ΜΑΣΑΖ

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Το λεμφικό μασάζ καλυτερεύει την κυκλοφορία του  αίματος  με αποτέλεσμα να τρέφονται και να οξυγονώνονται όλοι οι ιστοί και τα κύτταρα καθώς  βοηθάει στην κατακράτηση των υγρών, απομακρύνοντάς τα κάτι  το οποίο επιτυγχάνεται δια της ενεργοποιήσεως της μικροκυκλοφορίας ανοίγοντας τα τριχοειδή αγγεία. Βοηθάει στην απομάκρυνση της λιμνάζουσας λέμφου από τους ιστούς, που είναι γεμάτοι τοξίνες και διάφορες άλλες βλαβερές ουσίες, καθιστώντας το δέρμα πιο λείο, ελαστικό και ανανεωμένο.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Το χαλαρωτικό μασάζ  προσφέρει απόλυτη χαλάρωση των κουρασμένων μυών και επαναφέρει την ελαστικότητά τους.

Επιτρέπει στο σώμα να αποβάλλει ένα μεγάλο ποσό έντασης, ηρεμεί, αναζωογονεί, ξεκουράζει και ανανεώνει την ενέργεια άμεσα και  αποτελεσματικά.

Τονώνει το δέρμα και τους μύες, επαναφέρει το φυσιολογικό καρδιακό παλμό, βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος καθώς μειώνει το στρες και τις παθήσεις οι οποίες έχουν αιτία στο άγχος όπως τα διάφορα είδη των πονοκεφάλων, πόνους στη πλάτη, δυσκολία, κατάθλιψη.

HOT STONES

Η τεχνική του Ηot stone massage (μασάζ με ζεστές πέτρες), είναι συνδυασμός συγκεκριμένων τεχνικών μάλαξης και αύξησης της θερμοκρασίας του σώματος. Ως μέσο μάλαξης χρησιμοποιούνται λείοι, θερμασμένοι  μέσα σε νερό λίθοι. Οι λίθοι αυτοί είναι συνήθως βασάλτης, ένα σκουρόχρωμο  ηφαιστειογενές  πέτρωμα που μπορεί και διατηρεί  τη  θερμότητα, αναδύοντάς την απευθείας στο σώμα. Η χρήση τους συνδυάζεται επίσης με λάδι ειδικό για μασάζ ή και με αιθέρια έλαια. Το Hot stone massage είναι μία βαθιά ενυδατική και χαλαρωτική τεχνική μασάζ, που βοηθά ιδιαίτερα στην χαλάρωση της μυϊκής έντασης. . Οι θερμές πέτρες έχουν θεραπευτικές ιδιότητες και επιτρέπουν τη χαλάρωση των μυών του προσώπου αλλά και του σώματος δραστηριοποιώντας την αιματική και λεμφική κυκλοφορία.

Προκαλείται:

  • χαλάρωση από διαστρέμματα και θλάσεις
  • ανακούφιση από ρευματικούς και αρθριτικούς πόνους καθώς και από οσφυαλγίες
  • αίσθημα ευφορίας και ευεξίας

Η αίσθηση της βαθιάς χαλάρωσης καθώς η ζέστη από τους λίθους εισέρχεται αργά μέσα στο σώμα και εναλλάσσεται πολλές φορές από την αναζωογονητική δροσιά λίθων που δεν έχουν θερμανθεί δημιουργώντας μια εμπειρία πραγματικά ιδιαίτερη. Πρόκειται για θεραπεία με φοβερά ευεργετικές επιδράσεις αλλά και ιδιαίτερα εντυπωσιακές τεχνικές μάλαξης.

ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η σοκολατοθεραπεία είναι μια θεραπεία σώματος άκρως απολαυστική που βοηθά στο αδυνάτισμα, τη σύσφιξη της επιδερμίδας καθώς και στη βαθειά ενυδάτωση του σώματος, με χαρακτηριστικό σαγηνευτικό άρωμα σοκολάτας. Η βάση της είναι το φυσικό κακάο που αποδεδειγμένα έχει αντικυτταριδική δράση και  σε συνδυασμό με τα άλλα συστατικά της, ενδεδειγμένα για τη φροντίδα του σώματος, χαρίζει μια ορατά πιο σφριγηλή και τονωμένη επιδερμίδα.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Το αθλητικό μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή των λεμφικών υγρών, μειώνει τους καρδιακούς παλμούς και την πίεση, βοηθά την αποβολή των άχρηστων μεταβολικών προϊόντων και του γαλακτικού οξέος, διεγείρει τις νευρικές απολήξεις, αυξάνει ή μειώνει ανάλογα το μυϊκό τόνο, επαναδομεί τους τραυματισμένους ιστούς και βοηθά την ψυχολογική προετοιμασία του αθλητή.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ – GOLDEN THERAPY

Η θεραπεία χρυσού (Golden) είναι μια πολυτελής θεραπεία που συσφίγγει, τονώνει και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Ο χρυσός 23 καρατίων που περιέχει καθώς και τα υπόλοιπα υποαλλεργικά συστατικά της, όπως το τζίντζερ και το μετάξι, έχουν άμεσα αντικυτταριδικά και αδυνατιστικά αποτελέσματα και αφήνουν το δέρμα λείο και μεταξένιο. Σε συνδυασμό με το μασάζ που γίνεται στα πλαίσια της θεραπείας  αποκτάτε ένα αίσθημα ευφορίας, ευεξίας και βαθειάς ενυδάτωσης.

Κλείστε τώρα ραντεβού!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ζητήστε μας να σας καλέσουμε!

Ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Δεδομένων πατώντας εδώ