ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Τι είναι η κυτταρίτιδα και πότε εμφανίζεται;

Η κυτταρίτιδα είναι ένα κοινό, αισθητικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες και κάνει την εμφάνισή της μετά την είσοδο στην εφηβεία, χωρίς να εξαιρεί αδύνατα ή παχύσαρκα άτομα.

Η εμφάνισή της επηρεάζεται από μια σειρά παραγόντες και ενώ δεν είναι βλαβερή για την υγεία, είναι αντιαισθητική.

Η κληρονομικότητα, η κακή διατροφή και οι υπερβολικές δίαιτες, ο κακός μεταβολισμός και η έλλειψη άσκησης, οι ορμονικές αλλαγές, η αφυδάτωση, είναι μερικές από τις αιτίες που δημιουργούν την αντιαισθητική όψη πορτοκαλιού σε διάφορα σημεία του σώματος.

Η επιστήμη, σε συνεργασία με την τεχνολογία, έχει κάνει άλματα στις μεθόδους αντιμετώπισης της.

Δείτε παρακάτω τις θεραπείες που θα σας οδηγήσουν σε ορατή μείωση έως και οριστική απαλλαγή.

Shape and beauty

H πρεσσοθεραπεία είναι μια μέθοδος η οποία επιταχύνει τη λεμφική αποσυμφόρηση και λεμφική παροχέτευση, που μας δίνει τη δυνατότητα να αποβάλουμε περιττό λίπος και τοξίνες.

Είναι ένα μηχάνημα ιατρικής τεχνολογίας και αποτελείται από 8 ζώνες διοχέτευσης αέρος. Μέσω ενός μικροεπεξεργαστή ασκείται πίεση στις διάφορες μυϊκές ομάδες, σταδιακά κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα λεμφικού χειρομασάζ, σε συνδυασμό με την τόνωση του κυκλοφορικού συστήματος.

Συνέπεια της πρεσσοθεραπείας είναι:

 • η αποτοξίνωση του οργανισμού
 • η αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργούνται από την καθιστική ζωή ή και την ορθοστασία
 • και εν γένει προκαλείται ένα αίσθημα ευφορίας και ευεξίας με το πέρας της θεραπείας.

ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (PRESSOSLIM)

VACUUM

Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία αναρρόφησης που βοηθά στο λεμφικό μασάζ έτσι ώστε να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος αλλά και να αποβάλει όλες τις περιττές τοξίνες από τον οργανισμό που δημιουργούν οιδήματα – κατακρατήσεις – κυτταρίτιδα.

The collage of beautiful female body

Με το vacuum επιτυγχάνουμε:

 • επαναδιαμόρφωση της επιφάνειας της επιδερμίδας
 • αύξηση του μεταβολισμού στο λιπώδη ιστό
 • μείωση του όγκου των λιποαποθηκών

Μετά την εφαρμογή του:

 • βλέπουμε την επιδερμίδα λεία, χωρίς την έντονη όψη φλοιού πορτοκαλιού
 • νιώθουμε τα άκρα μας ανάλαφρα χωρίς κόπωση και πόνo
 • βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία και αυξάνεται τοπικά ο μεταβολισμός μέσω της μεγαλύτερης οξυγόνωσης των κυττάρων
 • συρρικνώνεται το μέγεθος των λιποκυττάρων και παράλληλα δραστηριοποιείται η παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου, βελτιώνοντας εντυπωσιακά τη δομή των ιστών προσφέροντας ταυτόχρονα τέλειο συσφικτικό αποτέλεσμα.

Ιδανικό για μηρούς, γόνατα, κοιλιακή συσσώρευση πάχους.

Cavitation

Υπερσύγχρονη τεχνολογία άμεσης, μόνιμης λιποδιάλυσης. Η μέθοδος cavitation ενεργεί πάνω στο λιπώδη ιστό δημιουργώντας μικρές περιοχές υποπίεσης στο εσωτερικό των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα να διαρρηγνύεται η κυτταρική τους μεμβράνη. Έτσι επιτυγχάνεται λιπόλυση με έναν γρήγορο και ανώδυνο τρόπο. Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα, αφού με το πέρας κάθε συνεδρίας έχουμε μείωση έως και 2 εκατοστών, από την περιοχή του σώματος όπου εφαρμόζεται η θεραπεία.

Ενδείκνυται για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το λίπος:

 • στους γλουτούς
 • στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος των μηρών
 • στην κοιλιά
 • στους γοφούς ή ακόμα να διορθώσουν πιθανές ασυμμετρίες μετά από λιποαναρρόφηση.

Η σπηλαίωση είναι μια μέθοδος αναίμακτη, μη επεμβατική, ασφαλής, μακράς διαρκείας που στοχεύει στη λιπογλυπτική του σώματος.

Το λεμφικό μασάζ καλυτερεύει την κυκλοφορία του  αίματος  με αποτέλεσμα να τρέφονται και να οξυγονώνονται όλοι οι ιστοί και τα κύτταρα καθώς  βοηθάει στην κατακράτηση των υγρών, απομακρύνοντάς τα κάτι  το οποίο επιτυγχάνεται δια της ενεργοποιήσεως της μικροκυκλοφορίας ανοίγοντας τα τριχοειδή αγγεία. Βοηθάει στην απομάκρυνση της λιμνάζουσας λέμφου από τους ιστούς, που είναι γεμάτοι τοξίνες και διάφορες άλλες βλαβερές ουσίες, καθιστώντας το δέρμα πιο λείο, ελαστικό και ανανεωμένο.

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Delicate calf massage

LIPOLASER

Time for diet

Το LIPOLASER είναι μία καινοτόμος μη επεμβατική μέθοδος για το αδυνάτισμα, το περιττό τοπικό λίπος και τη βελτίωση του σώματος.

Xρησιμοποιεί μία προχωρημένη ιατρική τεχνολογία εκπομπής χαμηλής ενέργειας διοδικου laser η οποία διεισδύει στο δέρμα και στοχεύει τα λιποκυτταρα με τη βοήθεια των laser pads. Eπιτυγχάνεται η διάσπαση της κυτταρικής μεμβράνης μέσω μίας βιοχημικής αντίδρασης και αποβάλλεται το περιττό λίπος μέσω της λέμφου. H διαδικασία είναι απολυτά ασφαλής και δεν υπάρχουν παρενέργειες. Tα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 3-4 συνεδρίες οι οποίες διαρκούν περίπου 30’. Eφαρμόζεται σε περιοχές που είναι συσσωρευμένο περιττό λίπος όπως κοιλία, κάτω πλάτη (πλαϊνά μέσης), χέρια, ποδιά, γλουτοί και προγούλι. Mπορούν να γίνουν 2 συνεδρίες την εβδομάδα και έως 10-12 το μήνα.

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι ένα βελτιωμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς μικροποσοτήτων δραστικών ουσιών. Στην παραδοσιακή μεσοθεραπεία η έγχυση ουσιών πραγματοποιείται με μικρο-ενέσεις στο χόριο και τη χρήση πολύ λεπτών βελονών.

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι μια νέα, ανώδυνη τεχνική που καταργεί τη χρήση της βελόνας.  Είναι μια εξελιγμένη θεραπεία ομορφιάς που αφορά στο πρόσωπο, αλλά και την περιοχή των γλουτών και των μηρών, όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα.

Η διείσδυση των ουσιών επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ενός ειδικά ρυθμιζόμενου  roller  στην προς θεραπεία περιοχή, το οποίο διεγείρει τα επιδερμικά κύτταρα με μικροδονήσεις ώστε αυτά να απορροφήσουν όλα τα θρεπτικά – αντιγηραντικά – συσφικτικά – ενυδατικά  συστατικά της θεραπείας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε να ενυδατώσουμε σωστά το δέρμα, πράγμα το οποίο δεν μπορούμε να επιτύχουμε με κανενός είδους κρέμα ομορφιάς, γιατί το δέρμα, σαν αμυντικός μηχανισμός – φραγμός, δεν επιτρέπει σε καμία κρέμα να εισχωρήσει σε βάθος.

Το αποτέλεσμα είναι δέρμα:

 • λαμπερό
 • σφριγηλό
 • αναζωογονημένο
 • ξεκούραστο πρόσωπο, χωρίς να φαίνεται αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο από την καθημερινότητα.

ELECTROPORATION ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Beauty in Bed

Σημεία Εφαρμογής:

Η θεραπεία με τη συσκευή BTL Exilis μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, προσφέροντας αρκετά οφέλη.

Οφέλη:

 • Βοηθά στην αντιμετώπιση των γραμμών και των ρυτίδων σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα.
 • Χαρίζει ένα σφιχτό και λείο δέρμα.
 • Συμβάλει στη μείωση του λιπώδους ιστού.
 • Χαρίζει νεανική όψη.

BTL EXILIS

Η νέα πρωτοποριακή θεραπεία για το σώμα και το πρόσωπο ακούει στο όνομα BTL Exilis. Με την χρήση ενός συνδυασμού ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων (3.4Mhz μέχρι 120 Watts), και υπέρηχου, η συσκευή Exilis παρέχει μια πλήρως ελεγχόμενη θέρμανση προκειμένου να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση του δέρματος, τις έντονες ρυτίδες καθώς και τα βαθύτερα στρώματα του λιπώδους ιστού.

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ελέγχει τη θερμοκρασία σε πραγματικό χρόνο μέσω του θερμομέτρου που υπάρχει στην κεφαλή της συσκευής. Η αύξηση της θερμοκρασίας στους 40-42° C για περίπου 5 λεπτά βοηθάει την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου με αποτέλεσμα τη λείανση της επιδερμίδας, την μείωση των ρυτίδων και των γραμμών ενώ συμβάλει και στην σύσφιξη του δέρματος.

Η χρήση της συσκευής είναι κατάλληλη για άτομα με ήπια έως αρκετά δύσκολα προβλήματα λιπώδους ιστού. Μάλιστα, τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας χρήση της συσκευής. Ωστόσο, ανάλογα πάντοτε με την περίπτωση και το βαθμό δυσκολίας, είναι πιθανόν να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες. Το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας ολοκληρώνεται μετά την πάροδο 2-3 μηνών, αφού τα αποτελέσματα της συσκευής BTL Exilis συνεχίζουν να δρουν στο σώμα για περίπου 2-3 μήνες ακόμη και μετά τη λήξη της θεραπείας.

Η συσκευή Exilis αποτελεί μια πλήρως ασφαλή και ενδεδειγμένη μέθοδο αφού διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Ειδικότερα:

 • European CE Mark Certification 2011
 • Πιστοποίηση από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Φαρμάκων και συσκευών για την αποτελεσματικότητα του, U.S. FDA
Close Menu