fbpx

Γιατί να εμπιστευτείτε το Κέντρο Αισθητικής Chic and Beauty

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο, το κέντρο αισθητικής Chic and Beauty παρέχει ολοκληρωμένες θεραπείες, εξελιγμένες μεθόδους και πρωτοποριακές προτάσεις για την περιποίηση σώματος, προσώπου και νυχιών.

Το κέντρο αισθητικής μας στο Περιστέρι προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές που απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, μέσω έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού.

Η σωστή περιποίηση και η φροντίδα μας αναδύει την ομορφιά κάθε ανθρώπου και κάθε ατέλεια και ανάγκη σας, αποτελεί πρόκληση για εμάς. Το κέντρο αισθητικής Chic and Beauty, παρέχει εξατομικευμένες θεραπείες αισθητικής, όπως περιποίηση άκρων, αποτρίχωση, ενυδατικές θεραπείες προσώπου, θεραπείες σύσφιξης σώματος με κορυφαία προϊόντα. Ζήστε την εμπειρία στο κέντρο αισθητικής μας και αναδείξτε τον πιο όμορφο εαυτό σας.

Παρακάτω σας προτείνουμε κάποιες μεθόδους περιποίησης:

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ:

Πρεσσοθεραπεία

H πρεσσοθεραπεία είναι μια μέθοδος η οποία επιταχύνει τη λεμφική αποσυμφόρηση και λεμφική παροχέτευση, κατά την οποία μας δίνεται η δυνατότητα να αποβάλουμε περιττό λίπος και τοξίνες.

Cavitation

Η υπερσύγχρονη τεχνολογία της μεθόδου αυτής υπόσχεται άμεση και μόνιμη λιποδιάλυσης. Η μέθοδος cavitation ενεργεί πάνω στο λιπώδη ιστό δημιουργώντας μικρές περιοχές υποπίεσης στο εσωτερικό των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα να διαρρηγνύεται η κυτταρική τους μεμβράνη. Έτσι επιτυγχάνεται λιπόλυση με έναν γρήγορο και ανώδυνο τρόπο.

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση αποτελεί μία ακόμα μη επεμβατική λιποανναρόφησης. Η κρυολιπόλυση, προκαλεί υπερθέρμανση των λιποκυττάρων και εν συνεχεία τα παγώνει με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωση τους.

Vacuum

Το vacuum είναι μια μη επεμβατική θεραπεία ρυθμικής αναρρόφησης, που συμβάλλει ενεργά στο λεμφικό μασάζ, έτσι ώστε να επιτευχθεί διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος αλλά και να αποβληθούν όλες οι περιττές τοξίνες από τον οργανισμό που

Lipolaser

Το lipolaser είναι μία καινοτόμος μη επεμβατική μέθοδος, η οποία ανήκει στην κατηγορία αδυνατίσματος και λιποδιάλυσης, κατά την οποία επιτυγχάνεται λιποδιάλυση και μείωση του τοπικού λίπους, βελτιώνοντας συνολικά την εικόνα του και την δομή του σώματος.

Σύσφιξη σώματος με Slim Effect

Η νέα επαναστατική μέθοδος Slim Effect αποτελεί μια καινοτόμο διαδικασία που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την μυϊκή σας μάζα και ταυτόχρονα να μειώσετε το λίπος.

Σύσφιξη και αδυνάτισμα με ULTRATONE

Το ultratone είναι ένα μηχάνημα παθητικής γυμναστικής το οποίο με την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος συγκεκριμένης συχνότητας έχει σκοπό το αδυνάτισμα και την σύσφιξη του σώματος.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ:

RF ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η τεχνολογία τριπολικών ραδιοσυχνοτοτήτων RF είναι μία μη επεμβατική μέθοδος αναδόμησης, σύσφιξης και διαμόρφωσης περιγράμματος του προσώπου, αλλά και λαιμού και του ντεκολτέ.

PRX – Βιοανάπλαση

Η Βιοανάπλαση είναι μία μέθοδος αντιγήρανσης. Μέσω αυτής της μεθόδου επαναφέρεται η σφριγιλότητα της επιδερμίδας και ρυθμίζεται ο κυτταρικός μεταβολισμός, προάγοντας την ανάπλαση των ιστών.  Επιπλέον το ατροφικό δέρμα και οι ουλές βελτιώνονται αισθητά.

Sunekos Peeling

To sunekos peeling είναι μία θεραπεία με γλυκολικό οξύ 60% προσφέρει τρεις θεραπευτικές λύσεις στην Ιατρική Αισθητική για μια ολοκληρωμένη και στοχευμένη αναγέννηση των ιστών στην βιοανόρθωση της επιδερμίδας, στη μείωση του μελάμαστος, στη μείωση των φλεγμονών.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ:


3 Wave Length

Η πιο προηγμένη μέθοδος αποτρίχωσης είναι πλέον διαθέσιμη στο κέντρο αισθητικής Chic & Beauty και σας υπόσχεται μόνιμα αποτελέσματα με τον πιο αξιόπιστος τρόπο.

Αποτρίχωση με Διοδικό Laser

Το Διοδικό laser εκπέμπει ενισχυμένη μονοχρωματική ακτίνα φωτός μήκους κύματος 810 nm, μεγαλύτερο δηλαδή από όσο εκπέμπει ο Αλεξανδρίτης (755 nm). Αποτέλεσμα αυτού είναι η βαθύτερη διείσδυση στο δέρμα χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί. Παράλληλα όμως αποφεύγεται η μελανίνη.

Φωτοαποτρίχωση IPL Laser

Η Φωτοαποτρίχωση IPL laser, είναι μία μέθοδος αποτρίχωσης κατά την οποία χρησιμοποιείται έντονο πολυχρωματικό παλμικό φως για να καταστρέψει τον θύλακα της τρίχας.

Αποτρίχωση SHR Laser

Το SHR Laser αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας καθώς ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα τριών τεχνολογιών. Eίναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το SHR είναι απόλυτα ασφαλές κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά γρήγορη η εφαρμογή του.

Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί αποτελεί μία μέθοδο αποδυνάμωσης της τρίχας και κατά συνέπεια της έντονης τριχοφυΐας.

ΜΑΣΑΖ:

Λεμφικό μασάζ

Το λεμφικό μασάζ τονώνει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να τρέφονται και να οξυγονώνονται όλοι οι ιστοί και τα κύτταρα.

Χαλαρωτικό μασάζ

Το χαλαρωτικό μασάζ  όπως δηλώνει και το όνομα του προσφέρει χαλάρωση σε όλο το σώμα, παρέχοντας του ευεργετικά οφέλη όπως τόνωση δέρματος, επαναφορά φυσιολογικού καρδιακού παλμού, μείωση του στρες, αντιμετώπιση πόνων του σώματος κ.ά.

Σοκολατοθεραπεία

Η σοκολατοθεραπεία είναι μια θεραπεία μάλαξης που εφαρμόζεται σε όλο το σώμα. Η θεραπεία αυτή είναι ακρως απολαυστική χάρη στην υφή και το άρωμά της, η οποία βοηθάει στο αδυνάτισμα, στη σύσφιξη της επιδερμίδας καθώς και στη βαθειά ενυδάτωση του σώματος.

Massage με Hot Stones

Η θεραπεία μάλαξης hot stones αποτελεί μία συνδυαστική θεραπεία μασάζ και ζεστών πετρών. Σε συνδυασμό με λάδια και αιθέρια έλαια θεραπευτικών ιδιοτήτων, η μάλαξη με hot stones προσφέρει στον οργανισμό ευεργετικά οφέλη.

Θεραπεία χρυσού – Golden therapy

Η θεραπεία χρυσού είναι μια πολυτελής θεραπεία που συσφίγγει, τονώνει και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Εμπιστευτείτε το Chic and Beauty για το απόλυτο ταξίδι ομορφιάς και περιποίησης του εαυτού σας…

Εκμεταλλευτείτε τις μεγάλες προσφορές που υπάρχουν ανάλογα με τις ανάγκες σας!