ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

3D Ultherapy HIFU

Beautiful woman face

Το Chic & Beauty Med Spa είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα 3D Ultherapy HIFU , το καλύτερο σύστημα για θεραπείες αντιγήρανσης, σύσφιξης και ανόρθωσης προσώπου και σώματος, εξοπλισμένο με επτά διαφορετικές κεφαλές βασισμένο στην δοκιμασμένη τεχνολογία High Intensity Focused Ultrasound (ΗΙFU) ή τεχνολογία Εστιασμένων Υπερήχων Υψηλής Έντασης.

PRX

Σταματήστε το χρόνο !
Βιοανάπλαση, αντιγήρανση, επαναφέρει τη σφριγιλότητα, βοηθάει το ατροφικό δέρμα και τις ουλές, ρυθμίζει το κυτταρικό μεταβολισμό.

PRX-T33 (ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ)

PRX-T33 (Ιατρική αισθητική)  Είναι πατενταρισμένη φόρμουλα που συνδυάζει Υπεροξείδιο του υδρογόνου και τριχλωροξικό οξύ (TCA) με περιεκτρικότητα 33%. Είναι μή ενέσιμη βιοανάπλαση που προάγει τη βιοδιέγερση του δέρματος χωρίς να προκαλεί βλάβες σε αυτό. Δέν είναι Peeling γιατί δε δημιουργεί Frosting, δρά σε βάθος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το καλοκαίρι. Ενδείκνυται για άνδρες και γυναίκες για όλες τις ηλικίες και όλες τις εποχές ως βιοανάπλαση του δέρματος προσώπου και σώματος.

Επίσης ενδείκνυται και για θεραπεία ουλών, μελάσματος, ραγάδων, αλλα και πρόληψη της γήρανσης.

SUNECO PEELING

To sunekos peeling με γλυκολικό οξύ 60% προσφέρει 3 θεραπευτικές λύσεις στην Ιατρική Αισθητική για μια ολοκληρωμένη και στοχευμένη αναγέννηση των ιστών στην:
Α) Βιοανόρθωση της επιδερμίδας
Β) Μέλασμα
Γ) Μείωση του μελάμαστος
Δ) Μείωση των φλεγμονών
Ε) Ρύθμιση σμήγματος
3 θεραπείες sunekos Peeling με μεσοδιάστημα 15 ημερων.
Κατάλληλο για ευαισθητα δέρματα και χρήση και το καλοκαίρι.
Η σύνθεση του είναι απαλλαγμένη από α) parabens
b) παραγοντες αλκυλίωσης
γ) έκδοχα

Σημεία Εφαρμογής:

Η θεραπεία με τη συσκευή BTL Exilis μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, προσφέροντας αρκετά οφέλη.

Οφέλη:

  • Βοηθά στην αντιμετώπιση των γραμμών και των ρυτίδων σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα.
  • Χαρίζει ένα σφιχτό και λείο δέρμα.
  • Συμβάλει στη μείωση του λιπώδους ιστού.
  • Χαρίζει νεανική όψη.

BTL EXILIS

Η νέα πρωτοποριακή θεραπεία για το σώμα και το πρόσωπο ακούει στο όνομα BTL Exilis. Με την χρήση ενός συνδυασμού ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων (3.4Mhz μέχρι 120 Watts), και υπέρηχου, η συσκευή Exilis παρέχει μια πλήρως ελεγχόμενη θέρμανση προκειμένου να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση του δέρματος, τις έντονες ρυτίδες καθώς και τα βαθύτερα στρώματα του λιπώδους ιστού.

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ελέγχει τη θερμοκρασία σε πραγματικό χρόνο μέσω του θερμομέτρου που υπάρχει στην κεφαλή της συσκευής. Η αύξηση της θερμοκρασίας στους 40-42° C για περίπου 5 λεπτά βοηθάει την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου με αποτέλεσμα τη λείανση της επιδερμίδας, την μείωση των ρυτίδων και των γραμμών ενώ συμβάλει και στην σύσφιξη του δέρματος.

Η χρήση της συσκευής είναι κατάλληλη για άτομα με ήπια έως αρκετά δύσκολα προβλήματα λιπώδους ιστού. Μάλιστα, τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας χρήση της συσκευής. Ωστόσο, ανάλογα πάντοτε με την περίπτωση και το βαθμό δυσκολίας, είναι πιθανόν να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες. Το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας ολοκληρώνεται μετά την πάροδο 2-3 μηνών, αφού τα αποτελέσματα της συσκευής BTL Exilis συνεχίζουν να δρουν στο σώμα για περίπου 2-3 μήνες ακόμη και μετά τη λήξη της θεραπείας.

Η συσκευή Exilis αποτελεί μια πλήρως ασφαλή και ενδεδειγμένη μέθοδο αφού διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Ειδικότερα:

  • European CE Mark Certification 2011
  • Πιστοποίηση από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Φαρμάκων και συσκευών για την αποτελεσματικότητα του, U.S. FDA
Close Menu