ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Τι είναι η κυτταρίτιδα και πότε εμφανίζεται;

Η κυτταρίτιδα είναι ένα κοινό, αισθητικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες και κάνει την εμφάνισή της μετά την είσοδο στην εφηβεία, χωρίς να εξαιρεί αδύνατα ή παχύσαρκα άτομα.

Η εμφάνισή της επηρεάζεται από μια σειρά παραγόντες και ενώ δεν είναι βλαβερή για την υγεία, είναι αντιαισθητική.

Η κληρονομικότητα, η κακή διατροφή και οι υπερβολικές δίαιτες, ο κακός μεταβολισμός και η έλλειψη άσκησης, οι ορμονικές αλλαγές, η αφυδάτωση, είναι μερικές από τις αιτίες που δημιουργούν την αντιαισθητική όψη πορτοκαλιού σε διάφορα σημεία του σώματος.

Η επιστήμη, σε συνεργασία με την τεχνολογία, έχει κάνει άλματα στις μεθόδους αντιμετώπισης της.

Δείτε παρακάτω τις θεραπείες που θα σας οδηγήσουν σε ορατή μείωση έως και οριστική απαλλαγή.

0
HAPPY CLIENTS
0
Προγράμματα
0
θεραπείες
0
θεραπευτές

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (PRESSOSLIM)

H πρεσσοθεραπεία είναι μια μέθοδος η οποία επιταχύνει τη λεμφική αποσυμφόρηση και λεμφική παροχέτευση, που μας δίνει τη δυνατότητα να αποβάλουμε περιττό λίπος και τοξίνες.

Είναι ένα μηχάνημα ιατρικής τεχνολογίας και αποτελείται από 8 ζώνες διοχέτευσης αέρος. Μέσω ενός μικροεπεξεργαστή ασκείται πίεση στις διάφορες μυϊκές ομάδες, σταδιακά κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα λεμφικού χειρομασάζ, σε συνδυασμό με την τόνωση του κυκλοφορικού συστήματος.

Συνέπεια της πρεσσοθεραπείας είναι:

 • η αποτοξίνωση του οργανισμού
 • η αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργούνται από την καθιστική ζωή ή και την ορθοστασία
 • και εν γένει προκαλείται ένα αίσθημα ευφορίας και ευεξίας με το πέρας της θεραπείας.

VACUUM

Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία αναρρόφησης που βοηθά στο λεμφικό μασάζ έτσι ώστε να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος αλλά και να αποβάλει όλες τις περιττές τοξίνες από τον οργανισμό που δημιουργούν οιδήματα – κατακρατήσεις – κυτταρίτιδα.

Με το vacuum επιτυγχάνουμε:

 • επαναδιαμόρφωση της επιφάνειας της επιδερμίδας
 • αύξηση του μεταβολισμού στο λιπώδη ιστό
 • μείωση του όγκου των λιποαποθηκών

 

Μετά την εφαρμογή του:

 • βλέπουμε την επιδερμίδα λεία, χωρίς την έντονη όψη φλοιού πορτοκαλιού
 • νιώθουμε τα άκρα μας ανάλαφρα χωρίς κόπωση και πόνo
 • βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία και αυξάνεται τοπικά ο μεταβολισμός μέσω της μεγαλύτερης οξυγόνωσης των κυττάρων
 • συρρικνώνεται το μέγεθος των λιποκυττάρων και παράλληλα δραστηριοποιείται η παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου, βελτιώνοντας εντυπωσιακά τη δομή των ιστών προσφέροντας ταυτόχρονα τέλειο συσφικτικό αποτέλεσμα.

 

Ιδανικό για μηρούς, γόνατα, κοιλιακή συσσώρευση πάχους.

CAVITATION

Υπερσύγχρονη τεχνολογία άμεσης, μόνιμης λιποδιάλυσης. Η μέθοδος cavitation ενεργεί πάνω στο λιπώδη ιστό δημιουργώντας μικρές περιοχές υποπίεσης στο εσωτερικό των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα να διαρρηγνύεται η κυτταρική τους μεμβράνη. Έτσι επιτυγχάνεται λιπόλυση με έναν γρήγορο και ανώδυνο τρόπο.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα, αφού με το πέρας κάθε συνεδρίας έχουμε μείωση έως και 2 εκατοστών, από την περιοχή του σώματος όπου εφαρμόζεται η θεραπεία.

Ενδείκνυται για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το λίπος:

 • στους γλουτούς
 • στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος των μηρών
 • στην κοιλιά
 • στους γοφούς ή ακόμα να διορθώσουν πιθανές ασυμμετρίες μετά από λιποαναρρόφηση.

 

Η σπηλαίωση είναι μια μέθοδος αναίμακτη, μη επεμβατική, ασφαλής, μακράς διαρκείας που στοχεύει στη λιπογλυπτική του σώματος.

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Το λεμφικό μασάζ καλυτερεύει την κυκλοφορία του  αίματος  με αποτέλεσμα να τρέφονται και να οξυγονώνονται όλοι οι ιστοί και τα κύτταρα καθώς  βοηθάει στην κατακράτηση των υγρών, απομακρύνοντάς τα κάτι  το οποίο επιτυγχάνεται δια της ενεργοποιήσεως της μικροκυκλοφορίας ανοίγοντας τα τριχοειδή αγγεία. Βοηθάει στην απομάκρυνση της λιμνάζουσας λέμφου από τους ιστούς, που είναι γεμάτοι τοξίνες και διάφορες άλλες βλαβερές ουσίες, καθιστώντας το δέρμα πιο λείο, ελαστικό και ανανεωμένο.

LIPOLASER

Το LIPOLASER είναι μία καινοτόμος, μη επεμβατική μέθοδος για το αδυνάτισμα, το περιττό τοπικό λίπος και τη βελτίωση του σώματος.

Xρησιμοποιεί μία προχωρημένη ιατρική τεχνολογία εκπομπής χαμηλής ενέργειας διοδικού laser η οποία διεισδύει στο δέρμα και στοχεύει τα λιποκύτταρα με τη βοήθεια των laser pads.
επιτυγχάνεται η διάσπαση της κυτταρικής μεμβράνης μέσω μίας βιοχημικής αντίδρασης και αποβάλλεται το περιττό λίπος μέσω της λέμφου.

H διαδικασία είναι απολυτά ασφαλής και δεν υπάρχουν παρενέργειες.
Tα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 3-4 συνεδρίες οι οποίες διαρκούν περίπου 30 λεπτά’.

Eφαρμόζεται σε περιοχές που είναι συσσωρευμένο περιττό λίπος όπως κοιλία, κάτω πλάτη (πλαϊνά μέσης), χέρια, ποδιά, γλουτοί και προγούλι.

Μπορούν να γίνουν 2 συνεδρίες την εβδομάδα και έως 10-12 το μήνα

ELECTROPORATION ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

ELECTROPORATION ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι ένα βελτιωμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς μικροποσοτήτων δραστικών ουσιών. Στην παραδοσιακή μεσοθεραπεία η έγχυση ουσιών πραγματοποιείται με μικρο-ενέσεις στο χόριο και τη χρήση πολύ λεπτών βελονών.

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι μια νέα, ανώδυνη τεχνική που καταργεί τη χρήση της βελόνας.  Είναι μια εξελιγμένη θεραπεία ομορφιάς που αφορά στο πρόσωπο, αλλά και την περιοχή των γλουτών και των μηρών, όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα.

Η διείσδυση των ουσιών επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ενός ειδικά ρυθμιζόμενου  roller  στην προς θεραπεία περιοχή, το οποίο διεγείρει τα επιδερμικά κύτταρα με μικροδονήσεις ώστε αυτά να απορροφήσουν όλα τα θρεπτικά – αντιγηραντικά – συσφικτικά – ενυδατικά  συστατικά της θεραπείας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε να ενυδατώσουμε σωστά το δέρμα, πράγμα το οποίο δεν μπορούμε να επιτύχουμε με κανενός είδους κρέμα ομορφιάς, γιατί το δέρμα, σαν αμυντικός μηχανισμός – φραγμός, δεν επιτρέπει σε καμία κρέμα να εισχωρήσει σε βάθος.

Το αποτέλεσμα είναι δέρμα:

 • λαμπερό
 • σφριγηλό
 • αναζωογονημένο
 • ξεκούραστο πρόσωπο, χωρίς να φαίνεται αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο από την καθημερινότητα.

Έκπτωση -40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού, για ολοκληρωμένα προγράμματα αισθητικής σώματος.
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ζητήστε μας να σας καλέσουμε!

Ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Δεδομένων πατώντας εδώ