fbpx

Θεραπείες σύσφιξης σώματος για άψογη σιλουέτα

Σε αυτήν την εποχή, όπου η φροντίδα του σώματος αποτελεί προτεραιότητα για πολλούς, η θεραπεία σύσφιξης της επιδερμίδας μας έχει γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για να επιτευχθεί η επιθυμητή εμφάνιση τόσο στις γυναίκες αλλά και στους άντρες. Στο Κέντρο Αισθητικής Chic and Beauty, σας προσφέρουμε μία πληθώρα υπηρεσιών με άμεσα αποτελέσματα που σας βοηθούν να αποκτήσετε το σφριγηλό και αψεγάδιαστο σώμα που πάντα ονειρευόσασταν.

 

Μία θεραπεία για τη σύσφιξη της επιδερμίδας αποτελεί αποτελεσματική μέθοδο για την ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος, τη μείωση της κυτταρίτιδας και την απώλεια περιττού λίπους. Στο Κέντρο Αισθητικής Chic and Beauty, χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές και προϊόντα για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές αποτελέσματα. Οι ειδικοί μας θα προσαρμόσουν τη θεραπεία σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, για να εξασφαλίσουμε μία εξατομικευμένη εμπειρία.

 

 • Οφέλη της συσφιγκτικής θεραπείας σώματος:
 • Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και της συνολικής υφής του σώματος.
 • Μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και της περιττής λιπαρότητας.
 • Αύξηση της αυτοπεποίθησης και της αίσθησης ευεξίας.
 • Βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος και της λειτουργίας του λεμφικού συστήματος.

Γιατί να επιλέξετε το Κέντρο Αισθητικής Chic and Beauty:

Στο Κέντρο Αισθητικής Chic and Beauty, η ευεξία και η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η προτεραιότητά μας. Αν αναζητάτε μία συσφιγκτική θεραπεία σώματος που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την επιθυμητή σιλουέτα και να αναδείξετε την ομορφιά σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα. Οι ειδικοί μας στο Κέντρο Αισθητικής Chic and Beauty είναι διαθέσιμοι για να απαντήσουν σε όλες σας τις ερωτήσεις και να οργανώσουν ένα ραντεβού μαζί σας. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση και την ευεξία που αξίζετε! Ανανεώστε το σώμα σας, αναζωογονήστε την επιδερμίδα σας και απολαύστε μία αίσθηση ευεξίας που θα σας ανανεώσει εσωτερικά και εξωτερικά.

 

ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Slim Effect

Η νέα επαναστατική μέθοδος Slim Effect αποτελεί μια καινοτόμο διαδικασία που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την μυϊκή σας μάζα και ταυτόχρονα να μειώσετε το λίπος. Πλέον μπορείτε να αποκτήσετε ένα καλοσχηματισμένο σώμα, ανορθωμένους γλουτούς και γραμμωμένη κοιλιά με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Πρόκειται για ένα σύγχρονο μηχάνημα το οποίο με δυνατές μυϊκές συσπάσεις, προσφέρει μια εξαιρετική εκγύμναση του σώματος και συμβάλει στην αύξηση του μεταβολισμού και κατ’ επέκταση στην μείωση λίπους.

 

Μέθοδος RF

Η θεραπεία σύσφιξης RF είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία. Το τετραπολικό RF συνδυάζει μονοπολικές και τριπολικές ραδιοσυχνότητες.

 

Οι ραδιοσυχνότητες διεγείρουν τους ινοβλάστες και βοηθούν:

 • Στην παραγωγή κολλαγόνου
 • Στην παραγωγή ελαστίνης
 • Στη σύσφιξη του συνδετικού ιστού (με αποτέλεσμα ίδιο του χειρουργικού lifting).
 • Λιπόλυση
 • Βελτίωση λεμφικής κυκλοφορίας
 • Σύσφιξη με Κρυοθεραπεία

Η θεραπεία της κρυοθεραπείας είναι μία μέθοδος σύσφιξης κατά την οποία υποβάλλεται το σώμα μας σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Κατά την διάρκεια της θεραπείας αυξάνεται ο μεταβολικός μας ρυθμός, όπου το σώμα μας αρχίζει να καταναλώνει περισσότερες θερμίδες. Η κρυοθεραπεία καταπολεμά την κυτταρίτιδα προκαλεί σύσφιξη του δέρματος και επιταχύνει την απώλεια και τον έλεγχο βάρους. Επιπλέον ενισχύεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα ενώ σημειώνεται σημαντική μείωση του άγχους και της κούρασης.

 

Ηλεκτροθεραπεία – MEDISLIM

Η ηλεκτροθεραπεία αποτελεί μία μη επεμβατική θεραπεία για τοπικό πάχος, την χαλάρωση στήθους και γλουτών αλλά και την εξάλειψη της κυτταρίτιδα. Η αλληλουχία των παλμών που στέλνονται μέσω του medislim στους μυς προκαλούν την σύσπασή τους, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν της φυσικής άσκησης.

Με την μέθοδο της ηλεκτροθεραπείας επιτυγχάνεται:

 • Απώλεια πόντων και κιλών
 • Λιποδιάλυση
 • Καταπολέμηση κυτταρίτιδας
 • Βαθιά τόνωση και σύσφιξη μυών
 • Αύξηση μεταβολικού ρυθμού
 • Οξυγόνωση των κυττάρων
 • Αποβολή τοξινών ουσιών
 • Αύξηση της μυϊκής τόνωσης

 

 

Σύσφιξη και αδυνάτισμα με ULTRATONE

Το ultratone είναι ένα μηχάνημα παθητικής γυμναστικής το οποίο με την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος συγκεκριμένης συχνότητας έχει σκοπό το αδυνάτισμα και την σύσφιξη. Η εφαρμογή του σε συγκεκριμένα σημεία βοηθάει στην βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και ταυτόχρονα στην μείωση του όγκου των λιποκυττάρων ώστε να υπάρχει ομοιόμορφο χάσιμο πόντων στις «προβληματικές περιοχές». Βοηθάει στην μείωση πόντων χωρίς να χαλαρώνει η επιδερμίδα από την απώλεια των κιλών.

 

3D Ultherapy HIFU

Το Chic & Beauty Med Spa είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα 3D Ultherapy HIFU, το καλύτερο σύστημα για θεραπείες αντιγήρανσης, σύσφιξης και ανόρθωσης προσώπου και σώματος. Ως διαδικασία είναι αναίμακτη και ανώδυνη. Χρησιμοποιεί τις αναγεννητικές δυνάμεις του ίδιου του οργανισμού για την καταπολέμηση της χαλάρωσης και την ήπια και σταδιακή ανύψωση του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, με μεγάλη διάρκεια ενώ το κόστος του αρκετά προσιτό. Αποκτήστε το σώμα που ονειρεύεστε, ανώδυνα, χωρίς νυστέρι και χωρίς παρενέργειες.

 

Body & Face Elite Machine

Η διαδικασία ανήκει στις μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες η οποία χρησιμοποιείται στο σώμα με το μηχάνημα Body & Face Elite Machine. Με τον συνδυασμό ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων (3.4Mhz μέχρι 120 Watts) και υπέρηχου, παρέχεται μια πλήρως ελεγχόμενη θέρμανση στην περιοχή εφαρμογής. Αποτέλεσμα της αύξησης θερμοκρασίας είναι η σύσφιξη του δέρματος και η μείωση του λιπώδους ιστού. Η χρήση της συσκευής είναι κατάλληλη για άτομα με ήπια έως αρκετά δύσκολα προβλήματα λιπώδους ιστού. Μάλιστα, τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.