fbpx

Ένα Ιδιαίτερο Ραντεβού για του Αγίου Βαλεντίνου στο Chic & Beauty!

Στο Chic & Beauty, σας προτείνουμε μία σειρά από ολιστικές θεραπείες που αναζωογονούν τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα, δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα για ζευγάρια που επιθυμούν να αναζωπυρώσουν τον ρομαντισμό στη σχέση τους και να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί, σε ένα ιδιαίτερο ραντεβού, για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

 

Χαλαρωτικό Μασάζ

Το χαλαρωτικό μασάζ, όπως δηλώνει και το όνομά του, προσφέρει χαλάρωση σε όλο το σώμα, αλλά και μία σειρά από ευεργετικά οφέλη. Ανάμεσα στα πολλά θετικά αποτελέσματα, συγκαταλέγεται και η αντιμετώπιση κεφαλαλγίας και πόνων στο σώμα, η βελτίωση του μεταβολισμού, η αύξηση της ελαστικότητας των μυών, η μείωση της κόπωσης, η τόνωση των μυών, η επαναφορά του φυσιολογικού καρδιακού παλμού, η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και η μείωση του στρες! Μέσα από αυτές τις θεραπευτικές δράσεις, το χαλαρωτικό μασάζ αποτελεί μία ιδανική μέθοδο για να επιτευχθεί η ολιστική ευεξία του ατόμου, προσφέροντας μια αίσθηση ανανέωσης. Το χαλαρωτικό μασάζ στο Chic & Beauty προσφέρει βαθιά χαλάρωση και βελτίωση της κυκλοφορίας, ιδανικό για απελευθέρωση των εντάσεων και ενίσχυση της συναισθηματικής σύνδεσης μεταξύ του ζευγαριού!

 

Λεμφικό Μασάζ

Το λεμφικό μασάζ αποτελεί μια θεραπευτική τεχνική που τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύοντας την τροφοδοσία και τον οξυγονώση όλων των ιστών και κυττάρων του σώματος. Αυτό το είδος μασάζ μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα χωρίς περιορισμούς, αναδεικνύοντας την ιδιαίτερη αξία του στην υγεία και την ευεξία. Στα οφέλη του λεμφικού μασάζ περιλαμβάνεται και η τόνωση της όψης της επιδερμίδας, η αποτοξίνωση του οργανισμού, η ανακούφιση από την ακμή και την ευρυαγγεία, η αντιμετώπιση των κατακρατήσεων, η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, καθώς και η πρόληψη και αντιμετώπιση του πρηξίματιος, ιδιαίτερα στα κάτω άκρα, επιτυγχάνοντας ενίοτε και την απώλεια πόντων. Εν κατακλείδι, το λεμφικό μασάζ προσφέρει μια πληθώρα θεραπευτικών αποτελεσμάτων που συμβάλλουν στη βελτίωση της γενικότερης υγείας και ευεξίας!

 

Μασάζ με Hot Stones

Η θεραπεία μάλαξης με hot stones αντιπροσωπεύει μια καινοτόμο συνδυαστική προσέγγιση στον τομέα του μασάζ, όπου οι ζεστές πέτρες χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με θεραπευτικά λάδια και αιθέρια έλαια, προσφέρει στον οργανισμό πολυεπίπεδα ευεργετικά αποτελέσματα. Αυτή η μορφή μασάζ στοχεύει στη χαλάρωση του νευρικού συστήματος, στη ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος και του οξυγόνου στο σώμα, στην αποβολή τοξινών από τον οργανισμό, στην ανακούφιση των πόνων του σώματος, καθώς και στη συναισθηματική και μυϊκή χαλάρωση. Η εφαρμογή των πετρών σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος επιτρέπει τη βαθιά χαλάρωση των μυών και την ενίσχυση της σωματικής ευεξίας, κάνοντάς την ιδανική για όσους επιδιώκουν την απόλυτη αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος!

 

Καθαρισμός και Αισθητική Προσώπου

Ο καθαρισμός προσώπου αποτελεί μια από τις απαραίτητες ενέργειες περιποίησης για άτομα κάθε φύλου και ηλικίας. Με τον καθαρισμό του προσώπου τα αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν είναι σημαντικά και άμεσα, τόσο από θέμα υγείας της επιδερμίδας όσο και αισθητικής. Προκειμένου, μάλιστα, να εφαρμοστεί οποιαδήποτε αισθητική φροντίδα προσώπου, ο καθαρισμός πρέπει πάντοτε να προηγείται! Όπως και οι υπόλοιπες υπηρεσίες μας, έτσι και η αισθητική προσώπου απευθύνεται τόσο σε άντρες όσο και γυναίκες. Άλλωστε η περιποίηση προσώπου και σώματος δεν είναι προνόμιο μόνο των γυναικών. Η αισθητική προσώπου για άντρες είναι γεγονός και ήρθε για να μείνει! Οι θεραπείες καθαρισμού και αισθητικής προσώπου προσφέρουν λάμψη και αναζωογόνηση, ιδανικές για να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και νιώστε ακαταμάχητοι για την ρομαντική σας βραδιά!

 

Στο Chic & Beauty, πιστεύουμε ότι το καλύτερο δώρο είναι μία κοινή εμπειρία και φροντίζουμε έτσι ώστε κάθε μας θεραπεία να αποτελεί μία ευκαιρία για να ανανεώσετε την αγάπη σας και να βιώσετε μοναδικές στιγμές ευεξίας μαζί με το άλλο σας μισό!

Και αν είμαι single;

Κανένα πρόβλημα! Επισκεφτείτε μας single ή με μία αγαπημένη σας φίλη και αφήστε μας να σας προσφέρουμε μία ξεχωριστή ημέρα γεμάτη χαλάρωση, αυτοφροντίδα και αγάπη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *