ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ELECTOPORATION ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι ένα βελτιωμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς μικροποσοτήτων δραστικών ουσιών. Στην παραδοσιακή μεσοθεραπεία η έγχυση ουσιών πραγματοποιείται με μικρο-ενέσεις στο χόριο και τη χρήση πολύ λεπτών βελονών. Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι μια νέα, ανώδυνη τεχνική που καταργεί τη χρήση της βελόνας.  Είναι μια εξελιγμένη θεραπεία ομορφιάς που αφορά στο πρόσωπο, αλλά και την περιοχή των γλουτών και των μηρών, όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα. Η διείσδυση των ουσιών επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ενός ειδικά ρυθμιζόμενου  roller  στην προς θεραπεία περιοχή, το οποίο διεγείρει τα επιδερμικά κύτταρα με μικροδονήσεις ώστε αυτά να απορροφήσουν όλα τα θρεπτικά – αντιγηραντικά – συσφικτικά – ενυδατικά  συστατικά της θεραπείας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε να ενυδατώσουμε σωστά το δέρμα, πράγμα το οποίο δεν μπορούμε να επιτύχουμε με κανενός είδους κρέμα ομορφιάς, γιατί το δέρμα, σαν αμυντικός μηχανισμός – φραγμός, δεν επιτρέπει σε καμία κρέμα να εισχωρήσει σε βάθος.

Το αποτέλεσμα είναι δέρμα:

 • ένα λαμπερό
 • σφριγηλό
 • αναζωογονημένο
 • ξεκούραστο πρόσωπο, χωρίς να φαίνεται αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο από την καθημερινότητα.

RF ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η διαδικασία γήρανσης προκαλεί τροποποιήσεις στο κολλαγόνο που αλλάζει σε ποσότητα και ποιότητα.  Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που στέλνει το RF στη δερμίδα ενεργοποιούν το μηχανισμό μετουσίωσης του κολλαγόνου. Η μετουσίωση του κολλαγόνου είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει πολύ γρήγορα, λίγα μόλις λεπτά μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, όπου και παρατηρείται μια δράση σύσφιξης και αύξηση στη διόγκωση του ιστού.

Όσον αφορά το πρόσωπο, η υπερσύγχρονη τεχνολογία τριπολικών RF βοηθά στην αποκατάσταση των βαθιών ρυτίδων και λεπτών γραμμών σε περιοχές του προσώπου όπως:

 • το μετώπου
 • το μεσόφρυου
 • το πόδι της χήνας
 • τις σακούλες ματιών
 • το ρινοχειλικό αύλακα
 • τα ζυγωματικά
 • τις παρειές
 • το λαιμό
 • το ντεκολτέ
 • επαναφορά οβάλ προσώπου

2D Ultherapy HIFU

Το Chic & Beauty Med Spa είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα 2D
Ultherapy HIFU , το καλύτερο σύστημα για θεραπείες αντιγήρανσης,
σύσφιξης και ανόρθωσης προσώπου και σώματος, εξοπλισμένο με επτά
διαφορετικές κεφαλές βασισμένο στην δοκιμασμένη τεχνολογία High
Intensity Focused Ultrasound (ΗΙFU) ή τεχνολογία Εστιασμένων Υπερήχων
Υψηλής Έντασης.
Ultherapy– Τι είναι;
Το Ultherapy είναι μία πρόσφατη, μη χειρουργική μέθοδος για την ανόρθωση
και σύσφιξη της επιδερμίδας. Αποτελεί την μοναδική κοσμητική θεραπεία
που έχει λάβει πιστοποίηση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και
Φαρμάκων (FDA), ότι δρα ως φυσικό λίφτινγκ. Το ultherapy
πραγματοποιείται με την χρήση υπερήχων και επιτυγχάνει να εξουδετερώνει
την επίδραση του χρόνου και της βαρύτητας από το δέρμα. Ως διαδικασία
είναι αναίμακτη και ανώδυνη. Χρησιμοποιεί τις αναγεννητικές δυνάμεις του
ίδιου του οργανισμού για την καταπολέμηση της χαλάρωσης και την ήπια και
σταδιακή ανύψωση του δέρματος. Παράλληλα εξασφαλίζει την μείωση των
ρυτίδων και των γραμμών. Τα αισθητικά αποτελέσματα του ultherapy είναι
ένα φυσικά ανανεωμένο και σφιχτό πρόσωπο και σώμα. Κατά τη θεραπεία, η
περιοχή θερμαίνεται μεταξύ 65ο C και 75ο C, με την υψηλή έντασης
εστιασμένη δέσμη υπερήχων, να προκαλεί ζώνες θερμικής συρρίκνωσης σε
βάθος 1.5 mm, 3 mm και 4.5 mm (Μίκρο-Εστιασμός Υπερύθρων Υψηλής
Έντασης).

CATIOLIFT (MARY COHR)

Θεραπεία Lifting προσωπου μέσω μυικής διεργεσης
το κατιολιφτ είναι μία μοναδική κια αποκλειστική μέθοδος που χρησιμοποιεί τα μικρο-ρεύματα στο νέο μηχάνημα κατιοβιταλ lift dual ionisation για άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα lifting.τα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας είναι η αποτοξίνωση του ιστού αποβάλλοντας τις τοξίνες και ενεργοποιώντας τις ζωτικές λειτουργίες του δέρματος καθώς και τη μυική τόνωση που χαρισζει νεανική εμφάνιση στο πρόσωπο μειώνοντας τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, δίνοντας άμεση σύσφιξη και γλυπτική στο περίγραμμα του προσώπου. η θεραπεία περιλαμβάνει προϊόντα της κορυφαίας γαλλικής εταιρείας Μάρεϊ κοηρ, η οποία καινοτομεί στο χώρο της αισθητικής κοσμετολογιας.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ CATIOVITAL ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η CATIOVITAL καθαρίζει το δέρμα σε βάθος και προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά βοηθώντας το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό. Αντιμετωπίζει τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και είναι διαθέσιμο σε 7 παραλλαγές σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Οι 7 παραλλαγές της θεραπείας είναι

 • Ρύθμιση λιπαρότητας
 • Βαθιά ενυδάτωση
 • Λεύκανση
 • Σύσφιξη
 • Αντιγήρανση
 • Θρέψη
 • Προετοιμασία πριν και μετά τον ήλιο
 • Θεραπεία ματιών (μαύρους κύκλους – οιδήματα – ρυτίδες).

Η CATIOVITAL μπορεί να εφαρμοστεί είτε ξεχωριστά για να καλύψει τις παραπάνω ανάγκες χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα gel ιονισμού, αιθέρια έλαια μασάζ και μάσκες, είτε συνδυαστικά στην ίδια θεραπεία δουλεύοντας ξεχωριστά τις κάθε διαφορετικές ζώνες του προσώπου. Η περιοχή των ματιών δουλεύεται πάντα σε όλες τις περιπτώσεις, ανεξάρτητα από την θεραπεία που θα επιλέξουμε.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ MICRO NEEDLING

Η θεραπεία Micro Needling (θεραπεία με μικρο-βελόνες) είναι μια μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη χρήση μικροβελονών για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα τη διαδερμική μεταφορά μικροποσοτήτων δραστικών ουσιών και αποσκοπεί στην ικανοποιητική βελτίωση των ρυτίδων και στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.

Στο πρόσωπο η θεραπεία Micro Needling με τη χρήση  μικροβελονών εξασφαλίζει τη βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, βοηθάει στην αντιμετώπιση ουλών και προσδίδει σφρίγος και λάμψη στην επιδερμίδα.

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Είναι ότι πιο καινοτόμο έχει να παρουσιάσει σήμερα ο χώρος της Δερμοαπόξεσης προσφέροντας σημαντική αλλαγή στην όψη και στην υφή της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό και φιλικό προς  το δέρμα τρόπο.

Είναι κατάλληλη  για όσους αναζητούν  εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους  και θέλουν τέλεια και άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα:

 • Ξηρότητας
 • Γήρανσης
 • Ακμής
 • Υπέρχρωσης
 • Κηλίδες
 • Φθορά από έκθεση στον ήλιο.

Tο γεγονός ότι επιτρέπει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία την καθιστά ως την ιδανικότερη επιλογή. Με την Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (Diamond  Dermabrasion) το δέρμα απολεπίζεται χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού (scrubbing) και αναρρόφησης (vacuuming) σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου, λαιμού, χεριών κτλ. Έτσι το γερασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα απομακρύνεται, ενώ παράλληλα διεγείρονται οι διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας, η κυκλοφορία του αίματος και ενθαρρύνεται η έκκριση κολλαγόνου. Σε συνδυασμό με σωστές μεθόδους περιποιήσεις η Δερμοαπόξεση Διαμαντιού χαρίζει ένα δέρμα απαλό με ευχάριστη, όμορφη και λαμπερή όψη  ήδη από την πρώτη συνεδρία.

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί μικροκρυστάλλους (κρύσταλλοι αργιλίου ή οξειδίου του αλουμινίου) οι οποίοι εκτοξεύονται ελεγχόμενα υπό υψηλή πίεση από τη συσκευή και προσκρούουν με μεγάλη ταχύτητα στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το δέρμα μέσω αυτής της διαδικασίας μηχανικής απολέπισης να καθαρίζεται από τα νεκρά κύτταρα.

TRIPLE ACTION

Βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη προσώπου και ταυτόχρονα ιδανική θεραπεία ματιών για ρυτίδες, σακούλες και μαύρους κύκλους.

Έκπτωση -40% για νέους πελάτες στο 1ο ραντεβού, για ολοκληρωμένα προγράμματα αισθητικής προσώπου.
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ζητήστε μας να σας καλέσουμε!

Ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Δεδομένων πατώντας εδώ