fbpx

Αποτρίχωση άμεσα & αποτελεσματικά!

Hair removal

Υποδεχθείτε τη νέα σεζόν με λάμψη, χάρη στις προηγμένες μεθόδους αποτρίχωσης που προσφέρει το κέντρο αισθητικής Chic and Beauty! Μετά την ξεκούραστη περίοδο των διακοπών σας προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις αποτρίχωσης.

Μια αποτρίχωση με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας δεν αποτελεί απλώς μια αισθητική διαδικασία, αλλά μια επένδυση στην ευεξία και την αυτοπεποίθησή σας. Με τις προηγμένες μας μεθόδους, μπορείτε να αποχαιρετήσετε τον πόνο και την επίμονη τριχοφυΐα, ενώ αποκτάτε μια επιδερμίδα απαλή και αψεγάδιαστη.

Το εξειδικευμένο προσωπικό στο Chic and Beauty κατανοεί πόσο σημαντική είναι η αποτρίχωση για την αυτοπεποίθηση και την αίσθηση ευεξίας σε μία γυναίκα. Γι’ αυτό, χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες τεχνικές, για να σας προσφέρουμε μια αποτελεσματική λύση αποτρίχωσης. Οι μέθοδοι αυτές όχι μόνο αφαιρούν αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αλλά βοηθούν επίσης στη μείωση της ανάπτυξης νέων τριχών.

Στο Chic and Beauty, κατανοούμε ότι κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική, γι’ αυτό και προσαρμόζουμε την αποτρίχωση στις ανάγκες σας. Είτε προτιμάτε την αποτρίχωση προσώπου, περιοχών μπικίνι, ποδιών κλπ, οι εξειδικευμένοι μας τεχνίτες θα εξασφαλίσουν την άνεση και την αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Επιπλέον, στο Chic and Beauty δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην υγιεινή και την ασφάλεια. Όλες οι συσκευές μας είναι υψηλής τεχνολογίας και πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι βρίσκεστε σε ασφαλές περιβάλλον κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας.

Επισκεφθείτε το Chic and Beauty μετά τις διακοπές σας για να απολαύσετε την πλήρη εμπειρία αποτρίχωσης, σε συνδυασμό με την αίσθηση πολυτέλειας και φροντίδας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουμε να αναδείξετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, με επιδερμίδα απαλή και απαλλαγμένη από τριχοφυΐα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και κλείστε το ραντεβού σας για μια αναζωογονητική εμπειρία αποτρίχωσης στο Chic and Beauty!

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε στο Chic and beauty


3 Wave Length

Η πιο προηγμένη μέθοδος αποτρίχωσης είναι πλέον διαθέσιμη στο κέντρο αισθητικής Chic & Beauty και σας υπόσχεται μόνιμα αποτελέσματα με τον πιο αξιόπιστος τρόπο. Μια μέθοδος laser που συνδυάζει 3 μήκη κύματος.

Γιατί να επιλέξετε την
αποτρίχωση 3 Wave Length;

Η συγκεκριμένη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και για όλων των ειδών τρίχες. Είναι κλινικά ελεγμένο και προσφέρει μόνιμα και εγγυημένα αποτελέσματα. Η χρήση της μεθόδου μπορεί να εφαρμοστεί καθ’ όλη την διάρκεια του έτους και τα οφέλη που σας προσφέρει είναι τεράστια.

Η μέθοδος αποτρίχωσης 3 Wave Length θα σας απαλλάξει μόνιμα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με  τον πιο άμεσο και ανώδυνο τρόπο. Με την χρήση ήπιων παλμών laser, η επαναστατική αυτή μέθοδος στοχεύει στον θύλακα της τρίχας, σχεδόν σε κάθε σημείο του σώματος. Ο θύλακας θερμαίνεται με τρόπο ώστε να μην επιτραπεί η εκ νέου ανάπτυξη τρίχας. Μάλιστα, σύμφωνα με αρκετές έρευνες και μελέτες, έχει αποδειχθεί ότι πρόκειται για την πιο ανώδυνη μέθοδο αποτρίχωσης με τα πιο σύντομα αποτελέσματα.

Αποτρίχωση με Διοδικό Laser

Το Διοδικό laser εκπέμπει ενισχυμένη μονοχρωματική ακτίνα φωτός μήκους κύματος 810 nm, μεγαλύτερο δηλαδή από όσο εκπέμπει ο Αλεξανδρίτης (755 nm). Αποτέλεσμα αυτού είναι η βαθύτερη διείσδυση στο δέρμα χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί. Παράλληλα όμως αποφεύγεται η μελανίνη. Το διοδικό laser θεωρείται κατάλληλο για αποτρίχωση:

  • Σε άτομα κάθε ηλικίας και φύλου
  • Για τρίχες με μεγαλύτερο όγκο (π.χ. ανδρικές), επιπλέον το Diode Laser δεν εκπέμπει ραδιενεργό ακτινοβολία

Με την χρήση διοδικού laser επιτυγχάνεται:

  • Μικρότερος αριθμός εφαρμογών, άρα ταχύτερα αποτελέσματα.
  • Λιγότερη αίσθηση ενόχλησης σε σύγκριση με κάποια άλλη μέθοδο αποτρίχωσης.

Επιπλέον προστατεύουν την επιδερμίδα χρησιμοποιώντας κρύο ατμοσφαιρικό αέρα.

Φωτοαποτρίχωση IPL Laser

Η Φωτοαποτρίχωση IPL laser, είναι μία μέθοδος αποτρίχωσης κατά την οποία χρησιμοποιείται έντονο πολυχρωματικό παλμικό φως για να καταστρέψει τον θύλακα της τρίχας.

Είναι μία μακράς διάρκειας, ανώδυνη αποτρίχωση. Το μηχάνημα διαθέτει ψυχόμενη κεφαλή η οποία προστατεύει απόλυτα το δέρμα.

H φωτοαποτρίχωσης I.P.L. 6ης γενιάς δίνει τη δυνατότητα να δείτε αποτελέσματα:

  • Θεαματικά
  • Γρήγορα
  • Απόλυτα ανώδυνα
  • Μακράς διάρκειας και ταυτόχρονα εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Αποτρίχωση SHR Laser

Το SHR Laser αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας καθώς ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα τριών τεχνολογιών. Συγκριτικά με τα άλλα συστήματα αποτρίχωσης διαφέρει, γιατί είναι εντελώς ανώδυνο, γρήγορο, άνετο και άκρως αποτελεσματικό σε λιγότερες συνεδρίες από ποτέ. Με την χρήση του ψυκτικού μηχανισμού του συστήματος SHR, μπορείτε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ακόμα στις πιο ευαίσθητες περιοχές χωρίς την ταλαιπωρία που ενδεχομένως να έχετε υποστεί με άλλες τεχνικές αποτρίχωσης.

100% Ριζική αποτρίχωση με ηλεκτρόλυση

Η ηλεκτρική αποτρίχωση (ηλεκτρόλυση και θερμόλυση) είναι μια κλασσική δοκιμασμένη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης, η οποία εφαρμόζεται με επιτυχία. Η καταστροφή της ρίζας της τρίχας μέσω της διοχέτευσης ειδικά διαμορφωμένου ρεύματος, την καθιστά όχι μόνο αξιόπιστη αλλά και αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης. Ακόμη και σήμερα αποτελεί μια μέθοδο που μπορεί να εγγυηθεί 100% ριζική αποτρίχωση για κάθε είδους ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ανεξαρτήτως χρώματος (ιδιαίτερα για λευκές τρίχες) και τραχύτητας της τρίχας ή χρώματος του δέρματος, σε μικρές περιοχές του προσώπου.

Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί αποτελεί μία μέθοδο αποδυνάμωσης της τρίχας και κατά συνέπεια της έντονης τριχοφυΐας. Η αποτρίχωση γίνεται με ζεστό κερί, όπου η θερμοκρασία του κεριού ελέγχεται από θερμοστάτη ακριβείας προκειμένου να αποφευχθούν εγκαύματα και ερεθισμοί του δέρματος. Το αποτέλεσμα διαρκεί από έναν έως ενάμιση μήνα αφήνοντας το δέρμα απαλό και λείο. Η αποτρίχωση με κερί εφαρμόζεται τόσο σε πρόσωπο όσο και σε σώμα και ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος.

Αποτρίχωση με κερί wax (κόκκοι)

Η αποτρίχωση με κερί (κόκκους) αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν αποτρίχωσης, το οποίο εφαρμόζεται κυρίως στις ευαίσθητες περιοχές.

Το κερί είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά αφήνοντας αίσθημα απαλότητας ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά ανώδυνο.