Αισθητική προσώπου

Όπως και οι υπόλοιπες υπηρεσίες μας, έτσι και η αισθητική προσώπου απευθύνεται τόσο σε άντρες όσο και γυναίκες.

Άλλωστε η περιποίηση προσώπου και σώματος δεν είναι προνόμιο μόνο των γυναικών. Η αισθητική προσώπου για άντρες, είναι γεγονός και μπορείτε και εσείς να απολαύσετε τα αποτελέσματά της.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

PRX – Βιοανάπλαση

Η Βιοανάπλαση είναι μία μέθοδος αντιγήρανσης. Μέσω αυτής της μεθόδου επαναφέρεται η σφριγιλότητα της επιδερμίδας και ρυθμίζεται ο κυτταρικός μεταβολισμός, προάγοντας την ανάπλαση των ιστών.  Επιπλέον το ατροφικό δέρμα και οι ουλές βελτιώνονται αισθητά.

Πως να φροντίσετε το ταλαιπωρημένο δέρμα

PRX-Τ33 Αισθητική

Το PRX-T33 είναι μη ενέσιμη βιοανάπλαση που προάγει τη βιοδιέγερση του δέρματος χωρίς να προκαλεί βλάβες σε αυτό. Δέν είναι Peeling γιατί δε δημιουργεί Frosting, δρα σε βάθος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το καλοκαίρι.

Ενδείκνυται για άνδρες και γυναίκες για όλες τις ηλικίες και όλες τις εποχές ως βιοανάπλαση του δέρματος προσώπου και σώματος.

Το PRX-T33 (αισθητική) είναι πατενταρισμένη φόρμουλα που συνδυάζει Υπεροξείδιο του υδρογόνου και τριχλωροξικό οξύ (TCA) με περιεκτρικότητα 33%, σε μορφή gel. Σε συνδυασμό με μία σειρά ειδικών τεχνικών, απλώνουμε το gel στο πρόσωπο του ενδιαφερόμενου. Για την εφαρμογή του PRX-T33 δεν γίνεται χρήση βελόνων.

Επίσης ενδείκνυται και για θεραπεία ουλών, μελάσματος, ραγάδων, αλλα και πρόληψη της γήρανσης.

Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει στο πρόσωπο, στον λαιμό, στο ντεκολτέ, στα χέρια ανώ δεν είναι λίγες οι φορές που γίνεται και σε άλλα σημεία του σώματος.

CARBOXY THERAPY

Το κλειδί για λαμπερό και νεανικό δέρμα. Η μοναδική μη-ενέσιμη θεραπεία CARBOXY χωρίς βελόνες βοηθά στην τόνωση του μεταβολισμού του δέρματος και της φυσικής παραγωγής οξυγόνου παρέχοντας βαθιά ενυδάτωση. Το δέρμα φαίνεται έντονα πιο φωτεινό, πιο φρέσκο, ομοιόμορφο και ελαστικό μετά την πρώτη χρήση. Συνιστάται επίσης και για την καταπράυνση των σημαδιών ακμής.