμίδα στο πρόσωπό σας!

 

Electroporation μεσοθεραπεία

 

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι ένα βελτιωμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς μικροποσοτήτων δραστικών ουσιών. Είναι μια νέα, ανώδυνη τεχνική που καταργεί τη χρήση της βελόνας. Η διείσδυση των ουσιών επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ενός ειδικά ρυθμιζόμενου roller στην προς θεραπεία περιοχή, το οποίο διεγείρει τα επιδερμικά κύτταρα με μικροδονήσεις ώστε αυτά να απορροφήσουν όλα τα θρεπτικά – αντιγηραντικά – συσφικτικά – ενυδατικά συστατικά της θεραπείας.

 

RF ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 

Η τεχνολογία τριπολικών ραδιοσυχνοτοτήτων RF είναι μία μη επεμβατική μέθοδος αναδόμησης, σύσφιξης και διαμόρφωσης περιγράμματος του προσώπου, αλλά και λαιμού και του ντεκολτέ. Η διαδικασία γήρανσης προκαλεί τροποποιήσεις στο κολλαγόνο που αλλάζει σε ποσότητα και ποιότητα. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που στέλνει το RF στη δερμίδα ενεργοποιούν το μηχανισμό μετουσίωσης του κολλαγόνου. Η μετουσίωση του κολλαγόνου είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει πολύ γρήγορα, λίγα μόλις λεπτά μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, όπου και παρατηρείται μια δράση σύσφιξης και αύξηση στη διόγκωση του ιστού.

Όσον αφορά το πρόσωπο, η υπερσύγχρονη τεχνολογία τριπολικών RF βοηθά στην αποκατάσταση των βαθιών ρυτίδων και λεπτών γραμμών σε περιοχές του.

 

3D Ultherapy HIFU

 

Το Chic & Beauty Med Spa είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα 3D Ultherapy HIFU, γνωστό και ως Lifting χωρίς νυστέρι. Το 3D Ultherapy HIFU θεωρείται το καλύτερο σύστημα για θεραπείες αντιγήρανσης, σύσφιξης και ανόρθωσης προσώπου και σώματος, εξοπλισμένο με επτά διαφορετικές κεφαλές βασισμένο στην δοκιμασμένη τεχνολογία High Intensity Focused Ultrasound (ΗΙFU) ή τεχνολογία Εστιασμένων Υπερήχων Υψηλής Έντασης. Το Ultherapy είναι μία πρόσφατη, μη χειρουργική μέθοδος για την ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Αποτελεί την μοναδική κοσμητική θεραπεία που έχει λάβει πιστοποίηση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ότι δρα ως φυσικό λίφτινγκ. Ως διαδικασία είναι αναίμακτη και ανώδυνη. Χρησιμοποιεί τις αναγεννητικές δυνάμεις του ίδιου του οργανισμού για την καταπολέμηση της χαλάρωσης και την ήπια και σταδιακή ανύψωση του δέρματος. Παράλληλα εξασφαλίζει την μείωση των ρυτίδων και των γραμμών.