ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ELECTOPORATION ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι ένα βελτιωμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς μικροποσοτήτων δραστικών ουσιών. Στην παραδοσιακή μεσοθεραπεία η έγχυση ουσιών πραγματοποιείται με μικρο-ενέσεις στο χόριο και τη χρήση πολύ λεπτών βελονών. Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι μια νέα, ανώδυνη τεχνική που καταργεί τη χρήση της βελόνας.  Είναι μια εξελιγμένη θεραπεία ομορφιάς που αφορά στο πρόσωπο, αλλά και την περιοχή των γλουτών και των μηρών, όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα. Η διείσδυση των ουσιών επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ενός ειδικά ρυθμιζόμενου  roller  στην προς θεραπεία περιοχή, το οποίο διεγείρει τα επιδερμικά κύτταρα με μικροδονήσεις ώστε αυτά να απορροφήσουν όλα τα θρεπτικά – αντιγηραντικά – συσφικτικά – ενυδατικά  συστατικά της θεραπείας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε να ενυδατώσουμε σωστά το δέρμα, πράγμα το οποίο δεν μπορούμε να επιτύχουμε με κανενός είδους κρέμα ομορφιάς, γιατί το δέρμα, σαν αμυντικός μηχανισμός – φραγμός, δεν επιτρέπει σε καμία κρέμα να εισχωρήσει σε βάθος.

Το αποτέλεσμα είναι δέρμα:

 • ένα λαμπερό
 • σφριγηλό
 • αναζωογονημένο
 • ξεκούραστο πρόσωπο, χωρίς να φαίνεται αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο από την καθημερινότητα.

RF ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η διαδικασία γήρανσης προκαλεί τροποποιήσεις στο κολλαγόνο που αλλάζει σε ποσότητα και ποιότητα.  Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που στέλνει το RF στη δερμίδα ενεργοποιούν το μηχανισμό μετουσίωσης του κολλαγόνου. Η μετουσίωση του κολλαγόνου είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει πολύ γρήγορα, λίγα μόλις λεπτά μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, όπου και παρατηρείται μια δράση σύσφιξης και αύξηση στη διόγκωση του ιστού.

Όσον αφορά το πρόσωπο, η υπερσύγχρονη τεχνολογία τριπολικών RF βοηθά στην αποκατάσταση των βαθιών ρυτίδων και λεπτών γραμμών σε περιοχές του προσώπου όπως:

 • το μετώπου
 • το μεσόφρυου
 •  το πόδι της χήνας
 • τις σακούλες ματιών
 • το ρινοχειλικό αύλακα
 • τα ζυγωματικά
 • τις παρειές
 • το λαιμό
 • το ντεκολτέ
 • επαναφορά οβάλ προσώπου

 

3D Ultherapy HIFU

Το Chic & Beauty Med Spa είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα 3D Ultherapy HIFU , το καλύτερο σύστημα για θεραπείες αντιγήρανσης, σύσφιξης και ανόρθωσης προσώπου και σώματος, εξοπλισμένο με επτά διαφορετικές κεφαλές βασισμένο στην δοκιμασμένη τεχνολογία High Intensity Focused Ultrasound (ΗΙFU) ή τεχνολογία Εστιασμένων Υπερήχων Υψηλής Έντασης.

Ultherapy– Τι είναι;

Το Ultherapy είναι μία πρόσφατη, μη χειρουργική μέθοδος για την ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Αποτελεί την μοναδική κοσμητική θεραπεία που έχει λάβει πιστοποίηση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ότι δρα ως φυσικό λίφτινγκ. Το ultherapy πραγματοποιείται με την χρήση υπερήχων και επιτυγχάνει να εξουδετερώνει την επίδραση του χρόνου και της βαρύτητας από το δέρμα. Ως διαδικασία είναι αναίμακτη και ανώδυνη. Χρησιμοποιεί τις αναγεννητικές δυνάμεις του ίδιου του οργανισμού για την καταπολέμηση της χαλάρωσης και την ήπια και σταδιακή ανύψωση του δέρματος. Παράλληλα εξασφαλίζει την μείωση των ρυτίδων και των γραμμών. Τα αισθητικά αποτελέσματα του ultherapy είναι ένα φυσικά ανανεωμένο και σφιχτό πρόσωπο και σώμα. Κατά τη θεραπεία, η περιοχή θερμαίνεται μεταξύ 65ο C και 75ο C, με την υψηλή έντασης
εστιασμένη δέσμη υπερήχων, να προκαλεί ζώνες θερμικής συρρίκνωσης σε βάθος 1.5 mm, 3 mm και 4.5 mm (Μίκρο-Εστιασμός Υπερύθρων Υψηλής Έντασης).

CATIOLIFT (MARY COHR)

Θεραπεία Lifting προσωπου μέσω μυικής διεργεσης.
Το catiolift είναι μία μοναδική και αποκλειστική μέθοδος που χρησιμοποιεί τα μικρο-ρεύματα στο νέο μηχάνημα κατιοβιταλ lift dual ionisation για άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα lifting.τα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας είναι η αποτοξίνωση του ιστού αποβάλλοντας τις τοξίνες και ενεργοποιώντας τις ζωτικές λειτουργίες του δέρματος καθώς και τη μυική τόνωση που χαρίζει νεανική εμφάνιση στο πρόσωπο μειώνοντας τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, δίνοντας άμεση σύσφιξη και γλυπτική στο περίγραμμα του προσώπου. η θεραπεία περιλαμβάνει προϊόντα της κορυφαίας γαλλικής εταιρείας Mary Cohr, η οποία καινοτομεί στο χώρο της αισθητικής κοσμετολογίας.

Η CATIOVITAL καθαρίζει το δέρμα σε βάθος και προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά βοηθώντας το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό. Αντιμετωπίζει τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και είναι διαθέσιμο σε 7 παραλλαγές σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Οι 7 παραλλαγές της θεραπείας είναι:

 • Ρύθμιση λιπαρότητας
 • Βαθιά ενυδάτωση
 • Λεύκανση
 • Σύσφιξη
 • Αντιγήρανση
 • Θρέψη
 • Προετοιμασία πριν και μετά τον ήλιο
 • Θεραπεία ματιών (μαύρους κύκλους – οιδήματα – ρυτίδες).

ΘΕΡΑΠΕΙΑ CATIOVITAL ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η CATIOVITAL μπορεί να εφαρμοστεί είτε ξεχωριστά για να καλύψει τις παραπάνω ανάγκες χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα gel ιονισμού, αιθέρια έλαια μασάζ και μάσκες, είτε συνδυαστικά στην ίδια θεραπεία δουλεύοντας ξεχωριστά τις κάθε διαφορετικές ζώνες του προσώπου. Η περιοχή των ματιών δουλεύεται πάντα σε όλες τις περιπτώσεις, ανεξάρτητα από την θεραπεία που θα επιλέξουμε.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ MICRO NEEDLING

Η θεραπεία Micro Needling (θεραπεία με μικρο-βελόνες) είναι μια μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη χρήση μικροβελονών για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα τη διαδερμική μεταφορά μικροποσοτήτων δραστικών ουσιών και αποσκοπεί στην ικανοποιητική βελτίωση των ρυτίδων και στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.

Στο πρόσωπο η θεραπεία Micro Needling με τη χρήση  μικροβελονών εξασφαλίζει τη βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, βοηθάει στην αντιμετώπιση ουλών και προσδίδει σφρίγος και λάμψη στην επιδερμίδα.

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Είναι ότι πιο καινοτόμο έχει να παρουσιάσει σήμερα ο χώρος της Δερμοαπόξεσης προσφέροντας σημαντική αλλαγή στην όψη και στην υφή της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό και φιλικό προς  το δέρμα τρόπο.

Είναι κατάλληλη  για όσους αναζητούν  εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους  και θέλουν τέλεια και άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα:

 • Ξηρότητας
 • Γήρανσης
 • Ακμής
 • Υπέρχρωσης
 • Κηλίδες
 • Φθορά από έκθεση στον ήλιο.

Tο γεγονός ότι επιτρέπει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία την καθιστά ως την ιδανικότερη επιλογή. Με την Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (Diamond  Dermabrasion) το δέρμα απολεπίζεται χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού (scrubbing) και αναρρόφησης (vacuuming) σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου, λαιμού, χεριών κτλ. Έτσι το γερασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα απομακρύνεται, ενώ παράλληλα διεγείρονται οι διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας, η κυκλοφορία του αίματος και ενθαρρύνεται η έκκριση κολλαγόνου. Σε συνδυασμό με σωστές μεθόδους περιποιήσεις η Δερμοαπόξεση Διαμαντιού χαρίζει ένα δέρμα απαλό με ευχάριστη, όμορφη και λαμπερή όψη  ήδη από την πρώτη συνεδρία.

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί μικροκρυστάλλους (κρύσταλλοι αργιλίου ή οξειδίου του αλουμινίου) οι οποίοι εκτοξεύονται ελεγχόμενα υπό υψηλή πίεση από τη συσκευή και προσκρούουν με μεγάλη ταχύτητα στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το δέρμα μέσω αυτής της διαδικασίας μηχανικής απολέπισης να καθαρίζεται από τα νεκρά κύτταρα.

TRIPLE ACTION

Βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη προσώπου και ταυτόχρονα ιδανική θεραπεία ματιών για ρυτίδες, σακούλες και μαύρους κύκλους.

Σημεία Εφαρμογής:

Η θεραπεία με τη συσκευή BTL Exilis μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, προσφέροντας αρκετά οφέλη.

Οφέλη:

 • Βοηθά στην αντιμετώπιση των γραμμών και των ρυτίδων σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα.
 • Χαρίζει ένα σφιχτό και λείο δέρμα.
 • Συμβάλει στη μείωση του λιπώδους ιστού.
 • Χαρίζει νεανική όψη.

BTL EXILIS

Η νέα πρωτοποριακή θεραπεία για το σώμα και το πρόσωπο ακούει στο όνομα BTL Exilis. Με την χρήση ενός συνδυασμού ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων (3.4Mhz μέχρι 120 Watts), και υπέρηχου, η συσκευή Exilis παρέχει μια πλήρως ελεγχόμενη θέρμανση προκειμένου να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση του δέρματος, τις έντονες ρυτίδες καθώς και τα βαθύτερα στρώματα του λιπώδους ιστού.

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ελέγχει τη θερμοκρασία σε πραγματικό χρόνο μέσω του θερμομέτρου που υπάρχει στην κεφαλή της συσκευής. Η αύξηση της θερμοκρασίας στους 40-42° C για περίπου 5 λεπτά βοηθάει την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου με αποτέλεσμα τη λείανση της επιδερμίδας, την μείωση των ρυτίδων και των γραμμών ενώ συμβάλει και στην σύσφιξη του δέρματος.

Η χρήση της συσκευής είναι κατάλληλη για άτομα με ήπια έως αρκετά δύσκολα προβλήματα λιπώδους ιστού. Μάλιστα, τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας χρήση της συσκευής. Ωστόσο, ανάλογα πάντοτε με την περίπτωση και το βαθμό δυσκολίας, είναι πιθανόν να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες. Το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας ολοκληρώνεται μετά την πάροδο 2-3 μηνών, αφού τα αποτελέσματα της συσκευής BTL Exilis συνεχίζουν να δρουν στο σώμα για περίπου 2-3 μήνες ακόμη και μετά τη λήξη της θεραπείας.

Η συσκευή Exilis αποτελεί μια πλήρως ασφαλή και ενδεδειγμένη μέθοδο αφού διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Ειδικότερα:

 • European CE Mark Certification 2011
 • Πιστοποίηση από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Φαρμάκων και συσκευών για την αποτελεσματικότητα του, U.S. FDA

HYDRAFACIAL TREATMENT (ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ)

Πρόκειται για μια πολλαπλή  θεραπεία που συνδυάζει ταυτόχρονα πολλές υπηρεσίες. Μπορούμε σε σύντομο χρόνο να έχουμε καθαρισμό προσώπου μηχανικά και απολέπιση νεκρών κυττάρων, σμίκρυνση ανοιχτών πόρων στο δέρμα, καθαρισμό μαύρων στιγμάτων, ενυδάτωση, λεμφική  αποσυμφόρηση, σύσφιξη, αντιγήρανση. Η θεραπεία οξυγονοθεραπείας είναι πολύ ευχάριστη και δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός όπως είναι πιθανόν να υπάρξει στους παραδοσιακούς καθαρισμούς με ατμό.

Πλεονεκτήματα:

 1. Καθαρίζει σε βάθος το δέρμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 2. Βελτιώνει την υφή του δέρματος.
 3. Το δέρμα αποκτά λάμψη και ζωντάνια.
 4. Ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα.
 5. Αποτοξινώνει από τα νεκρά κύτταρα και δημιουργεί ανάπλαση.

Έχει σαν αποτέλεσμα έντονη κολαγογένεση, μυική σύσφιξη και ανόρθωση του οβάλ του προσώπου συνδυάζοντας τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων και υπέρηχων. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και αντιμετωπίζει ανάγκες όπως 

 • Αντιγήρανση
 • Σύσφιξη
 • Μελάχρωση
 • Ακμή
 • Ενυδάτωση
 • Λείανση ρυτίδων
 • Αντιμετώπιση μαύρων κύκλων
Close Menu